3 fotky
Na mapě

Informace Restaurace Na Stodolci

Nabídka restaurace sice není tak široká jako v jiných podnicích, ale je to dáno tím, že veškerá jídla jsou u nás připravována jen z čerstvých surovin, které shání od lokálních dodavatelů z nejbližšího okolí. Čerstvé BIO maso sem dodávají z Lipové u Šluknova, ostatní čerstvé maso pochází od řeznických mistrů z České Kamenice, kteří sem dodávají i vlastnoručně připravované klobásy a špekáčky, domácí knedlíky pro nás vyrábí pan Tolar, brambory a sezónní zeleninu nám vozí pan Růžička z Polep, kozí sýr pochází z malé kozí farmy z nedalekého Kyjova, med mají od včelaře z Chřibské, čerstvé ryby nám vozí na ledové tříšti, jen dva dny po vylovení. Co mohou, připravují si sami; žádné polotovary, mražené suroviny či instantní věci tu nehledejte. Čekejte jen českou, poctivou domácí kuchyni postavenou na čerstvých surovinách.

Zobrazit více

Fotky našich uživatelů

Nejnovější hodnocení

Všechna hodnocení

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Telefonní číslo neexistuje

Otevírací doba

Nyní otevřeno
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace