10 fotek

Online rezervace

Zarezervute si stůl a získejte až 6 kreditů

  • Datum
  • Čas
  • Osob
Tato rezervace je 100% garantovaná.
Na mapě

Informace Restaurace Lokai Koliba

Restaurace Koliba je vyhlášená výbornou českou a slovenskou kuchyní, unikátním dřevěným interiérem a kouzelnou atmosférou. Každý pátek a sobotu tady zábavu rozjíždí pravá lidová cimbálovka. „Hosté se u nás musí cítit jako na báječné návštěvě, ze které se nikomu nechce odejít.“

Staročeská kachna, živáňská pečeně, svíčková nebo úžasné halušky, které se zdejší kuchaři učili vařit v Košicích. V menu Koliby najdete to nejlepší z české a slovenské kuchyně. 

Specialitou restaurace je příprava jídel na otevřeném ohni, při které můžete sledovat mistra kuchaře přímo při práci. Milovníci vína jistě ocení dobře zásobený sklep. Koliba se navíc pyšní působivým interiérem s vysokými trámovými stropy a krásným výhledem na Prahu a Pražský hrad.

Zobrazit více
  • +4

Fotky našich uživatelů

Nejnovější hodnocení

  • Celkem:
  • Jídlo: 3
  • Personál: 4
  • Prostředí: 3

Maso chuťově výborné, bylo nás 7 a každý z nás měl jiný druh hovězího, někteří z nás dostali maso ,které již nebylo moc teplé. Hranolky mražené z pytlíku, lenost kuchaře? A zřejmě špatná vzduchotechnika kdy z otevřené plochy kuchyně, na kterou je vidět ze všech částí restaurace uniká pach přepáleného oleje a dnes musíme větrat bundy na mrazu aby to z nich vůbec vyčichlo. Abych jen nekritizoval, tak dobrý vyběr piv, dezert vynikající. Nicméně znovu pro oslavu toto místo určitě nezvolíme, v této cenové kategorii je po Praze spoustu kvalitnějších restaurací. Ovšem je tu velký potenciál pro zlepšení tak třeba časem za pár let navštívíme, aby jsme viděli zda k progresu došlo.

  • Celkem:
  • Jídlo: 3
  • Personál: 3
  • Prostředí: 3

Byl jsem na poledním bufetu. Chápu, že je potřeba šetřit, tak chápu kukuřičnou polévku zajíšenou do hustoty téměř omáčkové a žampionovou omáčku, kde je asi víc cibule než žampionů; ale fazolky na slanině téměř rozbředlé, rýže mírně rozvařená a jakési drůbeží nohy z jedné strany upečené téměř do černa už jsou minusové body zcela zbytečné. Restaurace si také říká česko-slovenská, ale jediné slovenské jídlo, které jsem v tom překvapivě širokém výběru identifikoval, byla živáňská pečeně. Tak nechápu to "slovenská" - to jako budu říkat restauraci "česko-maďarská" jen kvůli tomu, že podává guláš? Přitom tradiční slovenská jídla (halušky, zelné polévky, různé vařené plněné těstoviny...) jsou levná.... Ale abych zmínil něco kladného: překvapilo mě zařazení lososa a byl moc dobrý. Celkově: pokud preferujete velký výběr a množství jídla, jděte sem na polední menu. Jinak ne.

Všechna hodnocení

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Telefonní číslo neexistuje

Otevírací doba

Nyní otevřeno
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace