Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Zavřít

Dne 18. prosince byla vládou České republiky přijata krizová opatření, která, mimo jiné, zakazují přítomnost veřejnosti v provozovnách stravovacích služeb. Nařízení platí do odvolání a v tomto období nebude možné prostřednictvím portálu Restu vytvářet rezervace. Děkujeme za pochopení.

15 fotografií

Online rezervace

Restaurace přijímá rezervace přes portál Restu.

Rezervovat stůl V této restauraci lze použít Restu voucher.

Souboj kuchařů 2021 - 2.ročník

Detail akce

    • Platnost:
    • 1. 4. - 30. 6. 2021
    • Cena:
    • 990 Kč /osoba
    • Místo:
    • Restaurace Terasa U Zlaté studně (U Zlaté studně 166/4, Praha)
Rezervujte si tuto nabídku

Popis akce

Souboj Kuchařů je společný projekt restaurací CODA a Terasa U Zlaté studně – tyto dvě luxusní restaurace patří již řadu let k tomu nejlepšímu, co nabízí gastronomická mapa fine dining stravování v hlavním městě. 

Šefkuchaři David Šašek (CODA) a Pavel Sapík (Terasa U Zlaté studně) a jejich kuchařské týmy jsou mistři ve svém oboru a v období od 1. dubna do 30. června 2021 si pro Vás připravili fantastické menu s vinným párování. Souboj Kuchařů, který se koná ve velmi přátelském duchu, má za cíl jediné - zanechat dojem skutečně gurmánského zážitku v jedinečném prostředí našich restaurací CODA a Tersasa U Zlaté studně v srdci pražské Malé strany.


Udělejte radost sobě nebo svým blízkým zakoupením voucheru a včasnou rezervaci Vašich míst – ideálně v obou našich restauracích, zvolte svého vítěze a zařaďte se do slosování o exkluzivní ceny v rámci naší soutěže.



Menu:

Créme brulée z Foie Gras se zauzenými kachními prsy, dýňovým krémem a oplatkou z tykvových semínek
Foie Gras Créme Brulée with smoked Duck Breast, Pumpkin Cream and Pumpkin Seed Wafer


En Passant Blanc IGP Pays D´Oc 2018,  Domaine Gayda, Languedoc


Kapří velouté s žabím stehýnkem a Aioli oplatkou
Carp Velouté with Frog Leg and Aioli Wafer


Královské holoubě z Anjou na celerovém pyré a koňakovým sosem

Royal Pigeon from Anjou atop on Celery Purée  and Cognac Sauce


Chateau Clou du Pin Premium 2013, Cru Exeptionel, Bordeaux Superieur


Opera řez s kávovou zmrzlinou a Grand Marnier makronkou

Opera Cake with Coffee Ice Cream and Grand Marnier Macaroon


Gewurztraminer Sélection 2018, A.O.C., Cave du Roi Dagobert, Alsace

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA a jeho odesláním souhlasíte se smluvními podmínkami a zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Otevírací doba