Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přidat do oblíbených
Hodnocení 96 % hodnoceno 131x 100 0
+ 10
Za rezervaci do této restaurace získáte extra kredity.

Restaurace Borgo Agnese

Borgo Agnese je jednou z nejlepších restaurací v Brně. Její kuchyni si pochvalovali Václav Klaus, Martin Dejdar nebo tenisté Radek Štěpánek a Cyril Suk. Pochutnáte si tu na středomořské kuchyni s důrazem na Itálii, Francii a Španělsko. Kouzlo okamžiku umocní překrásný výhled na Staré Brno.

Majitelem a zároveň šéfkuchařem je Michal Prachař, který má bohaté zkušenosti ze zahraničí. Působil v Itálii, Německu, Švýcarsku a Belgii. Při vaření pečlivě dbá na výběr čerstvých a sezónních surovin. Restaurace je navíc rájem pro milovníky vín. Nabízí tu přes 400 druhů z celého světa.

Borgo Agnese se pyšní i úžasnou atmosférou. Kombinuje elegantní moderní interiér s výjimečnou historií místa, kde se v 1. tisíciletí začala psát historie Brna. Kouzlo minulosti naplno pocítíte při pohledu do prosklené vitríny uprostřed restaurace, která odhaluje původní základy kostela ze 13. století.

Recenze restaurace

Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Toto byla naše první návštěva Borgo Agnese s přítelkyní a byli jsme mile překvapeni prostředím, příjemností, komunikativností a pohotovostí obsluhy. Jedno z jídel, které jsme si objenali byla vepřovou pluma se švestkovým chutney, hořčicí, fregolou a pálenou cibulkou. Druhé objednané jídlo byl srnčí hřbet s kaštanovým pyré, foie gras a brusinkami. Obě jídla vypadala skvěle. Chuťově to byl téměř nepopsatelný zážitek - koncept obou jídel byl perfektní, chutě se skvěle doplňovaly, maso bylo neuvěřitelně křehké a chutné. K jídlu nám bylo obsluhou doporučeno výborné víno, které harmonicky doplňovalo chuť jídla. Po večeři jsme si dali pár míchaných drinků, můžeme doporučit ochutnat Borgo cocktail, nebudete litovat. Dezertem večera byl nakonec creme brulée, taky super! Při odchodu se číšník dopídil, že mám narozeniny, tak nám ještě přistály dvě odchodové v podobě Rona Zacapy 23yo. Díky, určitě se ještě uvidíme!
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 4
Naše první a rozhodně ne poslední návštěva. Dali jsme si výborné marinované hovězí, gyozu a rybu, kterou jsme si vybrali přímo dle aktuální nabídky. Lepší pražmu jsem nejedla! Ovšem nejdokonalejší byl pernikový dezert - créme brulée.
Restaurace Borgo Agnese Restaurace Borgo Agnese
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Více recenzí

Rezervovat stůl

Je na této stránce chyba? Napište nám

Tuto nabídku právě sleduje lidí.

Pozor, ať nepříjdete o dobrý stůl!

REZERVOVAT MÍSTO