2 fotky

Online rezervace

Zarezervute si stůl a získejte až 6 kreditů

  • Datum
  • Čas
  • Osob

Hodnocení Restaurace Benada Vysočany

  • Celkem:
  • Jídlo: 4
  • Personál: 5
  • Prostředí: 5

Amuse bouche-jelení ragú s karlovarským knedlíčkem, olivová tapenada a máslíčko - výborná pozornost podniku včetně teplého chlebu. Carpaccio z řepy s kozím sýrem - sladěné chutě, lahodící krom chuťových pohárků i oku, marinovaný lososovitý pstruh - vyvážené chutě, dýňová polévka - velmi dobře ochucená, chuťově výrazná, dobře okořeněná, supreme z kuřete s kroupotem - kuře trošku suší, kroupoto dobře udělané, filé z okouna říčního s hráškovým pyré a glazovanou zeleninou - nemělo chybu, vynikající, jelení steak se střapačkami - udělané na přání medium, výborné, nežvýkavé, pošírovaná hruška ve víně - hruška tvrdá, výběr z francouzských sýrů s karamelizovaným fíkem a ovocným chlebem - některé sýry zajímavé, některé nevýrazné. Personál příjemný, nevtíravý, vzdělaný, ochotný a znalý.

  • Restaurace Benada Vysočany
  • Restaurace Benada Vysočany
  • Restaurace Benada Vysočany
  • Restaurace Benada Vysočany
  • +5
  • Celkem:
  • Jídlo: 5
  • Personál: 5
  • Prostředí: 5

Couvert: máslíčko, pasta z černých oliv, květák s hřbetem masa + domácí teplý chléb - na začátek velmi chutné Předkrm: Carpaccio z čerstvých fíků, vodního melounu a meruněk s kozím sýrem - velmi dobře ochucené, kozí sýr se rozplýval na jazyku Polévka : Vývar z perličky Polévka z dobrého vývaru, fritátová roládka dobře kořeněná, zeleninové nudličky na jemno nakrájené vařené na skus velmi chutné. Hlavní jídla: Jehněčí hřbet bez kosti s krustou z medvědího česneku Hřbet byl výborně připravený - medium dle mého požadavku, hráškové pyré nemělo chybu. Telecí hřbet s restovanými liškami Maso připravené jako médium dobře připravené (možná by se snadnějšímu krájení hodil steakový nůž). Chuť masa se o jeden level zvedla, když obsluhující číšník nabídl dodatečné dokořenění čerstvě mletým pepřem. Omáčka velmi chutná a společně s dvěma plátky batáty, lilkem a cuketou vhodně doplnila telecí hřbet. Dezerty: Ibiškové a čokoládové suflé Čokoládové suflé s rebarborovým želé bylo vynikající, pouze ibiškové suflé bylo bez chuti plné tvrdých kousků. České tvarohové lívance Již při podání čerstvě rozvoněné. Velmi dobře upečené. Velmi jemná křupavá kůrčička svou chutí výborně navázala na hlavní chod a byla opravdovou sladkou tečkou večeře. Obsluha rychlá a decentní, odborně na výši .

  • Restaurace Benada Vysočany
  • Restaurace Benada Vysočany
  • Restaurace Benada Vysočany
  • Restaurace Benada Vysočany
  • +3
  • Celkem:
  • Jídlo: 4
  • Personál: 4
  • Prostředí: 4

Luxusní večeře v Benadě se nám líbila. Klidné a milé prostředí, velmi snaživý personál (možná až úzkostlivě). Zvěřina k hlavnímu chodu výborná, jednoduchý desert taktéž, předkrm - salát - ve znamení balsamica. Snad jen pro manželku, pro kterou není středem pokrmu maso, jsme nenašli zajímavou alternativu. Celkově doporučuji ke klidné večeři.

  • Stránka:
  • 1

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Telefonní číslo neexistuje

Otevírací doba

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace