Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Tyto cookies jsou nutné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek, k jejich zabezpečení a umožňují si zapamatovat vámi vybrané nastavení webových stránek
Tyto cookies nám pomáhají pochopit, jak naše webové stránky používáte, a tím zlepšit výkon stránek a přizpůsobit je vašim potřebám
Tyto cookies nám umožňují sledovat návštěvníky našich webových stránek a lépe přizpůsobit naši reklamu vašim zájmům
6 fotek

Online rezervace

Zarezervute si stůl a získejte až 6 kreditů

  • Datum
  • Čas
  • Osob
Tato rezervace je 100% garantovaná.
Na mapě

Informace Restaurace Borgo Agnese

Borgo Agnese je jednou z nejlepších restaurací v Brně. Její kuchyni si pochvalovali Václav Klaus, Martin Dejdar nebo tenisté Radek Štěpánek a Cyril Suk. Pochutnáte si tu na středomořské kuchyni s důrazem na Itálii, Francii a Španělsko. Kouzlo okamžiku umocní překrásný výhled na Staré Brno.

Majitelem a zároveň šéfkuchařem je Michal Prachař, který má bohaté zkušenosti ze zahraničí. Působil v Itálii, Německu, Švýcarsku a Belgii. Při vaření pečlivě dbá na výběr čerstvých a sezónních surovin. Restaurace je navíc rájem pro milovníky vín. Nabízí tu přes 400 druhů z celého světa.

Borgo Agnese se pyšní i úžasnou atmosférou. Kombinuje elegantní moderní interiér s výjimečnou historií místa, kde se v 1. tisíciletí začala psát historie Brna. Kouzlo minulosti naplno pocítíte při pohledu do prosklené vitríny uprostřed restaurace, která odhaluje původní základy kostela ze 13. století.

Zobrazit více

Fotky našich uživatelů

  • +41

Nejnovější hodnocení

  • Celkem:
  • Jídlo: 5
  • Personál: 5
  • Prostředí: 5

Začátkem přeji Borgu k 10. narozeninám hodně dalších let a úspěchů. Sám jsem restauraci navštívil v dopoledních hodinách, před oslavou. I přes přípravu na akci byl servis profesionální a rychlý. Obsluha poradila při výběru jídla. Včera sestavené nové menu bylo svěží a zajímavé. Jako předkrm jsem zvolil Mořský vlk, passion fruit, mango, rýže, koriandr, sezam. Jídlo bylo svěží, chutné, a kombinovalo několik chutí, sladkou slanou a "rybí" což bylo skvělé. Další chod, polévku jsem vybral Hovězí consommé, vejce, zelenina julienne. Opravdu silný tmavý, chuťově dokonalý vývar, křupavá zelenina, průhledné nudličky, a obvyklé vejce. Zaručená kombinace, která v podání Borga postoupila o stupeň výše. Ohledně teplého předkrmu jsem vybíral mezi dvěma možnostmi. Po doporučení jsem zvolil Mušle sv. Jakuba, guanciale, kukuřice, wakame. Kombinace zajímavá, hodí se k sobě, mušle s kukuřicí a kousky uzeniny jsem si vychutnal. U hlavního chodu jsem taktéž přemýšlel nad dvěma jídly. Nakonec mi bylo doporučeno maso z "prasátka s vlnou" Mangalica, celer, jablko, karotka, sauvignon. Musím říct že masíčko z prasátka Mangalica je opravdu TOP mezi vepřovým masem. Má svou chuť a když jej ideálně připraví, přidají zajímavé doplňky, je radost jíst každé sousto. Na závěr mne opět upoutala zajímavá kombinace v nabídce dezertů. Bílá čokoláda, bazalka, olivový olej. Zajímavá kombinace, ve výsledku šlo o bílou čokoládu s ovocem a zmrzlinu z bazalky s olivovým olejem. Super nápad, skvělá kombinace. Borgo zdá se, uskočilo Pavillonu a jde o brněnský TOP. Nechci však předbíhat, letos mám v plánu ještě pár návštěv zajímavých podniku. Hodnotím celkově jako VYNIKAJÍCÍ! Účet 1469 Kč, placeno 1600 Kč.

  • Restaurace Borgo Agnese
  • Restaurace Borgo Agnese
  • Restaurace Borgo Agnese
  • Restaurace Borgo Agnese
  • +2
Všechna hodnocení

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Nahlásit nefunkční číslo

Otevírací doba