5 fotek

Restaurace Kočár z Vídně

Podnik nepřijímá online rezervace

Zkuste jim zavolat nebo se podívejte na podobné podniky s online rezervací.

Hodnocení Restaurace Kočár z Vídně

  • Celkem:
  • Jídlo: 4
  • Personál: 5
  • Prostředí: 4

Restaurace se nachází přímo u Karlova mostu a pro ty co ji chtějí najít na první pokus je lepší se podívat do navigace. Jídlo je dobré, doporučuji klasickou pokévku s játrovými knedlíčky a celestýnskými nudlemi. Klasikou je také telecí víděský řízek a "octový" bramborový salát. Za ochutnání stojí i Beuschel(český "pajšl"). Oproti tomu co dělala moje babička, byla v tom z "kočáru" hodně smetany. Nabídka vín je klasická, my jsme zvolili i v tomto případě klasiku, Grüner Veltliner VOC z Dolního Rakouska.

  • Celkem:
  • Jídlo: 4
  • Personál: 5
  • Prostředí: 4

Oslavovali jsme narozeniny jednoho z nás a protože máme rádi rakouskou kuchyni a tento podnik, zašli jsme sem. Výborný hovězí vývar. Pak plíčky na smetaně, grilovaný candát a smažený ementál, to vše zapité Radlerem a bílým vínem byly znamenité, stejně jako ristretto po obědě. Milá, přátelská a profesionální obsluha v této restauraci je strandart.

  • Restaurace Kočár z Vídně
  • Celkem:
  • Jídlo: 4
  • Personál: 3
  • Prostředí: 3

Tak trochu očekávání předčilo skutečnost. Všechny recenze výborné, chválící, těšil jsem se na tradiční kuchyni rakouska uherska. Prostředí mi přišlo trochu studené, neosobní, možná tím, že restaurace byla spíše méně než více obsazená. Nejlepším zážitkem bylo jídlo, které naplnilo očekávání a to je i hlavní důvod do budoucna proč se vrátit.

  • Celkem:
  • Jídlo: 4
  • Personál: 5
  • Prostředí: 4

Máme tuto restauraci velice rádi, chodíme sem dvakrát až třikrát do měsíce. Dnes byla výborná krémová česnečka, ještě navíc doladěná pravou šlehačkou a krutóny. Pak jsme si objednali domácí (!) sýrové špecle s výbornou omáčkou a zelaným salátkem. Kdo má rád rakouskou kuchyni, která je tak trochu víc elegantnější než ta naše. ten si zde pochutná.

  • Celkem:
  • Jídlo: 5
  • Personál: 5
  • Prostředí: 5

Šéfkuchař pan Jaroslav opravdu ví, co dělá. Jeho autentická C u. K kuchyně je výborná. Měli jsme polévku "Kočího fiakru", perfektně usmažená telecí játra s neodolatelným vídeňským bramborovým salátem (jako od mé rakouské babičky), palačinku s mákem a "Kaiserschmarn" - trhanec s domácí švestkovou omáčkou. A k tomu Prosecco a pěnivý Radler. To všechno umocněno perfektní obsluhou slečny Michaely a pana Petra. Pro milovníky rakouské kuchyně - velmi podobné té naší - je to gastronimický ráj. A mimo toho je tam moc příjemné posezení.

  • Restaurace Kočár z Vídně
  • Stránka:
  • 1
  • 2

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Telefonní číslo neexistuje

Otevírací doba

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace