30 fotek

Online rezervace

Zarezervute si stůl a získejte až 6 kreditů

  • Datum
  • Čas
  • Osob
Na mapě

Informace Restaurace Terasa U Zlaté studně

Terasa U Zlaté studně patří k nejlepším restauracím v Praze. Jejími hlavními trumfy jsou špičková kuchyně Pavla Sapíka, luxusní prostředí, profesionální servis a jeden z nejkrásnějších výhledů na stověžatou matičku. Kouzelná je i historie budovy, která sahá až do roku 1528. Traduje se, že ji slavný hvězdář Tycho de Brahe dostal darem od císaře Rudolfa II.

Restauraci najdete na luxusním místě přímo pod hradbami Pražského hradu. Šéfkuchařem je Pavel Sapík, který sbíral zkušenosti v Rakousku, Itálii, Francii, Německu nebo Singapuru. Jeho kvality potvrzuje řada prestižních ocenění z domova i zahraničí.

Terasa U Zlaté studně nabízí speciality tradiční české a mezinárodní kuchyně. Jedním z největších taháků je Royal steak z argentinské svíčkové Angus. Restaurace se pyšní širokým výběrem vín z celého světa.

Interiér je působivou kombinací moderního designu a renesančních prvků. Příjemné posezení a úchvatný výhled na celou Prahu poskytuje střešní terasa. Po obědě si můžete dopřát procházku zahradami Pražského hradu, přímý vstup z terasy kdysi sloužil jako osobní vchod císaře Rudolfa II.

Zobrazit více
  • +24

Fotky našich uživatelů

Nejnovější hodnocení

  • Celkem:
  • Jídlo: 5
  • Personál: 3
  • Prostředí: 5

My third time in Prague, first trip for my mom. Brought her to Prague as a birthday present. First time at the Golden Well. TL;DR: View and food were exquisite. Service, not so much. Would recommend to others with some hesitation. Will likely give it another shot the next time I visit to see if the service was better the second time around. The good: The view - undoubtedly one of the best in the city. We sat as the sun was going down and it was very romantic. The food - exceptional flavors, textures, creativity and it was beautifully plated. Highly recommend. The not so good: The first impression - When we walked in to the restaurant we were barked at on three different occasions about having a reservation. (We did.) Very rude and our immediate impressions was that staff were trying to imply that somehow we didn’t belong there. Have a concierge or host at the bottom who inquires about reservations and then guides guests to the elevator accordingly. When we finally arrived at the terrace, we walked in there to find six empty tables at the railing. We asked to be seated at one to take advantage of the beautiful view. They refused, instead seating is at the back of the restaurant. There were still two empty, untouched tables available at the rail when we left two hours later. Use reserved signs and have a better mechanism for requesting the view side. We felt rather cheated out of the best possible experience and, again, as if there was some implicit suggestion that we didn’t belong there. The service - well-timed, but rigid and mechanical, without much warmth. And we spent quite a while trying to flag someone down to get our check.

Všechna hodnocení

Probíhající akce

Všechny akce

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Telefonní číslo neexistuje

Otevírací doba

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace