Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přidat do oblíbených
Hodnocení 96 % hodnoceno 34x 100 0

Restaurace Na Stodolci

Nabídka restaurace sice není tak široká jako v jiných podnicích, ale je to dáno tím, že veškerá jídla jsou u nás připravována jen z čerstvých surovin, které shání od lokálních dodavatelů z nejbližšího okolí. Čerstvé BIO maso sem dodávají z Lipové u Šluknova, ostatní čerstvé maso pochází od řeznických mistrů z České Kamenice, kteří sem dodávají i vlastnoručně připravované klobásy a špekáčky, domácí knedlíky pro nás vyrábí pan Tolar, brambory a sezónní zeleninu nám vozí pan Růžička z Polep, kozí sýr pochází z malé kozí farmy z nedalekého Kyjova, med mají od včelaře z Chřibské, čerstvé ryby nám vozí na ledové tříšti, jen dva dny po vylovení. Co mohou, připravují si sami; žádné polotovary, mražené suroviny či instantní věci tu nehledejte. Čekejte jen českou, poctivou domácí kuchyni postavenou na čerstvých surovinách.

Recenze restaurace

Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Restaurace je na krásném místě, součástí je i farma. Restaurace je hezky zařízená, personál moc milý. Jídlo bylo výborné, kromě zážitkového menu měli ještě bohatou denní nabídku.
Celkově
personál 4
prostředí 5
jídlo 5
Vynikající. Co více napsat. Skvělé polívky - kuřecí a gulášová. Hlavní jídlo bylo taky luxusní - řízek a bramborový salát, kančí se šípkovou omáčkou s moc dobrými perníkovými knedlíky.
Restaurace Na Stodolci Restaurace Na Stodolci
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Po několika letech zpátky Na Stodolci, a všechno bylo snad ještě lepší jak posledně. Jídla jedním slovem exkluzivní, čepovaná Plzeň i Stodolecký lišák hodně v kondici, perfektní dezerty a milá obsluha, pecka! ;)
Více recenzí

Rezervovat stůl

Je na této stránce chyba? Napište nám

Tuto nabídku právě sleduje lidí.

Pozor, ať nepříjdete o dobrý stůl!

REZERVOVAT MÍSTO