Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Tyto cookies jsou nutné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek a k jejich zabezpečení
Tyto cookies nám pomáhají pochopit, jak naše webové stránky používáte, a tím zlepšit výkon stránek a přizpůsobit je vašim potřebám
Tyto cookies nám umožňují sledovat návštěvníky našich webových stránek a lépe přizpůsobit naši reklamu vašim zájmům

Velikonoce

Velikonoce jsou nejen důležitým křesťanským svátkem, ale také skvělou příležitostí, kdy ochutnat různorodá velikonoční menu ve špičkových restauracích. Vybrali jsme pro vás místa, kde můžete zkusit tradiční velikonoční pochoutky, jako je králičí nebo jehněčí maso, vajíčka v různých úpravách i prvotřídní mazanec a nebo zajímavá jarní menu. Můžete rezervovat, degustovat, co se do vás vejde, a pak dát v recenzích vědět nám i ostatním uživatelům, jak vám chutnalo.

51 výsledků

VELIKONOCE

Elements Restaurant Praha

VELIKONOCE

20. 4. 2019 - 22. 4. 2019

Nechce se vám o velikonocích vařit? Nevadí, v Elements si pro vás náš šéfkuchař Honza Ležal připravil menu plné jara a tradičních velikončních surovin. Těšíme se na vaši návštěvu...


ZUPPA

Polévka z medvědího česneku, termální žloutek, verbena gel    185

PASTA

Ravioli, jehněčí brzlík, rebarbora      365

CARNE

Jehněčí DUO (kotleta, kýta), hrášek, nádivka, jalovec     595

DOLCE

Velikonoční vejce      215

740 Kč /menu
VELIKONOČNÍ MENU 2019

Grandezza restaurant

VELIKONOČNÍ MENU 2019

20. 4. 2019 - 22. 4. 2019

VELIKONOČNÍ MENU 

Sobota 20. 4. - pondělí 22.4. 


HRÁŠKOVÝ KRÉM S MUŠLÍ SV. JAKUBA 

115,- 

*** 

SMAŽENÉ TERMO VEJCE V PARMAZÁNOVÉ STROUHANCE, 

PYRÉ Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU, VODNICE, JARNÍ KLÍČKY 

135,- 

*** 

PEČENÉ KŮZLE S BYLINKOVOU NÁDIVKOU S JATÝRKY,  

CHŘEST, HRÁŠEK, KAROTKA

355,- 

*** 

JAHODOVÝ TATARÁK S BAZALKOU, MOUSSE Z BÍLÉ ČOKOLÁDY

135,- 

  

Rezervace: 

GRANDEZZA RESTAURANT 

T: +420 542 212 156  INFO@GRANDEZZARESTAURANT.CZ       WWW.GRANDEZZARESTAURANT.CZ 


Jarní menu

Letná

Jarní menu

11. 4. 2019 - 28. 4. 2019

KACHNÍ PAŠTIKA doplněná husím foie gras, karamelizovaná cibulka s portským vínem, naše brioška 139,-Kč

CHŘSTOVÝ KRÉM doplněný sektem La Fleur, parmazánový crips a lněná semínka 69,-Kč

JEHNĚČÍ PLEC 200g podáváme na vlastním demi glace, bramborové pyré s medvědím česnekem, bílý chřest, růžičková kapusta, artyčok, chipsy fialových brambor 275,-Kč

PEČENÁ KŘEPELKA s králičí fáší, žemlová nádivka s kopřivou a černošickým bůčkem 229,-Kč

BRAMBOROVÉ TAŠTIČKY plněné jahodami v křupavé žemlovce, panák medu a zakysané smetany s vanilkou 95,-Kč

1 350 Kč /menu
Velikonoční menu

Augustine Restaurant

Velikonoční menu

20. 4. 2019 - 22. 4. 2019 (12:00 - 23:00)

Vychutnejte si Velikonoční svátky s rodinou a přáteli!

