Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přidat do oblíbených
O této restauraci víme, ale prozatím nesplnila naše kritéria kvality

Do tohoto podniku Vám rezervaci nemůžeme nabídnout.

Pokud si přejete vytvořit rezervaci po telefonu, číslo do restaurace naleznete v úvodu stránky. Také nám můžete poslat vaše tipy na skvělé restaurace.

Nebo se podívejte na podobné podniky

Hotel Diana u Kuchařů

V restauraci hotelu Diana hojně používají domácích produktů, od  řezníka anebo z blízké farmy. Menu mění několikrát v týdnu. V nabídce denně střídají spoustu druhů zvěřiny: křepelky, holuby, koroptve, bažanty, srnčí, dančí, jelení, kančí… Nejoblíbenější jsou tu kačeří prsa z Bordeaux a jehněčí lýtka. Ryby a mořské plody sem dováží 3x v týdnu – ryby vždy jen čerstvé a divoké chycené na udici anebo z prvotřídních farem: losos, tuňák, mořský ďas, mořský vlk, candát, treska, chobotnice, krevety, zelené mušle, mušle sv. Jakuba.

Oblíbené jsou tu i ústřice, krabí nohy nebo humři, tyto pochoutky je však potřeba objednat předem… Prvotřídní kvalita všech surovin je samozřejmostí!

Hostům nabízí pouze to, co sami jedí a pijí.

Je na této stránce chyba? Napište nám

Tuto nabídku právě sleduje lidí.

Pozor, ať nepříjdete o dobrý stůl!

REZERVOVAT MÍSTO