Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Tyto cookies jsou nutné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek, k jejich zabezpečení a umožňují si zapamatovat vámi vybrané nastavení webových stránek
Tyto cookies nám pomáhají pochopit, jak naše webové stránky používáte, a tím zlepšit výkon stránek a přizpůsobit je vašim potřebám
Tyto cookies nám umožňují sledovat návštěvníky našich webových stránek a lépe přizpůsobit naši reklamu vašim zájmům
10 fotek

Online rezervace

Zarezervute si stůl a získejte až 6 kreditů

  • Datum
  • Čas
  • Osob
Tato rezervace je 100% garantovaná.

Hot Tip od 14. 4. 2018

Akce byla ukončena

Je nám líto, tato akce byla již ukončena.
Všechny akce

Podrobnosti o akci

    • Platnost:
    • 14. 4. - 29. 4. 2018
    • Místo:
    • Restaurace U Starýho Billa (Kudelova 1853/5, Brno)

Popis akce

300 g Steak z vyzrálé hovězí roštěné, čerstvý zelený chřest na másle  375,- Kč

(Maso pochází z farmy Blatiny, stařeno metodou mokrého zrání u spol. Steinhauser Tišnov, čerstvý chřest pochází z tuzemské produkce)                                                                                  

200 g Steak z vyzrálé hovězí svíčkové plemene Boškarin 665,- Kč

(Istrijské hovězí, známé jako Boškarin, je tradiční chorvatské plemeno skotu. Spadá do skupiny krupnih goveda podolskoga tipa. V druhé polovině minulého století byl Boškarin na pokraji vymření, později se díky nadšení chovatelů podařilo chov stabilizovat. Maso má díky místním klimatickým podmínkách specifickou chuť)

350 g Vyzrálý hovězí Rib Eye steak Iberico 970,- Kč

(Tradiční španělské hovězí z volného chovu, stařené suchým zráním min. 21 dnů. Vyznačuje se výrazným mramorováním a lehce pikantní chutí) 

200 g Grilovaný vyzrálý australský hovězí Flank steak 470,- Kč   

(Maso plemene Grandchester má původ na farmě Mort & Co z Queenslendu, která byla založena již v roce 1843 a dodnes se specializuje na výrobu prémiových krmení. Hovězí skot byl krmen speciální organickou směsí. Užijte si jedinečný chuťový zážitek, maso je velmi šťavnaté a jemné)
  

400 g Grilovaný vyzrálý T-bone steak, dva druhy omáček dle výběru 600,- Kč

(Maso irského původu z plemene Shorthorn, stařené metodou suchého zrání. Jde o typ zrání, který nejlépe rozvine aroma a chuťové vlastnosti steaku)                                        

Tip z naší bohaté vinotéky:  

Crianza 2014 – EL Coto 0,125 l / 75,- Kč

(Barva tohoto suchého španělského vína z oblasti RIOJA je intenzivní rubínově červená. Sametové aroma višňové šťávy je prostoupeno tóny koření, v pozadí je patrná vanilka, dubové dřevo a lékořice. Delikátní chuť třešní, s nádechem rybízu. Krásná kyselinka se snoubí s ovocnými tóny, dozvuk jemných tříslovin)                                                                            

Chardonnay 2013, pozdní sběr – Víno Zlomek & Vávra 0,125 l / 60,- Kč

(Bílé, polosuché, v chuti plné a harmonické víno. Vyvážená kombinace zbytkového cukru a kyselin zaručuje příjemnou strukturu)

Fotografie

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Nahlásit nefunkční číslo

Otevírací doba