Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Tyto cookies jsou nutné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek, k jejich zabezpečení a umožňují si zapamatovat vámi vybrané nastavení webových stránek
Tyto cookies nám pomáhají pochopit, jak naše webové stránky používáte, a tím zlepšit výkon stránek a přizpůsobit je vašim potřebám
Tyto cookies nám umožňují sledovat návštěvníky našich webových stránek a lépe přizpůsobit naši reklamu vašim zájmům
21 fotek

Online rezervace

Zarezervute si stůl a získejte až 6 kreditů

  • Datum
  • Čas
  • Osob
Tato rezervace je 100% garantovaná.

Hodnocení Restaurace Kohout NA VÍNĚ

  • Celkem:
  • Jídlo: 5
  • Personál: 5
  • Prostředí: 5

ÚPLNĚ PŘEDÚPLŇKOVĚ. Stále sledujeme čas a ten zas na oplátku sleduje nás, sem tam nás něžně objímá, jindy pronásleduje a svírá, že sotva popadáme dech … Naštěstí nestagnujeme a ani se nenudíme. S Terezkou, která je úspěšnou autorkou geniálních čokoládových lanýžů, jsme se těsně před prázdninami dohodly na sepsání krátkého příběhu. Byl hotový během pár dní, ale jeho publikování se oddalovalo a podařilo se až v závěru srpna. Obě dvě jsme měly z článku radost a Terezka nedala jinak, než že mne pozve na oběd. Místem vhodným k oslavě byl zvolen podnik v samém srdci města se sympatickou zelenou hradbou, co chrání před hlukem a prachem. Na zahrádce restaurace Kohout na víně jsme byly pod slunečníkem v bezpečí před žhavým sluncem, bylo nám příjemně a cítily jsme se vřele vítány. Stůl ozdobila ošatka domácího pečiva a my ochutnaly jak svěží sýrovou pomazánku, tak i zeleninovou caponatu s prachem z choriza. Náš slavnostní přípitek měl - vzhledem k polednímu horku a naší oboustranné zálibě v bylinkách – podobu vychlazeného Crodina s plátkem pomeranče. Obě jsme si objednaly polévku. Terezku zaujal kuřecí vývar, u mne vyhrálo vynikající studené jahodové gazpacho se vzrušujícím dotekem hořčice, Za hlavní jídlo si Terezka zvolila asijskou květákovou variaci, na mém talíři se potkala kotletka s koncertní úpravou cibulek – díky, šlo o velmi vydařenou soupravu. U kávičky jsme jak sobě, tak i personálu restaurace nabídly potěšení ve formě Terezčiných čokoládových lanýžů. Že Vy jste o nich ještě nikdy neslyšeli? – Nevadí, my totiž věříme na úsloví LÉPE POZDĚJI, NEŽ NIKDY. Ale přespříliš dlouho neotálejte, ať se i nadále můžete považovat za znalce kvality: na aktuálním seznamu toho, co v Brně stojí za ochutnání, jsou lahůdky á la KOHOUT NA VÍNĚ i ČOKOLÁDOVÉ LANÝŽE TEREZA. Ode mne to máte potvrzeno písemně i obrazovým svědectvím. Přeji nám všem dokonalé letní zážitky, přátelé, a celý život!

  • Restaurace Kohout NA VÍNĚ
  • Restaurace Kohout NA VÍNĚ
  • Restaurace Kohout NA VÍNĚ
  • Restaurace Kohout NA VÍNĚ
  • +8
  • Celkem:
  • Jídlo: 4
  • Personál: 5
  • Prostředí: 4

I am very intrigued by this restaurant. Will have to get back once again and give a chance to something else from the menu. They are trying to go ahead with the newest trends, therefore the stuff is probably the best in Brno. As for I wasn’t blown away with the food, the waiters stole the show. Looking forward to visiting again. For the food lovers: this place carries a note of excitement. Go and check it out. ;)

