Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Tyto cookies jsou nutné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek, k jejich zabezpečení a umožňují si zapamatovat vámi vybrané nastavení webových stránek
Tyto cookies nám pomáhají pochopit, jak naše webové stránky používáte, a tím zlepšit výkon stránek a přizpůsobit je vašim potřebám
Tyto cookies nám umožňují sledovat návštěvníky našich webových stránek a lépe přizpůsobit naši reklamu vašim zájmům
21 fotek

Online rezervace

Zarezervute si stůl a získejte až 6 kreditů

  • Datum
  • Čas
  • Osob
Tato rezervace je 100% garantovaná.
Na mapě

Informace Restaurace Kohout NA VÍNĚ

Art wine restaurant Kohout NA VÍNĚ disponuje více než 200 druhy vín
z celého světa s primárním zaměřením na vína naturální. Principem kuchyně je sezónnost a kvalita použitých surovin. Specialitou restaurace je samozřejmě kohout, jehož konkrétní úprava vždy odráží aktuální náladu, um a nápady kuchařského týmu.

Zobrazit více
  • +15

Fotky našich uživatelů

  • +98

Nejnovější hodnocení

  • Celkem:
  • Jídlo: 3
  • Personál: 5
  • Prostředí: 5

Hodnotit tuto restauraciu je pre mna velmi narocne... Do Kohouta sme si zasli s manzelom a znamymi pred navstevou opery na veceu, vzhladom na strategicku polohu restauracie voci Mahenovmu divadlu. Pre mna sa jednalo o prvu navstevu vobec, zatial co znami tam uz boli a restauraciu odporucali. PROSTREDIE: restauracia ma krasne prostredie s velmi elegantnym interierom, jedna sa o mensie priestory da sa povedat komorneho typu. Pacil sa mi dizajn restauracie a celkovo, ako posobil, takze 5*. PERSONAL: personal ako v Kohoutovi by mala mat kazda restauracia. Pri prichode nam jeden z casnikov otvoril dvere, a bez cakania nas zaviedli k nasmu stolu. Casnik bol velmi prijemny mlady muz, ktory ma evidentne rad svoju pracu - nakolko jedalny listok je znacne heslovity a nepopisuje detaily jedal, vsetky chody, o ktore sme mali zaujem, nam popisal, odporucil k tomu vino, poskytol niekolko alternativ. Vsetko prebiehalo velmi prijemnym a nevtieravym sposobom. Sluzby & personal 5*. JEDLO: Jedlo je tym, kvoli comu ludia do restauracii chodia... prostredie a personal su jedna vec, ale da sa povedt ze na miskach vah stale prevazuje prave jedlo. A tu nastava trosku kamen urazu. Sefkuchar sa snazi vnasat do jedal zaujimave prvky, co je rozhodne hodne ocenenia, prekvapil nas amouse bouche 1 (tatarak na japonsky sposob), avsak pri amouse bouche 2 (zelerovy krem - vyzeralo a chutilo to ako pena na capuccino s prichutou zeleru) som sa trochu zarazila a neprislo mi to ako nejaka hitparada. Spomedzi predjediel sme mali sleda, foie gras a vyber syrov, ako hlavne kralika a kotletu. Vsetko bolo pripravene sposobom “nepotesi, ale ani neurazi”. Nebolo na tom nic, co by sa dalo nejako naozaj vytknut, ale niektore kombinacie boli nesurode a mala som pocit, ze vsetko, co som jedla, som uz mala inde a ze inde to bolo lepsie. Chody su rozhodne z tych mensich, co sa tyka velkosti porcie - sam casnik nam povedal, ze predjedlo ma 80 a hlavne jedlo 159 gramov. Obavam sa, ze vacsinu Cechov toto miesto nedokaze zaujat, mnohym by urcite neprislo adekvatne dat za tieto porcie 400-500 Kc. Je to zrejme vidiet prave aj na obsadenosti restauracie, najskor sme boli v restauracii jedini, potom tam boli obsadene dalsie 2 stoly a pri nasom odchode ostaval jediny par (odchadzali sme o siedmej). Bolo to zaujimave miesto na navstevu, ale asi raz stacilo. Za mna teda jedlo 3*.

Všechna hodnocení

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Nahlásit nefunkční číslo

Otevírací doba