Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přidat do oblíbených
Hodnocení 100 % hodnoceno 30x 100 0

Nebo se podívejte na podobné podniky

Restaurace Kohout na víně

Kohout na víně je stylová rodinná restaurace a bar v Brně.

Recenze restaurace

Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Celkově
personál 5
prostředí 4
jídlo 5
První návštěvu restaurace hodnotíme jako velmi pozitivní. Byly tam sice v sobotu večer jen dva obsazené stoly, což působilo trochu smutně, ale velmi příjemná domácí atmosféra to překonala. Kladně hodnotím také stěnu se spousty vín, takže si je můžete v klidu sami prohlédnout a vybrat si přímo. Nicméně obsluha to vše zvládala na výbornou, doporučení vína v pořádku. Pokud bych chtěl být detailista, tak korek jsem nedostal ke kontrole případného zápachu a láhev vína nezůstávala na našem stole, ale měli jsme jí za sebou na očích. Zvolili jsme degustační menu, započaté jednoduchým, ale přesto vynikajícím amuse bouche v podobě vejce vařeného na 70° se špekovou pěnou. Nic tak geniálně jednoduchého jsem dlouho nejedl. Nezklamaly ani další chody menu, dančí hřbet bylo možná nejlepší masové jídlo, co jsem kdy jedl, krásně medium, mnohem lepší než jakékoli hovězí. Digestive byla vinná pálenka, což jsme zvolili hlavně ze zvědavosti, velmi lahodné, ovšem dosti silné. Ochutnali jsme tedy spoustu nových chutí, ale i známých v nevšední podobě. Dokonalý večer podtrhly i ceny, jelikož 560 Kč za degustační menu o 5 chodech je velmi solidní a odpovídající cena, v Brně jsou totiž podniky mnohdy i s horší kvalitou a jsou předražené. Rozhodně už teď plánujeme další návštěvu :)
Restaurace Kohout na víně
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
PRVÝ DEN POSLEDNÍHO MĚSÍCE V ROCE. Současný prosinec byl dříve zván prasincem a to prý kvůli množství zabijaček, které se v tom období konaly a jimiž se domácnosti připravovaly na to, aby ve zdraví překonaly zimu. A jak jsme se energeticky zazásobili my v tento čas? - bílého vínka jen tak po krapečku, za to rudého vínka ze Slovenska vrchovatě. Zajímavá byla polévka z topinamburů, vynikající a superlahodný předkrm v podobě pečených husích jatýrek (foie gras). Můj hlavní chod - Stroganov s rýží - dokonalý a jako zákusek jsem si na závěr dovolila přichroustnout kousek daněčka - útlocitné duše, nechť mi to odpustí. Děkujeme.
Restaurace Kohout na víně Restaurace Kohout na víně Restaurace Kohout na víně Restaurace Kohout na víně Restaurace Kohout na víně
Více recenzí

Rezervovat stůl

Je na této stránce chyba? Napište nám

Tuto nabídku právě sleduje lidí.

Pozor, ať nepříjdete o dobrý stůl!

REZERVOVAT MÍSTO