Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přidat do oblíbených Hodnocení: Již brzy

Restaurace AGNES

V restauraci vaří podle prvorepublikových receptur a snaží se co nejvíce potřebných ingrediencí vychovat či vyrobit samostatně. Mimo to, že v rámci Zelené Bohdanče chovají ovce a hovězí skot, ryby, včely a v palírně pálí vlastní ovocné pálenky, v restauraci pečou chléb a rohlíčky, vaří šunku, nakládájí zelí, udí bůček. Kupovanou majonézu nebo šlehačku zde nepotkáte. Sami vaří povidla a kompoty.

Rezervovat stůl

Je na této stránce chyba? Napište nám

Tuto nabídku právě sleduje lidí.

Pozor, ať nepříjdete o dobrý stůl!

REZERVOVAT MÍSTO