Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

15 fotek

Online rezervace

Zarezervute si stůl a získejte až 6 kreditů

  • Datum
  • Čas
  • Osob
Tato rezervace je 100% garantovaná.

Souboj kuchařů

Podrobnosti o akci

    • Platnost:
    • 15. 1. - 31. 3. 2020
    • Cena:
    • 900 Kč osoba
    • Místo:
    • Restaurace Terasa U Zlaté studně (U Zlaté studně 166/4, Praha)
Rezervovat na akci

Popis akce

Souboj Kuchařů je společný projekt restaurací CODA a Terasa U Zlaté studně – tyto dvě luxusní restaurace patří již řadu let k tomu nejlepšímu, co nabízí gastronomická mapa fine dining stravování v hlavním městě. 

Šefkuchaři David Šašek (CODA) a Pavel Sapík (Terasa U Zlaté studně) a jejich kuchařské týmy jsou mistři ve svém oboru a v období od 15. ledna do 31. března 2020 si pro Vás připravili fantastické menu s vinným párování. Souboj Kuchařů, který se koná ve velmi přátelském duchu, má za cíl jediné - zanechat dojem skutečně gurmánského zážitku v jedinečném prostředí našich restaurací CODA a Tersasa U Zlaté studně v srdci pražské Malé strany.


Udělejte radost sobě nebo svým blízkým zakoupením voucheru a včasnou rezervaci Vašich míst – ideálně v obou našich restauracích, zvolte svého vítěze a zařaďte se do slosování o  exkluzivní ceny v rámci naší soutěže

Dárkový voucher na akci můžete zakoupit v e-shopu.


Menu

Marinovaný pstruh lososovitý s křenovou pěnou, zeleným chřestem, tvarohovo-medovým a citrónovým krémem zdobený jikrami

Marinated Salmon Trout with Horseradish Foam, green Asparagus, Cottage Cheese-Honey Cream and Lime Curd garnished with Caviar

Ryzlink Rýnský „500“ 2017, pozdní sběr,

Vinařství Neoklas, Slovácká podoblast


Česká krémová polévka Kulajda s koprovým gelem

Bohemian Creamy Soup Kulajda with Dill Gel


Kachní prsa s máslovými noky, jablečnými perličkami a pyré z červeného zelí přelitá Calvados sosem

Breast of Duck with Butter Gnocchi, Apple Pearls and Red Cabbage Purée with Calvados Sauce

Cabernet Sauvignon-Merlot 2015, pozdní sběr,

Vinařství Cibulka, Slovácká podoblast


Banánek z odpalovaného těsta s pomerančovo-karamelovým krémem a čokoládovou oplatkou

Banana Batter with Orange-caramel Cream and Chocolate wafer

Sauvignon 2016, výběr z hroznů2016,

Vinařství Lahofer, Znojemská podoblast


Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA a jeho odesláním souhlasíte se smluvními podmínkami a zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Otevírací doba