Informace Hotel Diana u Kuchařů
V restauraci hotelu Diana hojně používají domácích produktů, od řezníka anebo z blízké farmy. Menu mění několikrát v týdnu. V nabídce denně střídají spoustu druhů zvěřiny: křepelky, holuby, koroptve, bažanty, srnčí, dančí, jelení, kančí… Nejoblíbenější jsou tu kačeří prsa z Bordeaux a jehněčí lýtka. Ryby a mořské plody sem dováží 3x v týdnu – ryby vždy jen čerstvé a divoké chycené na udici anebo z prvotřídních farem: losos, tuňák, mořský ďas, mořský vlk, candát, treska, chobotnice, krevety, zelené mušle, mušle sv. Jakuba.
Oblíbené jsou tu i ústřice, krabí nohy nebo humři, tyto pochoutky je však potřeba objednat předem… Prvotřídní kvalita všech surovin je samozřejmostí!
Hostům nabízí pouze to, co sami jedí a pijí.
Otevírací doba
-
- Pondělí
- 17:00 - 21:00
-
- Úterý
- 17:00 - 21:00
-
- Středa
- 17:00 - 21:00
-
- Čtvrtek
- 17:00 - 21:00
-
- Pátek
- 17:00 - 21:00
-
- Sobota
- 17:00 - 21:00
-
- Neděle
- Zavřeno