Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Zavřít

Dne 18. prosince byla vládou České republiky přijata krizová opatření, která, mimo jiné, zakazují přítomnost veřejnosti v provozovnách stravovacích služeb. Nařízení platí do odvolání a v tomto období nebude možné prostřednictvím portálu Restu vytvářet rezervace. Děkujeme za pochopení.

9 fotek

Online rezervace

Restaurace přijímá rezervace přes portál Restu.

Rezervovat stůl V této restauraci lze použít Restu voucher.
Na mapě

Informace Zájezdní hostinec U Jiskrů

Elegance tradiční kuchyně…

tradice zájezdního hostince v Kbelnici, který poskytoval stravu a zázemí lidem i koním na císařské cestě ze Strakonic do Prahy, sahá až do 19. století. V roce 2019 tato historie znovu ožívá – v moderním pojetí, pod rukama zkušeného šéfkuchaře Martina Jiskry a jeho rodiny. Který zde zúročuje své celoživotní kuchařské zkušenosti z restaurací po celém světě.

Zobrazit více

Fotky našich uživatelů

Nejnovější hodnocení

Celkové:
  • Jídlo:
    3
  • Personál:
    5
  • Prostředí:
    4

Opět jídlo průměrné:řízek s bramb.salátem (salát překyselený lákem z okurek, řízek nebo maso pokapané citronem i když byl na talíři samostatný citron-osobně si řízek citronem nekazím). Kolega měl kuř. maso na kari s rýží (způsob indie. Omáčka nedochucena a tři malinké kousky masa opravdu kulinářský skvost. Polévka pórková s noky-noky lehce ocitronované a chuťově dobré, polévka chuťově dobrá, jen nechápu, jak do všeho musí být nacpáno tuny mouky k zahuštění. Mrzí mě, známý kuchař dopustí, aby takové jídlo odešlo z kuchyně. Rád si za jídlo připlatím,ale musí to odpovídat kvalitě. Již několikrát jsem hostinec navštívil,ale žádná hitparáda to žel není. Ještě prosím Martinovi buchty za 40,-Kč pokud jsou okoralé a prošly Saharou, schovejte. Takovou tečku na závěr už opakovat nechci. Hostinec nechci nedoporučovat a ani doporučovat-třeba nemá každý složitější chuťové buňky než já.

Pavel Kubišta
Reakce restaurace:

Dobrý den Pavle, děkujeme za hodnocení, ale zdá se, že jsme nenaplnili Vaše očekávání z poslední návštěvy hostince. Píšete, že pokrmy měly moc citrónu (kyselosti), moc mouky nebo málo masa. Máme na Vás prosbu - nejlepší je, pokud podobné připomínky sdělíte přímo našemu personálu během návštěvy a jsem přesvědčen, že společně u Vašeho stolu dokážeme najít řešení. Takto to je už komplikované. Co píšete není standardem a stejně tak jako pan majitel kontroluje denní provoz hostince tak naši zaměstnanci důsledně kontrolují kvalitu jídel. Nicméně, neváhejte mi napsat na petr@ujiskru.cz s dalšími podměty. Věřím totiž, že se opět v hostinci potkáme a tuto recenzi budeme moci přehodnotit.

Doporučuje restauraci
Byla recenze užitečná?
Ano
(0)
Celkové:
  • Jídlo:
    5
  • Personál:
    5
  • Prostředí:
    5

Ověřená hodnocení jsou hodnocení, která byla vytvořena na základě reálné návštěvy podniku. Celkové hodnocení je vypočítáváno pouze na základě ověřených hodnocení.

Ověřené

Nejlepší restaurace v okolí Strakonic a Písku. Kvalitní česká kuchyně v moderním provedení, příjemné prostředí a výborný personál. K dispozici možnost platit kartou.

Michal Kohout
Reakce restaurace:

Děkujeme za hodnocení a budeme se těšit na Vaší další návštěvu.

Doporučuje restauraci
Byla recenze užitečná?
Ano
(2)
Celkové:
  • Jídlo:
    5
  • Personál:
    5
  • Prostředí:
    5

Ověřená hodnocení jsou hodnocení, která byla vytvořena na základě reálné návštěvy podniku. Celkové hodnocení je vypočítáváno pouze na základě ověřených hodnocení.

Ověřené

Uživatel Restu
Doporučuje restauraci
Všechna hodnocení

Probíhající akce

Všechny akce

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA a jeho odesláním souhlasíte se smluvními podmínkami a zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Otevírací doba