Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

15 fotek

Online rezervace

Restaurace přijímá rezervace přes portál Restu.

Rezervovat stůl V této restauraci lze použít Restu voucher.

Vánoční degustační menu

Podrobnosti o akci

    • Platnost:
    • 24. 12. - 26. 12. 2020 (18:00 - 23:00)
    • Cena:
    • 3 300 Kč menu
    • Místo:
    • Restaurace Terasa U Zlaté studně (U Zlaté studně 166/4, Praha)
Rezervovat na akci

Popis akce

Vánoční degustační menu:


Bliny s černým kaviárem Ossetra Royal a Gravlax ze pstruha lososovitého

Blini with black Caviar Ossetra Royal and Salmon Trout Gravlax


Tartar a sashimi z Ahi tuňáka s wasabi kaviárem, houbami enoki a žlutou ředkví v tradičním teriyaki sosu

Tartar and Sashimi from Yellowfin Ahi Tuna with Wasabi Caviar, Enoki Mushrooms

and Yellow Radish in authentic Teriyaki Sauce


Terina z kachních jater Foie Gras s karamelovým curd, kávovou oplatkou a hruškovým želé

Duck Liver Foie Gras Terrine with Caramel Curd, Coffee Wafer and Pear Jelly


Kapří velouté s rybí kroketou a zeleninovým julienne

Carp Velouté with Fish Croquette and Vegetable Julienne


Na másle pečený mořský vlk podávaný s mátovou čočkou a mrkvovém pyré, přelitý sosem z jeruzalémských artyčoků

Sea Bass completed by Mint Lentil with Carrot Purée and Jerusalem Artichoke Sauce


Royal steak z argentinského plemene Angus s chřestem na jemném bramborovém pyré s lanýži z Piemontu a sosem Sauternes

Royal Steak from Argentinean Breed Angus with Asparagus

atop on Velvety Potato Purée with Black Truffles from Piemonte and Sauternes Sauce


Bailey´s parfait „B52“ s chilli mangem, kaviárem z absintu, čokoládovým crumblem a kávovou omáčkou

Bailey's Parfait "B52" with Chilli Mango, Absinthe Caviar, Chocolate Crumble and Coffee Sauce


Variace domácích pralinek a petits fours

čokoládová z tonka fazolí, řez red velvet, jahodové želé se šampaňským a citrónovou makronkou

Selection of Homemade Chocolate Praliné and Petits Fours

Chocolate Praliné from Tonka Beans, Red Velvet Cake, Strawberry Jelly with Champagne and Lemon Macaroon


BĚHEM VEČERA 24. a 25. PROSINCE PODÁVÁME POUZE VÝŠE UVEDENÉ DEGUSTAČNÍ MENU,

26. 12. PODÁVÁME TOTO DEGUSTAČNÍ MENU A TAKÉ KLASICKOU A LA CARTE NABÍDKU.


WE ARE SERVING THE ABOVE MENTIONED DEGUSTATION MENU AT THE DINNER TIME

DECEMBER 24 AND 25 ONLY. ON 26. 12. THIS CHRISTMAS DEGUSTATION MENU

AND A REGULAR A LA CARTE ARE AVAILABLE.


Cena zahrnuje minerální vody a teplé nápoje / include mineral water and hot drinks.


Fotografie

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA a jeho odesláním souhlasíte se smluvními podmínkami a zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Otevírací doba