Prožijte Velikonoční tradice hlavně lahodně. Od soboty 20. dubna do pondělí 22. dubna si náš šéfkuchař Marek Fichtner pro vás připravil exkluzivní čtyřchodové menu plné svátečních delikates stvořených z výjimečných ingrediencí. 


Amuse Bouche

Bílý chřest | vejce 63C| kaviar Da Vinci | řeřicha potoční | rukolová espuma

Svatý Petr | medvědí česnek | fava fazole | citrusový sabayon| lardo

Telecí filet | rak | mladé mrkve | jarní špenát | hrášek | zelený chřest | ředkvička

Rebarbora | mrkev | pistácie | mascarpone | jedlé květy

Májový FOOD Festival

Termín akce: Státní svátek -  středa 1.5.2019 od 11 do 19 hodin.   

Přijeďte oslavit tento rok 1. Máj do pohádkových Dětenic trochu jinak! 

 

Zamilovaný food festival 

  • Chobotnice, 
  • ústřice, 
  • rybičky, 
  • krevetky, 
  • olihně, 
  • mušličky, 
  • Gruzinský kebab, 
  • Šašlik, 
  • středověký burger, 
  • opékané celé divoké i domácí čuně, 
  • kuří hnátky, 
  • jehněčí klobásky, 
  • opravdový Maďarský gulášek, 
  • houbový Kuba, 
  • domácí bramboráky, 
  • kysané zelí, domácí uzené, 
  • staročeské placky s povidly, 
  • domácí koláčky, ovocné knedlíčky, 
  • a spoustu dalších dobrot! 

Na co se můžete dále těšit? 

   

Rytířské klání, poběhlice, Chill Out House - Champagne bar s DJs a samozřejmě tucet sudů domácího dětenické piva !!! 

  

Dobová kapela s tanečnicemi, vystoupení fakíra a kejklíře, čaroděje, ukázky dělostřelby, oběšení a mnoho dalšího. 

  

Program pro děti ! 

  

Jarní, rozkvetlý zámecký park, fotokoutek se zamilovaným srdcem a plno lásky všude kolem Vás! 

  

Zamilovaný májový food festival se bude konat v Zámeckém parku. Návštěvníci si mohou přinést či půjčit deky a užívat si parku. 

  

Vstupné : 50,- 

Děti do 15 let ZDARMA !  

  

VAROVÁNÍ !!! 

POZOR NA VODNÍKA KAŠŇÁKA V ZÁMECKÉ KAŠNĚ, ZLOBÍ A TOPÍ LIDI ! 

  

NEPŘIJEDEŠ-NEZAŽIJEŠ

4 590 Kč /menu pro dvě osoby
1.máj - čas lásky a výjimečného menu v SIGNATURE

První máj se v SIGNATURE ponese ve znamení gurmánských zážitků a jarní atmosféry.

Menu připravil Pavel Veltruský speciálně pro tento večer. Reflektuje aktuální roční období a vzdává hold dni lásky. Tohle menu můžete okusit pouze 1.5. a nebude se již nikdy opakovat. 

Královský krab, celer, jablko

*****

Chřest a smrže

*****

Siven, hrášek, fava fazolky, chorizo, lanýž, sušené rajče

*****

Kachní prso, oříšková polenta, medvědí česnek, červené zelí

***** 

Rebarbora, bílá čokoláda, vanilka, maliny, pomeranč, jahoda

Cena pro 2 osoby 4590,-

- včetně welcome drinku, párování vín a nealko nápojů. V ceně odvoz Vašeho vozu službou Kopilot zdarma.


Proto berte tuto událost i jako výzvu gurmánům. Umíte si vychutnat pestrou skladbu surovin v naší poctivé gastronomii a je pro Vás jídlo i zážitkem? Chcete zažít s partnerem nezapomenutelnou noc?

Pak to vypadá, že se prvního května uvidíme, protože tohle si nenecháte ujít. :) 

V rámci prvního máje můžete využít služeb ThaiStar masáží a ubytování v Hotelu Victory**** za zvýhodněné ceny.  

Vašemu krásnému večeru již nic nebrání.

