Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Tyto cookies jsou nutné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek, k jejich zabezpečení a umožňují si zapamatovat vámi vybrané nastavení webových stránek
Tyto cookies nám pomáhají pochopit, jak naše webové stránky používáte, a tím zlepšit výkon stránek a přizpůsobit je vašim potřebám
Tyto cookies nám umožňují sledovat návštěvníky našich webových stránek a lépe přizpůsobit naši reklamu vašim zájmům
29 fotek

Online rezervace

Zarezervute si stůl a získejte až 6 kreditů

  • Datum
  • Čas
  • Osob

L'Atelier Gourmet Menu

Podrobnosti o akci

    • Platnost:
    • 9. 5. - 31. 1. 2020 (17:00 - 23:00) pouze ve dnech: středa čtvrtek pátek sobota neděle
    • Cena:
    • 1 960 Kč /osobu
    • Místo:
    • TRITON Restaurant (Václavské náměstí 784/26, Praha)
Rezervovat na akci

Popis akce

Gurmánské menu od šéfkuchaře Tomáše Horáka je promyšlené do každého detailu. Vína podtrhují zajímavou chuť jednotlivých chodů. Tolik nápadů, chutí a barev na jednom místě - v krápníkové restauraci v centru Prahy. Zveme Vás na gastronomický zážitek!

Podáváme od středy do neděle od 17.00 do 23.00 

Moët & Chandon Imperial Brut (0,1 l)

Amouse bouche 

V Kalahari soli mořený filet ze pstruha, jablko, brusinky, křen [CZK 210,-]

Kumquat, ananas, ředkvička, chřest, okurka – ponzu, Vinaigrette Le Baume de Bouteville – Balsamique Français Artisanal 6 let, okurková zmrzlina [CZK 220,-] 

Červené krevety v sépiovém těstíčku, avokádo – crème fraîch, kaviár Imperiál,  kokosová omáčka [CZK 290,-] 

Dvojité hovězí consomé, pistáciový nok, kari pěna [CZK 110,-]

Marinovaný sumeček na dva způsoby v obalu z červené řepy, červené vinné rizoto,  fialový květák, řeřicha, šafránová omáčka, champagne pěna [CZK 420,-] 

Telecí filet steak, brzlík, krémová omáčka ze smrže a rozmarýnová omáčka,  pórkovo-bramborové pyré, chřest variace, hrášek [CZK 450,-] 

Grand Marnier mousse s yuzu, přelitý čokoládovou glazurou Opalys, sušený prach z tomatů,  oxalis, yuzu-jahodové granité, citrónový chips [CZK 260,-] 

Jednotlivé chody lze objednat samostatně nebo jako

MENU 4 chody = 1 420,- Kč/osoba
MENU 7 chodů = 1 960,- Kč/osoba

MENU 4 chody vč. sommelier výběr vín = 2 298,- Kč/osoba
MENU 7 chodů vč. sommelier výběr vín = 2 937,- Kč/osoba

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Nahlásit nefunkční číslo

Otevírací doba

Nyní otevřeno