Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

11 fotek
Na mapě

Podobné podniky

Zobrazit další

Informace Hotel Diana u Kuchařů

V restauraci hotelu Diana hojně používají domácích produktů, od  řezníka anebo z blízké farmy. Menu mění několikrát v týdnu. V nabídce denně střídají spoustu druhů zvěřiny: křepelky, holuby, koroptve, bažanty, srnčí, dančí, jelení, kančí… Nejoblíbenější jsou tu kačeří prsa z Bordeaux a jehněčí lýtka. Ryby a mořské plody sem dováží 3x v týdnu – ryby vždy jen čerstvé a divoké chycené na udici anebo z prvotřídních farem: losos, tuňák, mořský ďas, mořský vlk, candát, treska, chobotnice, krevety, zelené mušle, mušle sv. Jakuba.

Oblíbené jsou tu i ústřice, krabí nohy nebo humři, tyto pochoutky je však potřeba objednat předem… Prvotřídní kvalita všech surovin je samozřejmostí!

Hostům nabízí pouze to, co sami jedí a pijí.

Zobrazit více

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA a jeho odesláním souhlasíte se smluvními podmínkami a zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Otevírací doba