Budeme se těšit. 

Velikonoce ve Dvoře Hoffmeister

Dvůr Hoffmeister

Velikonoce ve Dvoře Hoffmeister

19. 4. 2019 - 22. 4. 2019 (12:00 - 22:00)

Milí přátelé Dvora Hoffmeister,

Velikonoce jsou tu a my jsme si pro letošní rok připravili menu ve spolupráci s farmou Rudimov. To znamená, že se můžete těšit na krásnou nabídku plnou jehněčího a kůzlečího, a to od 19. až do 22. dubna.

Jarní salát s kedlubnou, ředkvičkami, polníčkem a čerstvým kozím sýrem Soignon 189,-

Bylinkový krém s vajíčkovým tatarákem, hlíva ustřičná 99,-

Zadělávané kůzlečí a jehněčí drůbky, kapary, smetana a houskový knedlík 195,- / 265,-

Bramborové nočky se špenátem, pošírované vejce, modrý sýr 245,-

Dušené mléčné bio jehně, variace z kartoky, zelený chřest a nádivka s medvědím česnekem 385,-

Kůzleční řízečky s citrónem, bramborovou kaší a okurkovým salátem 395,-

Mazancové bochánky, bílý mák a tvaroh 165,-

VELIKONOČNÍ MENU

Blue Wagon

VELIKONOČNÍ MENU

19. 4. 2019 - 22. 4. 2019

Jednohubka

- Pěna z uzeného pstruha, marinovaná cibule, chips

Předkrm

- Kachní pomazánka, hrášková majonéza, marinovaná cibule, okurka, polníček

Polévka

- Hráškový krém, křepelčí vejce, krutony

Hlavní chod

- Jehněčí kotletky, kopřivová nádivka, medvědí česnek, sezónní zelenina

Dezert

- „Vejce“ jogurtový mousse, meruňka, popcorn

Velikonoční menu

Ristorante Pagana

Velikonoční menu

19. 4. 2019 - 22. 4. 2019

Velikonoční menu 2019

Krém s medvědím česnekem a pošírovanými kalamáry 175,-

Rolovaný králičí hřbet s pancettou, brokolicový koláč s ořechy, pyré z bílého chřestu, telecí demi glace z Marsalou a mrkvovou emulzí 435,- 

Konfitovaný mořský ďas, šafránové gnocchi, restovaný zelený chřest, sépiový chips 485,- 

495 Kč /celé menu
Velikonoční menu

NaJedli

Velikonoční menu

10. 4. 2019 - 24. 4. 2019 (14:00 - 22:30)

Předkrm 

Králičí paštika s brusinkovým gelem a bylinkovými tousty   125,-

Polévka

Krém z medvědího česneku s křepelčím vejcem a houbovým prachem   85,-

Hlavní chody

Pomalu pečená jehněčí kýta s kedlubnovým zelím a bylinkovými noky   285,-

Karotkové pyré a pečenou paprikou plněnou čočkou beluga a pestem z medvědího česneku   245,-

Dezert

Jahodovo – rebarborový crumble   95,-

600 Kč /menu
Velikonoční menu

Angusfarm

Velikonoční menu

19. 4. 2019 - 22. 4. 2019

Přijďte ochutnat naše Velikonoční menu

Šunková kroketka na chřestovém salátku s řeřichou a křepelčími vajíčky, česnekový chléb

Silný vývar z hovězího žebra, brunoise zelenina, kopřivové knedlíčky

Telecí roštěná na kosti, restovaný chřest, gratinované špenátové brambory, telecí fond

Kynuté Jidáše, vanilková omáčka, sorbet z rukoly

VELIKONOCE

Villa Patriot

VELIKONOCE

19. 4. 2019 - 22. 4. 2019 (11:00 - 23:00)
Chřestový krém s vajíčkem vařeným na 63 °C a olejem  z ostropestřce mariánského 

90,- Kč

Králičí hřbet konfitovaný v přepuštěném másle s rizotem z medvědího česneku a karotkou 

