Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přidat do oblíbených
Hodnocení 94 % hodnoceno 206x 100 0
+ 1
Za rezervaci do této restaurace získáte extra kredity.

Restaurace U Labutě

Přehled hodnocení
94% celkově
90% personál
88% prostředí
94% jídlo
Statistika celkového hodnocení
5 157x
4 46x
3 3x
2 0x
1 0x

Hodnocení restaurace

Celkově  
personál 4
prostředí 4
jídlo 4
Dnes jsme zavítali to této restaurace na doporučení. Dali jsme si Svíčkovou na smetaně s karlovarským knedlíkem připraveno dle receptu původní majitelky restaurace U Labutě paní Vanderkové. Moc jsme si pochutnali.
Celkově  
personál 4
prostředí 4
jídlo 4
Dnes jsme byli na výletě a jelikož nám byla doporučena tato restaurace rádi jsme ji navštívili. Opravdu příjemné prostředí a velmi milý personál. Pokud někdy opět pojedeme kolem rádi se zastavíme.
Celkově  
personál 4
prostředí 4
jídlo 4
Celkově  
personál 5
prostředí 3
jídlo 5
Dobra dostupnost restaurace s parkovanim, pekne prostredi jen po prestavbe kapacita ted o velikonocich nebyla dostatecna, jedna cast restaurace uzavrena, jidlo nezklamalo a obsluha velice příjemna a profesionální, platba kartou a velky vyber jidel plus cepovane pivo i nealkoholické, do restaurace se vrátíme​
Restaurace U Labutě
Celkově  
personál 3
prostředí 4
jídlo 4
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Velmi pěkné prostředí a příjemná obsluha. Jídlo luxusní chutě. Určitě se sem zas vrátíme
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Restaurace U Labutě
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 4
jídlo velmi chutné
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Do naší oblíbené restaurace jsme si tentokrát zašli, abychom ochutnali něco ze Zimního menu 2017. Jako předkrm jsme si dali (ze stálého jídelního lístku) osvědčená teplá foie grass (se šafránovou omáčkou s vanilkou, bramborovou taštičkou plněnou jelítkovým prejtem a sýrem s modrou plísní), jako hlavní chod (již ze Zimního menu 2017) líčka z divočáka (s bystročickým zelím s jablky a karamelem a škvarkovými knedlíčky). Jídlo bylo výborné (líčka z divočáka zde poprvé připravili před několika lety v rámci Maurerova Grand Restaurant Festivalu), obsluha jako vždy rychlá a ochotná. Před návštěvou v exponovaném čase doporučuji vždy rezervaci.

Rezervovat stůl Zpět na přehled restaurace

Tuto nabídku právě sleduje lidí.

Pozor, ať nepříjdete o dobrý stůl!

REZERVOVAT MÍSTO