Hotel s restaurací hned vedle benzinky? Jedeme sem na doporučení, tedy pokračujeme podél stojanů a parkujeme. Jako by se podnik chtěl tohoto negativního odlesku čerpací stanice zbavit, hned nasazuje těžký kalibr – dostatek míst na parkování, pěkná předzahrádka, najednou to vypadá exkluzivně, což žel pohled do jídelního lístku na ceny potvrzuje. Lze seděti venku na pěkné, poměrně jednoduché terase nebo uvnitř v ještě jednodušším interiéru připomínajícím 90.léta. Snaha o cosi lepšího tu dýchá na návštěvníka poměrně silně, bohužel ne vždy to má pozitivní výsledek. Obsluha je odměřená, přání plní sice rychle, ale v horku nedokáže poznat, že nápoje nejsou moc vychlazené. Vrcholem pyramidy je kuchař – i tem se snaží o zdání exkluzivity, což vede k těžko pochopitelným gastronomickým saltům. Tak například tatarák byl výborný, jenže proč jsou v něm ty kapary, jež chuť snadno přebijí? Nebo proč jsou přes některé pokrmy položená stébla pažitky? A proč jsou v některých jídlech čipsy? No nevím, takhle si širokou přízeň jedlíků budou budovat dlouho. Jídlo je jinak dobré, poměr cena/výkon však pokulhává. Bohužel.
Informace Restaurace hotelu Marcinčák
Naše hotelová restaurace je vyhlášena kvalitním jídlem a vínem a denně láká své hosty na domácí kuchyni. V restauraci je celkem 157 míst. Příjemné posezení je v restauraci v zahradě, která je nekuřácká s dětským koutkem. V létě je tato restaurace celá otevřena do rozsáhlé zahrady, která je provoněna levandulí. Šéfkuchař restaurace připravuje pokrmy pouze z čerstvých surovin a bylinek, které si sami pěstujeme v hotelové zahradě.