210,- Kč

Jehněčí kotletky s pečenými grenailemi a zeleným chřestem

450,- Kč

Baby kuřátko s bramborovou kaší a nádivkou

320,- Kč

Krupicová kaše se strouhanou čokoládou, oříšky a kopřivovým pestem 

150,- Kč

1 544 Kč /čtyřchodové menu
Velikonoční menu (18. – 22.4.2019)

Amouse bouche  

1. Úhoř na dva způsoby/uzená šlehačka/okurka/

hruška-vanilka/petrželka/šafrán/Bauchant Orange želé

Ryzlink Vlašský – pozdní sběr, Mikros vín, Mikulov (0,1 dl)


2. Červená řepa / Kozí sýr / Cassis / Crème fraiche / Bylinky / Krutóny

3. Pomalu pečená perlička se špekovým obalem, dýňové pyré, Cassis Jus,  plněný smrž, hrášek, zelený chřest  
Frankovka Rosé - kabinet, Vinařství Mádlová, Velké Bílovice (0,1l) 


4. Lemon – Yuzu Tarte / Mango / Tahiti Vanille / Citrónový chips

Pálava – výběr z hroznů, Vinařství Lechovice, Znojemská podoblast (0,5 dl)

Variace francouzského másla - Jean-Yves BORDIER, máslo z mléka zemědělských farem v Bretani a Normandii   


MENU 4 chody = 1 544,- Kč/ 60 EUR/osoba

MENU 4 chodů vč. výběru vín našeho sommeliera = 1 750,- CZK/ 68 EUR/osoba

2 185 Kč /menu vč. vinného párování
VELIKONOČNÍ MENU

S TOKAJSKÝM VÍNEM PEČENÁ KACHNÍ FOIE GRAS
 kroupové rizoto, pěna z máslové dýně a pomeranče / 345 Kč 

DUCK FOIE GRAS BAKED WITH TOKAJ WINE
groats risotto, butter pumpkin and orange mousse / 345 CZK 

Gewürtztraminer 2015, Schoenheitz,
Alsace, France / 0.15 l / 265 CZK 


JEMNÝ KRÉM Z JARNÍCH KOPŘIV A KEFÍRU 
pošírované vejce, čerstvý tvaroh / 185 Kč 

SPRING NETTLES AND KEPHIR CREAM
poached egg, fresh cottage cheese / 185 CZK 

Deep blue 2016, Blanc de noir, Tesch,
Nahe, Germany / 0.15 l / 277 CZK 


KONFITOVANÉ JEHNĚČÍ KOLÍNKO
bramborovo-hořčicové pyré, mladý špenát, medové glazé / 565 Kč CONFIT LAMB HOCK

potato-mustard purée, young spinach, honey glazé / 565 CZK 

Meursault 2014, Les Narvoux, Domaine Chavy – Chouet,
Côte d‘ Or, France / 0.15 l / 389 CZK 


PĚNA Z MLÉČNÉ ČOKOLÁDY
marinovaná hruška, omáčka z vaječného likéru,
oříšková oplatka, crunch z máslové vánočky / 175 Kč 

MILK CHOCOLATE MOUSSE
marinated pear, egg liqueur sauce, nutty biscuit,
fancy bread crunch / 175 CZK 

Tokaji, 3 Puttonyos, Chateau Dereszla,
Hungary / 0.04 l / 265 CZK

Menu za 1.125Kč
Menu včetně vinného párování za 2.185Kč

1 985 Kč /menu vč. vinného párování
1.MÁJ - LÁSKY ČAS "speciální menu v Oblacích"

Welcome Drink 
Petrák Sekt „Blanc de Noir“, Brut, Czech Republic 


BRAMBOROVÝ NOK
černý lanýž, máslová pěna 


MARINOVANÝ LOSOS V BYLINKÁCH
avokádo, kozí sýr, pomeranč, chips z italského chleba,
listy divokých bylin 

