Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Zavřít

Restaurace v ČR jsou až do odvolání pro veřejnost zavřené. My ale neházíme flintu do žita a pomáháme těm, kteří to nevzdali. Najdete u nás nejobsáhlejší katalog restaurací, kde pro vás stále vaří. Seznam průběžně aktualizujeme a budeme rádi, pokud nám pošlete své tipy na info@restu.cz.

21 fotek
Podnik dočasně nepřijímá rezervace z Restu

Dne 12. března byla vládou České republiky přijata krizová opatření, která, mimo jiné, zakazují přítomnost veřejnosti v provozovnách stravovacích služeb. Nařízení platí do odvolání a v tomto období nebude možné prostřednictvím portálu Restu vytvářet rezervace. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení Restaurace Kohout NA VÍNĚ

  • Celkem:
  • Jídlo: 5
  • Personál: 5
  • Prostředí: 5

Co ke Kohoutovi na VÍNĚ? Chválit a rozplývat se nad jídlem? To dělám pokaždé, a nejinak by tomu bylo dnes. Hravé, kreativní menu. Zajímavé kombinace chutí, nápadité servírování, skvělá obsluha, inu sami můžete posoudit z fotek. Pokud něco vypíchnout, tak kombinace mušlí sv. Jakuba s vanilkovou tatarkou a kaviárem. Neméně zajímavé byly, a hravé i další pokrmy. Pro mne dnes nastala jedna novinka, a to že podzimní počasí mne donutilo poprvé usednout do restaurace, nikoliv na zahrádku. Takže k novému zážitku mohu říct že interier je příjemný, stylový a přehledný. Celkově tedy Kohout bodoval na plné čáře, a já si skvěle pochutnal. Za mne VYNIKAJÍCÍ. Prostě jedna z TOP restauraci v Brně (alespoň pro mne) Účet 1155 Kč, placeno 1250 Kč.

  • Uživatelská fotka z Kohout NA VÍNĚ
  • Uživatelská fotka z Kohout NA VÍNĚ
  • Uživatelská fotka z Kohout NA VÍNĚ
  • Uživatelská fotka z Kohout NA VÍNĚ
  • +2
  • Celkem:
  • Jídlo: 5
  • Personál: 5
  • Prostředí: 5

Po delším čase, u Kohouta NA VÍNĚ, který měl tendenci stoupat výše. A nepolevil v ní, troufám si tvrdit že nedaleký Pavillon, dlouhodobě braný jako jedna z nejlepších restaurací má v Kohoutovi minimálně vyrovnanou konkurenci, ne-li je o krok či dva vpřed. To nakonec za dva dny ověřím a nyní k menu. Dilema, který předkrm si dát bylo za pomoci servisu vyřešené hned, dejte si oba, jeden je studený a druhý teplý a tak jsem započal skvělým hovězím jazykem, dělaným sous-vide a díky tomu jemný doplněný tatarákem a ozvláštněn ledovou bylinou. Následovala polévka z denního menu, což byl rybí krém, k tomu slávky a řapík. Skvělá chuť a kombinace surovin. Teplým předkrmem jsem zvolil mušle svatého Jakuba. Jejich kombinace spolu se slanějším jamon serrano a sladší kukuřicí dělala opravdu zajímavou chuťovou kreaci. Jako hlavní chod jak jinak než kohout s chřestem a bramborovým krémem. Maso opět sous-vide, díky čemuž bylo krásně jemné, růžové a velmi šťavnaté, k tomu bramborový krém, omáčka no prostě bomba. Celý kontert chutí jsem pak zakončil sorbetem z mrkve s mrkvovými sušenkami. Obsluha byla galantní, profesionální a o jednotlivých chodech vždy přednesla z čeho se každý skládá. Trošku na škodu bylo, že místo karafy kohoutkové vody jsem dostal matonku skoro za kilo, no příště to upřesním aby nedošlo k omylu. Celkově však Kohout troufám si říct, atakuje pozice TOP restaurací v Brně a minimálně já tomu rozhodně dávám za pravdu, za mne VYNIKAJÍCÍ. Účet 1070 Kč, placeno 1200 Kč.

  • Uživatelská fotka z Kohout NA VÍNĚ
  • Uživatelská fotka z Kohout NA VÍNĚ
  • Uživatelská fotka z Kohout NA VÍNĚ
  • Uživatelská fotka z Kohout NA VÍNĚ
  • +2
  • Celkem:
  • Jídlo: 5
  • Personál: 5
  • Prostředí: 5

ZAJETÍ ZE VŠECH NEJPŮVABNĚJŠÍ. Vzpomínáte si na ten starodávný příběh o Ctiradovi a krásné Šárce? Ona v poutech a on jako osvoboditel. To vzrušení u obou, radost ze znovunabyté svobody a nadšení reka, co zatím netuší zradu – ano, přesně takový koktejl emocí vdechuji pokaždé, když vejdu do prostor, kam prokapává výtvarno stropem, kde má v Brně trvalou adresu umění a radost z tvorby. A toho všeho jste v restauraci KOHOUT NA VÍNĚ součástí a jen na Vás závisí míra okouzlení. Všichni, kdo se o Vás starají, jsou talentovaní průvodci a geniální nahrávači na cestě, jejíž cíl je jasný: štěstí všech Vašich smyslů. V našem případě šlo o odpolední přípitek k narozeninám a osvěžení v horkém dnu. Byly to lázně a také koncert - jídla nádherně naaranžovaná a skvěle zasnoubená s něžnými víny. Mám-li být konkrétní a co nejstručnější, tak doporučím jahodové gazpacho a rosé z Provence, překvapivé sousedství tataráčku s tortelinami a velmi působivé Chardonnay z Rakouska, symbolický přípitek sorbetem s harmonickým douškem rýnského s petrolejovými tóny. Nespěchejte, vážně, nemusíte být tím, kdo aktivně a na smrt bojuje za lepší a hezčí svět, stačí jen, že přesně víte co je správné, co znamená ANO oproti NE. Jestliže prostě jen fandíte hezkým zážitkům, dopřejte si – aspoň jednou za uherský rok - pár neobyčejných okamžiků ve společnosti přátel kvality, kde oceníte dokonale vyladěné kulisy, perfektně připravené rekvizity, nejvyšší kvalitu surovin v dokonalém zpracování. Vychutnejte si luxusní design, co neomračuje, ale ladí a něžně souzní. Srdečně děkuji za to přepěkné odpoledne. Pokud by existovalo něco jako krásný trest a nejhezčí možné uvěznění, vidím to jasně – KOHOUT NA VÍNĚ (ať uvnitř nebo na zahrádce); tady ve Vás totiž probudí touhu nechat se spoutat krásou a navíc se Vám to bude opravdu líbit!

  • Uživatelská fotka z Kohout NA VÍNĚ
  • Uživatelská fotka z Kohout NA VÍNĚ
  • Uživatelská fotka z Kohout NA VÍNĚ
  • Uživatelská fotka z Kohout NA VÍNĚ
  • +7

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA a jeho odesláním souhlasíte se smluvními podmínkami a zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Otevírací doba

Nyní otevřeno