Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přidat do oblíbených
Hodnocení 87 %   hodnoceno 47x 100 0
+ 20
Za rezervaci do této restaurace získáte extra kredity.

Palazzo Restaurant

Brněnský Restaurant Palazzo originálně kombinuje středomořskou kuchyni s tím nejlepším z české gastronomie. Atraktivní menu postavené na sezónních a lokálních surovinách má na triku zkušený šéfkuchař Milan Urbánek, který deset let působil ve Velké Británii.

Příjemnou atmosféru dokresluje luxusní interiér z dílny španělského designéra Paco Entrena. Restaurace nabízí i široký výběr vín – od malých moravských vinařů až po vzorky z velkých jihoevropských vinic.

Pokud rádi experimentujete a poznáváte nová jídla, je pro vás Restaurant Palazzo tou správnou adresou.

Recenze restaurace

Celkově  
personál 4
prostředí 3
jídlo 4
Vyzkoušet restauraci v pětihvězdičkovém hotelu, navíc s velmi specifickou otevírací dobou, to jsem čekal že zažiji něco opravdu zážitkového. No bohužel něco tomu chybělo. Takže jsem začal takto. Předkrm: Lososový gravlax, marinovaný s červenou řepou, pomerančem a zázvorem, podávaný se zakysanou smetanou a kaviárem - Předkrm ucházející poměru restaurace, prostě standart co bych očekával. Polévka: Mrkvovo-jablečný krém s limetkovým medem - Zde jsem byl trochu zklamán, krém nebyl výrazný, chuť hodně přebíjely kousky jablíček. Gratinovaný kozojedský sýr, podávaný s grilovanou zeleninou a ibiškovou redukcí s chilliem - Sýr celkově dobrý, jen v té záplavě zeleniska (salát) skoro neviditelný. Bylo by dobré ubrat salátu nebo naopak přidat jedno "kolečko" sýra do porce navíc. Hlavní chod: Pomalu pečené marinované kachní prsíčko, s ústřicovo-kachním vývarem a mangoldem: Trefa do černého! Prsíčko jemné, šťavnaté a chuťově své, do toho suprový vývar a zajímavý mangold. Tohle jídlo mne nadmíru uspokojilo! Dezert: Crème caramel - Jemný vláčný a chutný. Dezert potěšil. Celkově restaurace je na určité úrovni, což se v pětihvězdičkovém hotelu dá čekat. Do excelentnosti jí však něco chybí. Vadilo mi, že je dosti malá a neintimní, to naráží také na to, že když se tam nahrne skupina cca 25 lidí, je plno a ostatní mají smůlu, obsluha pak mírně nestíhá. No restaurace je hotelová, ale v době těch pár hodin, kdy je otevřeno pro veřejnost, bych nejspíš utnul příval hotelových hostí, nebo bral jen rezervace předem, kterou doporučuji i zdejším případným návštěvníkům. Ohledně jídla, to je celkově na dobré úrovní ač někde bych přidal či jsem čekal více, polévka a teplý předkrm mírně zklamání, zbytek dobré, hlavní chod luxusní. Fotky dnes nedodám, neb občas je prostě vynechám, snad jen foto budovy. Účet po pěti chodech 1215 Kč, placeno 1350 Kč.
Palazzo Restaurant
Zobrazit reakci restaurace
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Stylové prostředí, velmi dobrá kuchyně, úprava jídel byla nápaditá, ale ne rušivá. Obsluha byla velmi milá, sice občas až moc aktivní:-) ale myslím to v dobrém, rozhodně příjemná změna oproti sebevědomé obsluze v jiných podobných restauracích. Stejně tak šéfkuchař, celkově velmi dobrý zážitek.
Zobrazit reakci restaurace
Více recenzí

Rezervovat stůl

Je na této stránce chyba? Napište nám

Tuto nabídku právě sleduje lidí.

Pozor, ať nepříjdete o dobrý stůl!

REZERVOVAT MÍSTO