Grüner Veltliner „Durnstein”, Federspiel,
Tegernseerhof, Wachau, Austria
 


HRÁŠKOVÝ KRÉM S MUŠLÍ SV. JAKUBA
marinovaná kreveta, bramborové pyré, bylinkový olej 

Lugana di San Benedetto, Zenato, Veneto, Italy 


HOVĚZÍ LÍČKA PEČENÁ NA ČERNÉM PIVĚ
petrželové pyré, cukrová kořenová zelenina,
baby karotka, marinovaná cibulka 

Côtes du Rhône, Jean Louis Chave Sèlection,
Vallée du Rhône, France 


ŠLEHANÁ JAHODOVÁ PĚNA
oříšková oplatka, ovocný kaviár,
sponge,medový crunch 

Moscato ď Asti „Turna Lunga“, Bel Colle, 
Piemonte, Italy  

Cena:

1985 Kč menu vč. vinného párování
1295 Kč menu

Velikonoční nabídka

Olivův pivovar

Velikonoční nabídka

19. 4. 2019 - 22. 4. 2019 (11:00 - 21:30)

Chřestový krém / kopřivy / bramborová strouhanka

0,33 l ....................................... 85,-


Vaječná tlačenka / zelenina / medvědí česnek / ředkvičky / chléb

120 g ....................................... 115,-


Velikonoční hlavička / uzené maso / vejce / kopřivy

160 g ....................................... 145,-


Jehněčí roláda / slanina / špenát / bramborovo-karotkové pyré

200 g ....................................... 295,-


Kůzlečí perkelt / kopřivové špecle

160 g ....................................... 265,-


Jehněčí kolínko / červené víno / celerové pyré

350 g ....................................... 385,-


Císařský trhanec / rebarborová marmeláda

120 g ....................................... 135,-

790 Kč /menu
Jarní menu

Aquarius Restaurant

Jarní menu

12. 4. 2019 - 31. 5. 2019
  • Krém z mladého hrášku a jeruzalémských  artyčoků s opečenými pikantními krevetami 
    Kč 190 

  • Pečené prso z kuřete s jarní zeleninou, jemná omáčka z bylinek a citrónů,  bramborové soufflé 
    Kč 490 

  • Jahodový dortík s krémem z tonka fazolí, mandlová omáčka a limetková pěna
    Kč 190 

    Cena celého menu 790 Kč 

Velikonoční menu

Radonická beseda

Velikonoční menu

19. 4. 2019 - 22. 4. 2019

Přejeme krásné Velikonoce! Celý víkend pro Vás servírujeme:

Slepičí vývar s kopřivou a vejcem

Jehněčí na česneku s kopřivovou nádivkou

Maso z vepřového kolena na černém pivu s červeným zelím a bramborovým knedlíkem


Těšíme se na Vás!

VELIKONOCE V MIKROPIVOVARU

VELIKONOČNÍ MENU

Studený předkrm

Kanapka s vaječnou pomazánkou s čerstvou pažitkou a ředkvičkami, tenké plátky telecího roastbeefu

(1,3,7,10)

139 Kč 


Polévka

Jemný smetanový krém s kopřivami, pošírovaným křepelčím vejcem, slaninou a ředkvičkami

(1,3,7,9)

79 Kč


Hlavní chody

Jehněčí roláda s medvědím česnekem a čerstvou majoránkou, silná jehněčí omáčka, bramborová roláda se špenátem

(1,3,7,9)

239 Kč 


Sous-vide supreme z kukuřičného kuřátka, velikonoční nádivka, máslové nové brambory s pažitkou a libečkem

(1,3,7)

229 Kč


Dezert

Velikonoční mazanec podávaný s máslem se sekanými mandlemi

(1,3,7)

79 Kč



VELIKONOČNÍ ZELENÁ PIVA 

na čepu po celé Velikonoce

Velikonoční veselí v Selském Dvoře

Přijďte nasát velikonoční atmosféru a vychutnat si skvělé velikonoční menu, které pro Vás připravil Lukáš Nechyba se svým týmem.

