Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přidat do oblíbených
Hodnocení 89 %   hodnoceno 18x 100 0
+ 10
Za rezervaci do této restaurace získáte extra kredity.

Restaurace V dobrých časech

Restaurace V dobrých časech se zaměřuje na tradiční českou kuchyni. Pokud máte rádi jídla „jako od maminky“, tady vám bude chutnat. Místní kuchaře proškolila jedna z největších českých kuchařských hvězd – Václav Frič.

Václav Frič platí za mistra české kuchyně. Vařil v Alcronu, Café Imperial i v hotelu InterContinental. Působí jako lektor v Pražském kulinářském institutu a je několikanásobným mistrem republiky v otevírání ústřic. Ve stejné disciplíně zabodoval i na mezinárodních soutěžích ve Švédsku a Irsku.

V dobrých časech myslí také na děti, vyřádit se můžou na parádním hřišti. Pro ty nejmenší je připravený přebalovací pult. Hodně oblíbené jsou zdejší tematické gastronomické akce.

Recenze restaurace

Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Super jedlo aj obsluha !!!
Celkově  
personál 4
prostředí 5
jídlo 5
Prostredi restaurace prijemne, udržované. Jídelní listek na internetu je neaktuální. I ze současného jídelní ho listku docela dost jídel nemeli, hlavni jidla, dezerty... ale jidlo jinak bylo velice dobre, v lehce vyssi cenove kategorii, ale za ty penize to opravdu stalo.
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Příjemné, stylové prostředí a asi nejlepší jídlo, na které můžete v Hodoníně do restaurace vyrazit. Navíc velmi milá a ochotná obsluha, nikoho nevyhazující pár minut po zavírací době. Prostě ideální místo, kam se v Hodoníně jít najíst a pobavit s přáteli.
Více recenzí

Rezervovat stůl

Je na této stránce chyba? Napište nám

Tuto nabídku právě sleduje lidí.

Pozor, ať nepříjdete o dobrý stůl!

REZERVOVAT MÍSTO