  • Celkem:
  • Jídlo: 5
  • Personál: 5
  • Prostředí: 4

Útulná art vine restaurace v Domě umění na Malinovského náměstí. Z přehledného menu jsem na doporučení vybral smažený brzlík v kombinaci s celerem a pomerančovou omáčkou. Dále Kukuřičný krém z obědové nabídky. Zlatým hřebem byl Peruánský kalmár který byl skvělý. Na závěr Espresso parfait, který osvěžil. Kromě této nabídky u mne trumfovala i studená polívka z paprik, servírovaná jako amuse bouche. Krom skvělého jídla musím vypíchnout i zcela excelentní obsluhu, která o jídle dokonale informovala a při servírování jej popsala. Kohout stoupá Brnem :) Účet 890 Kč, placeno 1000 Kč

  • Restaurace Kohout NA VÍNĚ
  • Restaurace Kohout NA VÍNĚ
  • Restaurace Kohout NA VÍNĚ
  • Restaurace Kohout NA VÍNĚ
  • +1
  • Celkem:
  • Jídlo: 3
  • Personál: 5
  • Prostředí: 5

Hodnotit tuto restauraciu je pre mna velmi narocne... Do Kohouta sme si zasli s manzelom a znamymi pred navstevou opery na veceu, vzhladom na strategicku polohu restauracie voci Mahenovmu divadlu. Pre mna sa jednalo o prvu navstevu vobec, zatial co znami tam uz boli a restauraciu odporucali. PROSTREDIE: restauracia ma krasne prostredie s velmi elegantnym interierom, jedna sa o mensie priestory da sa povedat komorneho typu. Pacil sa mi dizajn restauracie a celkovo, ako posobil, takze 5*. PERSONAL: personal ako v Kohoutovi by mala mat kazda restauracia. Pri prichode nam jeden z casnikov otvoril dvere, a bez cakania nas zaviedli k nasmu stolu. Casnik bol velmi prijemny mlady muz, ktory ma evidentne rad svoju pracu - nakolko jedalny listok je znacne heslovity a nepopisuje detaily jedal, vsetky chody, o ktore sme mali zaujem, nam popisal, odporucil k tomu vino, poskytol niekolko alternativ. Vsetko prebiehalo velmi prijemnym a nevtieravym sposobom. Sluzby & personal 5*. JEDLO: Jedlo je tym, kvoli comu ludia do restauracii chodia... prostredie a personal su jedna vec, ale da sa povedt ze na miskach vah stale prevazuje prave jedlo. A tu nastava trosku kamen urazu. Sefkuchar sa snazi vnasat do jedal zaujimave prvky, co je rozhodne hodne ocenenia, prekvapil nas amouse bouche 1 (tatarak na japonsky sposob), avsak pri amouse bouche 2 (zelerovy krem - vyzeralo a chutilo to ako pena na capuccino s prichutou zeleru) som sa trochu zarazila a neprislo mi to ako nejaka hitparada. Spomedzi predjediel sme mali sleda, foie gras a vyber syrov, ako hlavne kralika a kotletu. Vsetko bolo pripravene sposobom “nepotesi, ale ani neurazi”. Nebolo na tom nic, co by sa dalo nejako naozaj vytknut, ale niektore kombinacie boli nesurode a mala som pocit, ze vsetko, co som jedla, som uz mala inde a ze inde to bolo lepsie. Chody su rozhodne z tych mensich, co sa tyka velkosti porcie - sam casnik nam povedal, ze predjedlo ma 80 a hlavne jedlo 159 gramov. Obavam sa, ze vacsinu Cechov toto miesto nedokaze zaujat, mnohym by urcite neprislo adekvatne dat za tieto porcie 400-500 Kc. Je to zrejme vidiet prave aj na obsadenosti restauracie, najskor sme boli v restauracii jedini, potom tam boli obsadene dalsie 2 stoly a pri nasom odchode ostaval jediny par (odchadzali sme o siedmej). Bolo to zaujimave miesto na navstevu, ale asi raz stacilo. Za mna teda jedlo 3*.

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Nahlásit nefunkční číslo

Otevírací doba