6 fotek

Online rezervace

Zarezervute si stůl a získejte až 6 kreditů

  • Datum
  • Čas
  • Osob
Tato rezervace je 100% garantovaná.

Hodnocení Restaurace Borgo Agnese

  • Celkem:
  • Jídlo: 4
  • Personál: 5
  • Prostředí: 4

V Borgo jsme byli poprvé. Byli jsme velmi mile překvapeni skvělým personálem. Bylo mi příjemné, že v restauraci panoval klid nikoli chaos, vše měli číšníci perfektně zorganizované. Zaujalo mě, že když odešel od stolu host, vždy byl dán nový čistý ubrus a číšník ho vyžehlil žehličkou :-) . Jídlo výborné,ač jsem hledala chyby, žádnou jsem nenašla.

  • Celkem:
  • Jídlo: 4
  • Personál: 2
  • Prostředí: 5

Tentokrát se mi zde prvně stalo, že jsem nebyl spokojen s úrovní obsluhy. Je pravda, že ne všichni si vždy osobnostně sedneme a ne vždy máme svůj den, ale dlouho jsem se při výběru vína necítil jako že otravuji. Dal jsem si steak, který jsem chtěl "spíše než mediumrare, tak rare, ale nikoli raw" a dostal jsem dle mého hodnocení jasné raw (což jistě může být pohled individuální, nicméně si těžko dovedu představit, co by pak mělo být raw), upozornil jsem, že míra propečení není dle mého očekávání a byl jsem odkázán do pravých mezí tvrzením, že jsem si přál rare, tak že mám rare a že můj steak určitě není raw. Ačkoli si myslím, že moje hodnocení propečenosti bylo správné, nemám patent na pravdu a pohled někoho jiného mohl být odlišný. Nicméně si myslím, že pro takové případy by mělo platit ono známé "zákazník má vždycky pravdu". Po asi 20 návštěvách tohoto restaurantu jsem nakonec poprvé odcházel se zkaženou náladou ("příjemný přístup" ještě pokračoval) a s pocitem, že nevím, kdy se opět budu chtít vrátit. Musím ale říci, že jinak je Borgo Agnese špičkovým podnikem, kde se o vás OBVYKLE skvěle postarají.

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Telefonní číslo neexistuje

Otevírací doba

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace