Informace Restaurace Na Stodolci
Nabídka restaurace sice není tak široká jako v jiných podnicích, ale je to dáno tím, že veškerá jídla jsou u nás připravována jen z čerstvých surovin, které shání od lokálních dodavatelů z nejbližšího okolí. Čerstvé BIO maso sem dodávají z Lipové u Šluknova, ostatní čerstvé maso pochází od řeznických mistrů z České Kamenice, kteří sem dodávají i vlastnoručně připravované klobásy a špekáčky, domácí knedlíky pro nás vyrábí pan Tolar, brambory a sezónní zeleninu nám vozí pan Růžička z Polep, kozí sýr pochází z malé kozí farmy z nedalekého Kyjova, med mají od včelaře z Chřibské, čerstvé ryby nám vozí na ledové tříšti, jen dva dny po vylovení. Co mohou, připravují si sami; žádné polotovary, mražené suroviny či instantní věci tu nehledejte. Čekejte jen českou, poctivou domácí kuchyni postavenou na čerstvých surovinách.
Otevírací doba
-
- Pondělí
- 11:00 - 23:00
-
- Úterý
- 11:00 - 23:00
-
- Středa
- 11:00 - 23:00
-
- Čtvrtek
- 11:00 - 23:00
-
- Pátek
- 11:00 - 24:00
-
- Sobota
- 11:00 - 24:00
-
- Neděle
- 11:00 - 23:00