Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Tyto cookies jsou nutné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek, k jejich zabezpečení a umožňují si zapamatovat vámi vybrané nastavení webových stránek
Tyto cookies nám pomáhají pochopit, jak naše webové stránky používáte, a tím zlepšit výkon stránek a přizpůsobit je vašim potřebám
Tyto cookies nám umožňují sledovat návštěvníky našich webových stránek a lépe přizpůsobit naši reklamu vašim zájmům
10 fotek
5 0 3

Online rezervace

Zarezervute si stůl a získejte až 6 kreditů

  • Datum
  • Čas
  • Osob
Na mapě

Informace Restaurace Peklo

Karel IV., Alois Jirásek, Brad Pitt i Angelina Jolie – tihle všichni si pochvalovali magickou atmosféru Pekla, které sídlí v jeskyni z 12. století. Restaurace nabízí propojení té nejlepší tradice českého vinařství se starými recepty české a francouzské kuchyně. Prim hrají kvalitní farmářské suroviny a tradiční poctivé postupy při vaření.

Peklo najdete na Strahovském nádvoří, Pražský hrad je odtud zhruba čtvrt hodiny svižnou chůzí. Vedle výborného jídla si tu vychutnáte úžasnou atmosféru unikátních historických prostor, které původně sloužily jako vinné sklepy řádu premonstrátů. Slávy se dočkaly ve 14. století, kdy sem Karel IV. přivezl vinnou révu z Francie. Mniši z ní vypěstovali fantastické víno, které panovník ocenil erbem. Jeho odlitek dnes visí v restauraci nad barem. Sám Karel IV. pak podnik často navštěvoval.

Podoba tehdejších sklepů se z velké části dochovala. Obdivovat tu můžete jezírko se pstruhy i vysoké klenuté stropy. Za dobrého počasí je k dispozici podskalní zahrádka, která každý pátek a sobotu ožívá hudbou a tancem.

Zobrazit více
  • +4

Nejnovější hodnocení

  • Celkem:
  • Jídlo: 3
  • Personál: 2
  • Prostředí: 5

I still try to know if I liked it or not... there are pros and cons Pros: - food: not exceptional but good. Definitely is not worth the price, but you pay for the place - no doubt, the place itself. It’s magic, beautiful, unique. I would love that the place would give info about its history. It could really benefit from a better service and food. That leads me to the cons Cons: - Ambiance: yes, surprisingly. WHY ON EARTH would you ever put Hits radio old fashion disco music in such a place?!? “Vamos a la plaja”, really?! Sure, you get some musicians time to time, but in between, it’s tragic! - Service: don’t take me wrong, they are nice. Just not professional. I asked “what kind of “X” has this plate?” answer “Ok”, writes it down, and leaves, considering that I ordered it... one waiter says one thing, ask you something, and the second will come later, gives different info and ask the same thing... later, I ask for the dessert menu, and the other waiter brings the bill... many things like that - Wine. The wine least is made of extremely cheap wines. It’s absolutely gross. Beer is good, so stick to the beer. Seriously.

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Nahlásit nefunkční číslo

Otevírací doba

Nyní otevřeno