Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přidat do oblíbených
Hodnocení ? 100 0

Restaurace Ingot

Stylové prostředí restaurace ilustruje tradiční výrobu českého piva ze základních pivovarských surovin: českého chmele, ječmene a vody. Interiérové řešení klade důraz na vytvoření klasického, tradičního prostředí pivnic s moderními prvky. Kompletní proměna interiéru rozšířila kapacitu na současných více než 160 míst. Příjemné prostředí zajišťuje i výkonná vzduchotechnika. Prostor restaurace je možné variabilním systémem posuvných stěn rozčlenit do několika salonků, které jsou pak zcela izolované od okolního ruchu. Jsou klimatizované a mají vlastní okruhy pro audiovizuální techniku. To umožňuje pořádat soukromé akce nebo firemní a jiné prezentace a školení.

Recenze restaurace

Celkově   
personál 2
prostředí 3
jídlo 3
Prostředí, přestože je kuřácké, je solidní díky výkonné vzduchotechnice. Obsluha poměrně chladná a jakoby bez zájmu. Reakční časy mají zdlouhavé a jednou dokonce mou objednávku zcela ignorují. K pití Gambrinus 11° Excelent. K jídlu silná česnečka se šunkou, podávaná s chlebovými krutony a uzeným sýrem. Zajímavé řešení, kdy jsou krutony, respektive topinky, umístěny společně s nastrouhaným sýrem mimo samotnou polévku a host si sýr do ní sám přidá podle chuti, je neotřelé a originální. Česnečka jako taková už pak ovšem ničím dalším nepřekvapí, což je docela škoda. Hlavní chod, kuřecí prsíčko nadívané ricottou a listovým špenátem s mačkanými bramborami s cibulkou, je kompromisem. Původně jsem si totiž myslel na pořádný steak s nějakou peprnou omáčkou, jenže tady bohužel nic takového v nabídce nemají. Možná toto prvotní zklamání malinko ovlivňuje i můj přístup k předloženému pokrmu. Ať se totiž snažím sebevíc, přiřknout mu status plnohodnotné náhrady prostě nejde. Kuřecí maso je unavené. Nepomáhá ani originální nádivka či solidní omáčka. Nejpovedenější položkou jsou tak nakonec šťouchané brambory proložené mladou cibulkou. Ty mi chutnají, zbytek je sotva průměrný. Protože se druhého objednaného piva ne a ne dočkat, končím espressem ze 100% arabiky značky Asim Caffé. To naštěstí číšník donese. Ingot Originál 1869 má možná dobrý koncept, ale už ne tak solidní provedení. Moje očekávání bohužel tentokráte nebyla naplněna.
Restaurace Ingot Restaurace Ingot Restaurace Ingot
Celkově   
personál 5
prostředí 5
jídlo 2
Celkově  
personál 5
prostředí 4
jídlo 4
Více recenzí

Rezervovat stůl

Je na této stránce chyba? Napište nám

Tuto nabídku právě sleduje lidí.

Pozor, ať nepříjdete o dobrý stůl!

REZERVOVAT MÍSTO