Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

15 fotek

Online rezervace

Restaurace přijímá rezervace přes portál Restu.

Rezervovat stůl V této restauraci lze použít Restu voucher.

Silvestr 2021

Podrobnosti o akci

    • Platnost:
    • 31. 12. - 31. 12. 2020
    • Cena:
    • 15 000 Kč menu
    • Místo:
    • Restaurace Terasa U Zlaté studně (U Zlaté studně 166/4, Praha)
Rezervovat na akci

Popis akce

Restaurace Terasa U Zlaté studně s fantastickým výhledem na Prahu připravila luxusní 9 chodové menu. Bohatý výběr luxusních delikates z kanadského humra, královského holouběte, svatojakubských mušlí a dalších. Navíc půlnoční občerstvení a v ceně také neomezená konzumace při půlnočním přípitku Moët&Chandon Impérial Brut, piva a nealko nápojů.


Welcome drink – Moët & Chandon Impérial Magnum Golden s ústřicemi Sentinel a selekcí finger food


Degustační večeře s neomezenou konzumací vín, nápojů atd.


Open bar


Půlnoční snack na terase – variace sýrů, uzenin, ovoce, snacků a tradičních českých chlebíčků


Mikromagie od věhlasného mága Kellmana v průběhu večera ( 23 – 00 hodin )


DJ po celý večer


Neomezená konzumace při půlnočním přípitku Moët&Chandon Impérial Brut


Večer od 19.00 – 02.00


Silvestrovské degustační menu 2021:


Černý kaviár Ossetra Royal Prestige se strouhaným vejcem, šalotkou, créme fraiche, pažitkou a toast / Black Caviar Ossetra Royal Prestige with grated Egg, Shallot, Crème Fraiche, Chive and Baked Toast

Moët&Chandon Grand Vintage Blanc 2012 magnum bottle – Champagne / France


Terina z kachních jater Foie Gras se zauzenými kachními prsy, čokoládovou pralinkou, malinovým curd a domácí brioškou / Duck Liver Foie Gras Terrine with smoked Duck Breast, Chocolate Praliné, Raspberry Curd and homemade Brioche

Pinot Gris „Comtes d´Eguisheim“, AOC, Léon Beyer 2010, Alsace / France

 

Grilované mušle sv. Jakuba se zauzenými kachními prsy, vanilkovým rizotem a meruňkovým glazé / Grilled Sea Scallops served with smoked Duck Breast, Vanilla Risotto and Apricot Glaze

Chardonnay “Gran Reserva“, pozdní sběr, Piálek&Jäger 2015, Znojemská podoblast / Czech Republic


Krém z říčních ráčků s křupavou oplatkou / Water Crayfish Cream with crispy Wafer


Kanadský humr na celerovém pyré s pomerančovými segmenty, císařskými lusky, krevetovým chipsem a humřím bisquem /  Canadian Lobster with Celery Purée, Orange Segments, Snow Peas, Prawn Cracker and Lobster Bisque

Blanc de Lynch-Bages, AOC, Lynch-Bages 2016, Pauillac-Bordeaux / France


Královské holoubě z Anjou s karamelizovanou čekankou, kaštanovým pyré, keňskými fazolkami a jeřabinami s lanýžovým sosem / Royal Pigeon from Anjou with caramelized Endive, Chestnuts Purée, Kenya Beans and Rowanberries with Truffle Sauce

Ripasso della Valpolicella, DOCG, Zenato 2016, Veneto / Italy


Campari Orange sorbet s Cointreau kaviárem / Campari Orange Sorbet with Cointreau Caviar


Kokosový krém na křupavé čokoládě s mango kaviárem, domácí banánovo-tropickou zmrzlinou a krémem z Havana rumu / Coconut Cream on crispy Chocolate with Mango Caviar, Homemade Banana-tropical Ice Cream from Salted Butter

and Havana Rum Curd

Recioto di Soave Classico La Perlara, Ca Rugate, Italy


Variace domácích pralinek a petit fours

čokoládová se slaným karamelem, rafaelo, malinový krém s gelem a mučenková makronka / Selection of Homemade Chocolate Praliné and Petit Fours

Chocolate with salty Caramel, Rafaelo, Raspberry Cream with Gel and Passion Fruit Macaron

Armagnac Castaréde 1970, France





Fotografie

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA a jeho odesláním souhlasíte se smluvními podmínkami a zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Otevírací doba

Nyní otevřeno