Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přidat do oblíbených
Hodnocení 77 %    hodnoceno 31x 100 0
+ 20
Za rezervaci do této restaurace získáte extra kredity.

Restaurace Nová Sladovna

K dobrému pití patří dobré jídlo. Šéfkuchař Karel Mathias dokáže skloubit moderní i tradiční kuchyni. Má zkušenosti ze špičkových čtyřhvězdičkových hotelů. Jako opavský rodák a patriot má slabost pro polozapomenuté místní recepty a hlavně místní suroviny. Kvalitní suroviny jsou zde základem dobré kuchyně. Mezi speciality patří masové pokrmy připravené ve vakuu metodou "sous vide". Líčka nebo kachnu připravují po dlouhou dobu při velmi nízké teplotě, díky níž je maso mimořádně měkké a šťavnaté. Na terase naleznete vlastní udírnu, kde udí žebra, klobásy a další dobroty.

Recenze restaurace

Celkově  
personál 4
prostředí 4
jídlo 4
po delší době jsme opět navštivili Sladovnu......opět nova pivinka.....bylo uplně plno takže jsem rád že jsme využili rezervaci přes Restu..personal dobrej a pivo také.....spokojenost
Celkově  
personál 4
prostředí 4
jídlo 4
Celkově   
personál 3
prostředí 4
jídlo 3
po delší době jsme opět navštívili sladovnu.Opět nova nabídka piviček...ochutnali jsme všechny a opět spokojenost....myslím že to byla poslední přiležitost posedět na venkovní terase...
Více recenzí

Rezervovat stůl

Je na této stránce chyba? Napište nám

Tuto nabídku právě sleduje lidí.

Pozor, ať nepříjdete o dobrý stůl!

REZERVOVAT MÍSTO