5 fotek
Na mapě

Informace Restaurace AGNES

V restauraci vaří podle prvorepublikových receptur a snaží se co nejvíce potřebných ingrediencí vychovat či vyrobit samostatně. Mimo to, že v rámci Zelené Bohdanče chovají ovce a hovězí skot, ryby, včely a v palírně pálí vlastní ovocné pálenky, v restauraci pečou chléb a rohlíčky, vaří šunku, nakládájí zelí, udí bůček. Kupovanou majonézu nebo šlehačku zde nepotkáte. Sami vaří povidla a kompoty.

Zobrazit více

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Telefonní číslo neexistuje

Otevírací doba

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace