Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přidat do oblíbených
Hodnocení 97 % hodnoceno 75x 100 0
+ 20
Za rezervaci do této restaurace získáte extra kredity.

Francouzská restaurace Art Nouveau

Přehled hodnocení
97% celkově
95% personál
99% prostředí
97% jídlo
Statistika celkového hodnocení
5 62x
4 13x
3 0x
2 0x
1 0x

Hodnocení restaurace

Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Výborný svatomartinský brunch s mladými víny. Kromě klasiky (včetně řepových a karlovarských knedlíků či klasik studené kuchyně - paštiky či rilletes) nechyběly ani takové speciality jako rolády, kachní žaludky, jazýčky, husí klobásky, kachna na pomerančích, divoká kachna na víně a prvky asijské kuchyně. Mladá vína z vinařství Bíza byla skvělým doprovodem. Perfektní obsluha, servis i prostředí.
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Říjnový brunch (Krkonošské speciality se zaměřením na zvěřinu a houby) se opravdu povedl. Zvláště bych vyzdvihl ragú z kotrče, kance se zelím i šípkovou omáčkou, uzeného sumce, salát z červené řepy a špecle. Výborné byly též dezerty a obě nabízená vína ve vinném balíčku.
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Pracovní oběd byl velmi vydařený, samozřejmě svojí roli hrálo i nádherné prostředí a péče personálu právě taková, jaká by měla být (pozorný, ale nevtíravý). Z jídel byla výtečná zejména jehněčí žebírka :-)
Celkově  
personál 4
prostředí 5
jídlo 4
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Specialita měsíce května - šnečí trio - byla velmi dobře koncipovaná, velice jsme si pochutnali. Tradičně dobrý výběr vín na skleničku. V pátek večer bylo v restauraci velmi živo.
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Jarní brunch byl velice vydařený, perfektní salátový var s možností nechat si namíchat salát na míru s bohatým výběrem listové zeleniny. Výborný chřest, telecí brzlík a polévky - chřestový krém a křepelčí vývar. Skvělá atmosféra, doporučuji.
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5
Navštívili jsme jarní brunch a jako vždy v této restauraci to byl skvělý zážitek. Různé druhy telecího masa, jehněčí ragů a osso bucco, nutrie s mladou karotkou, filet ze pstruha, ledvinky a játra z nutrie, jarní nádivka s kopřivami, špenát s medvědím česnekem, zelený i bílý chřest s holandskou omáčkou, jarní kuřátko, celá krůta a krůtí roláda, smažený brzlík a játra, telecí ragů se smrži. Zajímavý byl rovněž salátový bar, kde si každý mohl nechat namíchat salát z nejdrůznější zeleniny a bylinek dle svého přání. A samozřejmě výborné dezerty jako créme brulée s rebarborou nebo pampeliškovým ,,medem´´, zmrzlina s tohoto medu-sirupu se smetanou, bezový sorbet, koláč s rebarborou, sněhové pusinky s levandulovým krémem. Není divu, že i navzdory teplému dni bylo plno, ostatně pro nás to byl nejlepší způsob jak oslavit svátek zamilovaných - milujeme vynikající jídlo.
Celkově  
personál 5
prostředí 5
jídlo 4
nadherne prostredi, do posledniho detailu , prirozene mily a profesionalni personal dokaze odprezentovat kazdy pokrm. Jidlo rozhodne umelecky i gastronomicky zazitek, ale spise se nasyti smysly a chutove bunky...clovek odejde hladovy :-(. Doporucuji pro celkovou atmosferu a unikatni misto, vyssi cena jidla, ktere je rovnez predevsim umeleckym zazitkem !
Celkově
personál 5
prostředí 5
jídlo 5

Rezervovat stůl Zpět na přehled restaurace

Tuto nabídku právě sleduje lidí.

Pozor, ať nepříjdete o dobrý stůl!

REZERVOVAT MÍSTO