Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Tyto cookies jsou nutné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek, k jejich zabezpečení a umožňují si zapamatovat vámi vybrané nastavení webových stránek
Tyto cookies nám pomáhají pochopit, jak naše webové stránky používáte, a tím zlepšit výkon stránek a přizpůsobit je vašim potřebám
Tyto cookies nám umožňují sledovat návštěvníky našich webových stránek a lépe přizpůsobit naši reklamu vašim zájmům
13 fotek

Online rezervace

Zarezervute si stůl a získejte až 6 kreditů

  • Datum
  • Čas
  • Osob
Tato rezervace je 100% garantovaná.
Na mapě

Informace Restaurant PAVILLON

Pavillon je jednou z nejlepších restaurací v Brně. Spojuje tradici legendárního podniku U Kastelána s nadšením a schopnostmi talentovaného šéfkuchaře Jana Kaplana, který vsází na nápadité svěží menu plné sezónních a čerstvých surovin od farmářů. V zimě si tu můžete dokonce i zabruslit.

Restaurace Pavillon sídlí ve zrekonstruované funkcionalistické Zemanově kavárně v parku Koliště a pyšní se unikátním moderním designem z dílny předních českých umělců. Ve vzdušném interiéru nechybí industriální lustry, pohodlná červeno-bílá křesílka i velkolepý skleněný bar.

Jedinečné chutě, originální kombinace i známé vůně – to jsou hesla Pavillonu. Úspěch tu slaví jak speciality šéfkuchaře, tak sladké dezerty od zdejšího cukráře nebo denně čerstvé domácí pečivo. Vyzkoušet můžete také originální koktejly z baru Runaway nebo některé z archivních vín v působivé podzemní vinotéce.

Zobrazit více

Fotky našich uživatelů

Nejnovější hodnocení

  • Celkem:
  • Jídlo: 5
  • Personál: 5
  • Prostředí: 5

Brněnská restaurace Pavillon nacházející se v parku za Janáčkovým divadlem patří v posledních letech k nejúspěšnějším brněnským restauracím. Rozhodl jsem tedy kvality restaurace vyzkoušet. Jako předkrm jsem zvolil netradičně dva studené. První byl z denního menu, v podobě okurky, ginu a chlebového chipsu. Jídlo bylo osvěžující. Další studený předkrm byl z a-la carte a to jelení hřbet s brusinkami, čokoládovou pěnou a jalovcem. Kombinace to byla vskutku zajímavá, chuťově zábavná a hravá. Pokračoval jsem studeným krémem z pečených paprik s uzeným žloutkem a vermutem. Po důkladném zamíchání měla polévka svěží, a velmi zajímavou chuť. Teplým předkrmem jsem pokračoval dál. Konfitované hovězí srdce, okurky a cibule. Příjemná masitá chuť, kombinace s okurkami byla zajímavá, vizuálně ne tolik kreativní, což je obvykle v Pavillonu zvykem. Jako hlavní chod jsem zvolil telecí líčka s cuketovými nudličkami, rajčátky a karotkou. Šťavnaté, chutné maso v kombinaci s ostatním příjemně ladilo. Na závěr mne v sekci dezertů upoutala Okurka! Tak jsem ji zkusil. Jednalo se o kousky okurky, sušenkové těsto a fenomenální estragonový sorbet. No a zkombinováním těchto věcí jsem si dezert opravdu užil. Pavillon i přes změny v personálu stále s jídlem experimentuje, a snaží se aby bylo zábavné. Někdy se mu to daří více, jindy méně. Celkově má ale dost vysoký standard a v rámci Brna se jedna o jednu z TOP restaurací. Jídla mírně podražila ale furt jsou za cenu, kterou nemám problém zaplatit. Co říct? Snad se bude držet dále, já za to budu jen rád. Účet 1420 Kč, placeno 1500 Kč.

  • Restaurant PAVILLON
  • Restaurant PAVILLON
  • Restaurant PAVILLON
  • Restaurant PAVILLON
  • +3
Všechna hodnocení

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Nahlásit nefunkční číslo

Otevírací doba