Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přidat do oblíbených
Hodnocení 92 % hodnoceno 53x 100 0
+ 1
Za rezervaci do této restaurace získáte extra kredity.

Restaurace Lobster Atmosphere

Atmosphere je moderní designová restaurace v Olomouci, která se zaměřuje na exkluzivní zážitkovou gastronomii. Na své si tu přijdou hlavně milovníci netradičních moderních pokrmů připravovaných v souladu s nejnovějšími gastronomickými trendy. Šéfkuchařem Atmosphere je zkušený Jaroslav Klár, který posbíral nespočet českých i zahraničních prestižních ocenění. Inspiraci sbírá na stážích v pražských michelinských restauracích a zakládá si na pečlivém výběru čerstvých a kvalitních surovin. Restaurace nabízí i široký výběr exkluzivních vín a mnohaletých vyzrálých rumů, whisky nebo koňaků. Atmosphere se pyšní příjemným interiérem v moderním přírodním stylu a terasou s úchvatným výhledem na Olomouc.

Recenze restaurace

Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Výborný chuťový zážitek!
Celkově    
personál 2
prostředí 3
jídlo 2
Stavili jsme se do restaurace na polední menu. U restaurace s takovou prezentací, prostředím a cenami bych tedy rozhodně čekala něco mnohem exkluzivnějšího. Už polévka byla taková, že ve spoustě restaurací dostanete v ceně menu nebo za 10 korun lepší. Sama jsem pak vyzkoušela gnocchi s kuřecím masem. Maso bylo uvařené prso, které bylo téměř bez chuti, místy náznak restování. Konzistence gnocchů byla přinejmenším kontroverzní. Celkově bylo jídlo mdlé a prostě nemastné neslané. Měla jsem tisíckrát lepší gnocchi v mnohem "horších" restauracích. Prekvapilo mě, že manželova ryba dne, na které se údajně restaurace specializuje, také neohromila, právě naopak.
Celkově    
personál 2
prostředí 3
jídlo 2
Byli jsme zde s manželkou na obědové menu, ale zklamání největší. Ceny byly celkem dobré a polední menu vypadalo lákavě, ale noky manželky byly o ničem, kuře bez chuti, a moje variace mořských ryb s mušlemi ... mno, řekněme, že jsem se dozvěděl, že rybu doma udělám lépe než místní šéfkuchař. Rozhodně nedoporučuji.
Více recenzí

Rezervovat stůl

Je na této stránce chyba? Napište nám

Tuto nabídku právě sleduje lidí.

Pozor, ať nepříjdete o dobrý stůl!

REZERVOVAT MÍSTO