Naprostá paráda, jedinečný zážitek. Tohle by si měl dát každý, kdo chce pochopit, o čem je provozování restaurace. Skvělé prostředí, výborná obsluha a famózní jídlo. Více detailů a fotek je tady: http://beautifulday.cz/na-stodolci-dolni-chribska/. Majitelům držím palce, ať jim to vydrží napořád.
Informace Restaurace Na Stodolci
Nabídka restaurace sice není tak široká jako v jiných podnicích, ale je to dáno tím, že veškerá jídla jsou u nás připravována jen z čerstvých surovin, které shání od lokálních dodavatelů z nejbližšího okolí. Čerstvé BIO maso sem dodávají z Lipové u Šluknova, ostatní čerstvé maso pochází od řeznických mistrů z České Kamenice, kteří sem dodávají i vlastnoručně připravované klobásy a špekáčky, domácí knedlíky pro nás vyrábí pan Tolar, brambory a sezónní zeleninu nám vozí pan Růžička z Polep, kozí sýr pochází z malé kozí farmy z nedalekého Kyjova, med mají od včelaře z Chřibské, čerstvé ryby nám vozí na ledové tříšti, jen dva dny po vylovení. Co mohou, připravují si sami; žádné polotovary, mražené suroviny či instantní věci tu nehledejte. Čekejte jen českou, poctivou domácí kuchyni postavenou na čerstvých surovinách.