Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

8 fotek
5 0 1

Online rezervace

Zarezervute si stůl a získejte až 6 kreditů

  • Datum
  • Čas
  • Osob
Tato rezervace je 100% garantovaná.
Na mapě

Informace Vittorio Restaurant

Vittorio restaurant je moderní restaurace v centru Brna. Pojatá v konceptu středomořské kuchyně. Nabízí příjemné posezení nejen v restauraci, ale i na zahrádce nebo ve skvěle zásobeném Wine baru. Jejich restaurace je tu pro Vás a vaše výjimečné okamžiky ať už soukromé nebo pracovní.

Zobrazit více

Fotky našich uživatelů

Nejnovější hodnocení

  • Celkem:
  • Jídlo: 5
  • Personál: 5
  • Prostředí: 4

Konečně jsem se dočkal. Po skoro dvouleté odmlce se v místě bývalého Forhausu začalo něco dít. A z toho něčeho vzniklo Vittorino. 17. srpna otvíračka, já je navštívil v sobotu 24. srpna. Ač název zní italsky, restaurace je spíše středomořská, nabízí několik druhů masa, ryby, i veganské degustační menu. Dole je wine bar, v patře pak restaurace. Interier je laděn do světlých vzdušných barev s průhledem do kuchyně. Započal jsem svůj pozdější oběd květákem, ale ne ledajakým. Květák křupavý, pyré s kozím sýrem, granátové jablko, drobenka s lískovými ořechy. Jídlo opravdu boží, květák s mírně osmahlou sladkou drobenkou k tomu kozí sýr oříšky, prostě lahoda. Hodně povedený předkrm. Dále následovala polévka, Hovězí vývar, masem plněná těstovina, jullienne zelenina, libečkový olej. Vývar velmi slušný, chutná zelenina, v raviole maso z oháňky, polévka prostě jak se patří. Jako hlavní chod jsem zvolil předkrm, též ve variaci hlavního chodu, a to Křepelka pečené prso, sous-vide stehno, máslová kukuřice, pražená pancetta, madeira omáčka. Skvělé šťavnaté prso, jemné stehýnko, kukuřice je moje, a lupínky pancetty a omáčka to prostě je prostě TOPka. Opravdu nápaditý pokrm. Na závěr jsem si dal, poněkud větší dezert Pistácie suflé, podmáslí, jogurtová zmrzlina. Zde jsem byl očarován podmáslím s jugrovou zmrzlinou, a k pistaciovému suflé se to skvěle hodilo. Celkově musím říct, že Vittorio má velký potencionál, aby taky ne personál tvoří bývalí pracovníci Pavillonu včele s kuchařem panem Kovářem, který ví jak člověku v puse udělat orgasmus. Přeji novému podniku ať se daří. Celkově hodnotím VYNIKAJÍCÍ. Účet 745 Kč, placeno 900 Kč.

  • Uživatelská fotka z Vittorio Restaurant
  • Uživatelská fotka z Vittorio Restaurant
  • Uživatelská fotka z Vittorio Restaurant
  • Uživatelská fotka z Vittorio Restaurant
  • +1

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA a jeho odesláním souhlasíte se smluvními podmínkami a zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Otevírací doba