Informace Restaurace Farma Košík
V kousku Slovenska se Středních Čechách se stádem ovcí nemohou chybět brynzové halušky, nebo halušky s uzeným a kysaným zelím, nebo pravá slovenská „kapustnica“, ve které „lyžica stojí“, pečené jehněčí i jiné domácí speciality. Stinnou stránkou je, že domácí kuchyně je i svými rozměry domácí a malá a tím je kapacita restaurace omezena. Díky velkému zájmu a omezené kapacitě restaurace je rezervace zejména v letní sezoně nutností. Výhodou však je, že se na menu můžete s mistrem kuchařem domluvit a je přímo pro Vás připravené na domluvenou hodinu. Našemu týmu zde velí mistr kuchař, pan Václav Košnář.
Otevírací doba
-
- Pondělí
- 11:30 - 19:00
-
- Úterý
- 11:30 - 19:00
-
- Středa
- 11:30 - 19:00
-
- Čtvrtek
- 11:30 - 19:00
-
- Pátek
- 11:30 - 19:00
-
- Sobota
- 11:30 - 19:00
-
- Neděle
- 11:30 - 17:00