Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Tyto cookies jsou nutné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek, k jejich zabezpečení a umožňují si zapamatovat vámi vybrané nastavení webových stránek
Tyto cookies nám pomáhají pochopit, jak naše webové stránky používáte, a tím zlepšit výkon stránek a přizpůsobit je vašim potřebám
Tyto cookies nám umožňují sledovat návštěvníky našich webových stránek a lépe přizpůsobit naši reklamu vašim zájmům
15 fotek

Online rezervace

Zarezervute si stůl a získejte až 6 kreditů

  • Datum
  • Čas
  • Osob
Tato rezervace je 100% garantovaná.
Na mapě

Informace Francouzská restaurace Art Nouveau

Francouzská restaurace Art Nouveau v Obecním domě patří k nejluxusnějším restauracím v Praze. Říká se o ní, že je nejkrásnější secesní restaurací na světě a trumf má ukrytý také v kuchyni – má zde jednoho z nejtalentovanějších mladých kuchařů České republiky, šéfkuchaře Patrika Bečváře. Jeho kariéra je provázena mnoha úspěchy v tuzemských i mezinárodních kuchařských soutěžích. Na letošním ročníku soutěže Kuchař roku České republiky 2017/2018 se umístil na 2. místě.Připravoval menu pro významné osobnosti, mezi nimiž byli např. prezidenti USA George Bush a Barack Obama. Je členem Národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky.

Francouzská restaurace Art Nouveau boduje nejen díky své kuchyni, ale i exkluzivnímu prostředí. Pyšní se luxusním secesním interiérem, na jehož výzdobě se podíleli nejvýznamnější čeští umělci včetně Alfonse Muchy. Působivou atmosféru dokresluje živá klavírní hudba.


Zobrazit více
  • +9

Fotky našich uživatelů

  • +1

Nejnovější hodnocení

  • Celkem:
  • Jídlo: 5
  • Personál: 5
  • Prostředí: 5

Vynikající francouzský brunch, moc si cením zejména kvality ústřic, potěšily též obě polévky a studená kuchyně. Dáma ocenila teplé pokrmy, já byl potěšen volbou vín v paušálu; jak Viognier z Languedocu 2016, tak cuve Bergerac (Carbenet Franc, Cabernet Sauvignon a Merlot) 2015 byly vynikajici. Byl jsem nadšen ze žabích stehýnek po provensálsku servírovaných u stolu. Prostě hold francouzské gastronomii i s úlety typu "kuře marengo" - s přednáškou kulinářského dějepisu... Jediné, co jsem postrádal, byl holub, ale to už by byl člověk příliš rozmazlený, zvláště, kdyby sám přiletěl do úst. Velmi podnik doporučuji.

Všechna hodnocení

Probíhající akce

Všechny akce

Nahlásit chybu

Nesedí zde některé informace? Napište nám.

Děkujeme

Děkujeme za nahlášení chyby. Co nejdříve se ji pokusíme opravit.

Zavolat do podniku

Nemohli jste se do podniku dovolat?

Nahlásit nefunkční číslo

Otevírací doba