Ověřená hodnocení jsou hodnocení, která byla vytvořena na základě reálné návštěvy podniku. Celkové hodnocení je vypočítáváno pouze na základě ověřených hodnocení.
OvěřenéPrvní počasím podzimní den jsem využil k obědu v restaurantu Vittorio. Ač se zas zostřují opatření, momentálně podnik přes denní dobu funguje normálně. Oběd započal klasickým amuse bouche s lososem a řepou. Na start jsem zvolil salát z hub. Pokrm na mne dýchl čistě podzimní atmosféru. Houby jako žampiony, hlíva ústřičná, spolu se salátem a pyré z cibule a piniových oříšku. Jídlo bylo jemné, lehké a chutné, příjemně naladilo chuťové buňky. Dále následovala polévka hovězí vývar z hrudí, zelenina, křen, bylinky. Vývar opravdu pořádný, pěkně zahřeje v podzimních plískanicích! Maso a zelenina super navíc ještě morek z kosti. Prostě polévka byla excelentní! Následně jako teplý předkrm pošírovaný telecí brzlík s květákem a uzenou omáčkou. Telecí brzlík velmi jemný lehce uzená chuť jako omáčka květák byl skvělým doplňkem. Hlavním chodem byla zvolena ryba. Pečený filet z pražmy, květákové pyré, kaparová sůl, chorizo omáčka. Filet jemný, avšak s plnou chutí s křupavou kůrkou. Omáčka s choriza a chorizo chips příjemně rybu doplňoval. Na závěr karamelový koláč, zmrzlina z vlašských ořechů a bílé čokolády, tarte tatin pyré, což bylo velmi příjemným zakončením obědu. Zmrzlina úžasná, koláč jemný a nadýchaný. Interier restaurace je pěkný a svěží, laděný do světlých barev. Obsluha profesionální a ochotná. Jídlo je za dané ceny na velmi vysoké úrovni, chuťové kombinace, a koncepce na talíři je velmi pěkná. Celkově tedy hodnotím SKVĚLE! Účet 1135 Kč, placeno 1300 Kč.
-
-
-
-
- +3