Informace Il Molo Prague
Filozofie Il Molo Prague stojí na tradiční toskánské kuchyni, kterou jejich šéfkuchař Daniele Zingoni nabízí v moderním pojetí s využitím metody sous-vide. V jejich menu převažují pokrmy z čerstvě ulovených ryb, mořských plodů a sezónních produktů připravených s respektem k jejich charakteru a původní chuti. Zárukou čerstvosti jsou také domácí těstoviny a domácí chléb a ze sladkých pokušení ručně připravované a umělecky ztvárněné dezerty. Hosté Il Molo Prague si navíc mohou vybrat z více než 80 značek vín z celého světa.
Otevírací doba
-
- Pondělí
- Zavřeno
-
- Úterý
- 11:00 - 22:00
-
- Středa
- 11:00 - 22:00
-
- Čtvrtek
- 11:00 - 22:00
-
- Pátek
- 11:00 - 22:00
-
- Sobota
- 11:00 - 22:00
-
- Neděle
- 11:00 - 22:00