Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přidat do oblíbených
Hodnocení ? 100 0
+ 20
Za rezervaci do této restaurace získáte extra kredity.

Restaurace Prominent

Prominent je luxusní brněnská restaurace, která prezentuje moravskou kuchyni v moderním pojetí. Užijete si tu v zahraničí velmi populární front cooking – hlavní jídlo připraví přímo před vašimi zraky.

Nápadité menu má na triku Josef Dufek, šéfkuchař s bohatými zkušenostmi z domova i zahraničí. Jeho kvality potvrzuje slušná sbírka gastronomických ocenění včetně dvou stříbrných a dvou bronzových medailí ze Světového poháru v Singapuru.

V restauraci kombinují tradiční suroviny s netradičním vařením. Používají kvalitní a čerstvé ingredience, často v bio kvalitě. Úžasná je prezentace jídel, díky které si pochutnají i vaše oči. Příjemný zážitek umocňuje luxusní interiér a profesionální obsluha.

Nová terasa restaurace Prominent - Moderní a svěží interiér navozuje příjemnou atmosféru paluby lodě s plachtami nad hlavou. Koncept podávání pokrmů „front- cooking" zůstává stejný. Kladou zde důraz na kvalitu surovin z lokálních zdrojů. Kromě běžné nabídky z jídelního lístku se můžete rovněž těšit i na letní speciality včetně grilování, osvěžující nápoje a výbornou kávu. S příchodem chladnějších podzimních dnů bude terasa vyhřívaná. Terasu můžete využít jak pro soukromé, tak i firemní akce (Grill Party, Halloween party, vánoční punč s přáteli). Nová terasa o velikosti 100m2 nabízí 45 míst k sezení.

Recenze restaurace

Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 4
Dnešní oběd v hotelové restauraci Prominent jsem začal Čerstvým sashimi z tuňáka, halibuta a lososa s nakládaným zázvorem, Wasabi a omáčkou Sukiyaki - Pokrm na způsob sushi avšak s čerstvými, sirovými kousky ryb a opravdu silným ale chutným wasabi to mělo grady! Dál jsem zvolil z denního menu Tomatový krém s hoblinami Parmazánu - Chutný hutný rajský krém, velmi dobrý. Hlavním chodem jsem tentokrát zvolil dobrou rybku a to Grilovaná norská treska Skrei s cuketovým pyré, bramborami pečenými na másle a šafránovou omáčkou - Rybka jemná, lahodná, krásně se rozpadala, k tomu dobrá zelenina, omáčka a pár brambor. Sladkým závěrem byl Čokoládový řez „Ganache“ s kumkvatovým likérem, marinovaným grepem a višňovým sorbetem - Skvělá čokoláda lehký sorbet, prostě lahoda. Skvělé zakončení, chutného obědu. Účet 975 Kč, placeno 1100 Kč.
Zobrazit reakci restaurace
Celkově  
personál 4
prostředí 4
jídlo 4
Porce jídla větší, syté a skvělé, k pečivu lahodné bylinkové máslo. - Kachní Foie gras: Porce akorát, velmi lahodné. - Lilkový krém: Porce akorát, lahodný krém, nebylo třeba dochutit, vyhovoval takový jako byl. - Hovězí steak s grilovanou cuketou a pečenými bramborami: Steak velký a dobrý, přesně dle představ, brambory dobré. - Crème Brûlée s čerstvou vanilkou: Skvělý dezert nakonec. Usazené ke stolu dle svého výběru, to mám rád. Návštěva splnila účel, dobré jídlo a požitek z něj. Účet 1085 Kč placeno 1300 Kč.
Celkově
personál 4
prostředí 4
jídlo 4
Více recenzí

Rezervovat stůl

Je na této stránce chyba? Napište nám

Tuto nabídku právě sleduje lidí.

Pozor, ať nepříjdete o dobrý stůl!

REZERVOVAT MÍSTO