Hráškový krém s bylinkovým olejem a máslovými krutóny  78,-

Vaječná tlačenka s křepelčím vejcem, polníčkem, ředkvičkami a šalotkovým dresinkem  98,-

Supreme z perličky s kukuřičným pyré a jarní máslovou zeleninou  348,-

Sous vide králičí hřbet zabalený ve slanině s restovanými domácími noky s medvědím česnekem  268,-

Domácí mrkvový dortík s bílou čokoládou a marinovanými višněmi  118,-


Těšíme se na vaši návštěvu!

VELIKONOČNÍ SPECIÁL

Již od 15. 4. si u nás budete moci vychutnat Velikonoční speciál, který nabízíme pouze jednou do roka.

Toto jedenáctistupňové pivo se vyznačuje zelenou barvou, osvěžující chutí s vyváženou plností a hořkostí s příjemným kopřivovým aroma (na přírodní bázi - obsahuje vodní výluh z kopřivy dvoudomé a je bez umělých barviv).

Zastavte se ochutnat, těšíme se na vás!


720 Kč /menu
Velikonoční menu

Hoffmeister restaurant - Hotel Hoffmeister & Spa

Velikonoční menu

18. 4. 2019 - 22. 4. 2019 (11:30 - 22:00)

Oslavte Velikonoce gurmánským zážitkem v nově otevřeném Hoffmeister restaurantu.


Amuse bouche

*****

Krémová polévka z medvědího česneku, zauzený sumec, kopřivové pesto

*****

Jehněčí panenka, brzlík, chřestové rizoto, červená řepa, špenátový kaviár

*****

Jahodové milli feuille, ořechové oplatky, kokosový mousse, višňová omáčka

Celý duben máme v čepu Velikonoční zlatou 13 od značky Master

Vychutnejte si sytě zbarvené červenooranžové pivo s lehkým zákalem, krémovou pěnou a nižším nasycením, které je typické pro tento pivní styl. Ve vůni dominuje ovocné chmelové aroma s kořenitým mírně nasládlým charakterem. V chuti se mísí rychlý nástup hořkosti s plností, která je doplněna o zajímavé kávové tóny. Ve středně dlouhém suchém doznívání vynikne v závěru příjemný karamelový tón.

VELIKONOČNÍ MENU

Kozlovna l.p. 1874

VELIKONOČNÍ MENU

19. 4. 2019 - 23. 4. 2019

Hráškový krém s mátou a chipsem anglické slaniny 55,-

100g Velikonoční paštika s medvědím česnekem a opečenými tousty 135,-

400g  Jarní Baby kuřátko s velikonoční nádivkou 275,-

250g Konfitované králičí stehno s bylinkami, špenátem a       bramborovými gnocchi 235,-

150g Pečená jehněčí kýta na rozmarýnu s opečenými zámeckými bramborami 215,-

VESELÉ VELIKONOCE / HAPPY EASTER

VESELÉ VELIKONOCE / HAPPY EASTER


PŘEDKRM / STARTERS

Trhaný listový salát s hruškou, gorgonzolou a zastřeným křepelčím vajíčkem 145,-
Choppy lettuce salad with pear, gorgonzola and poached quail egg


Křupavá bruschetta s cherry rajčaty, fazolkami a kozím sýrem 145,-

Crispy bruschetta with cherry tomatoes, green beans and goat cheese

HLAVNÍ CHOD / MAIN COURSES

Bylinková jehněčí kýta s brambůrkami grenaille a pečenou červenou řepou s dresinkem z medvědího česneku 345,-

Herb leg of lamb with grenaille potatoes and roasted beetroot with dressing of ramsons


Pečené kukuřičné kuřátko s voňavou nádivkou s uzeným masem, petrželkou a kopřivami 325,-

Roasted corn chicken whit a fragrant stuffing with smoked meat, parsley and nettles


Smažený telecí řízek s jarním bramborovým salátem s vařeným vejcem, cibulkou a ředkvičkou 345,-

Wiener schnitzel with spring potato salad with boiled egg, onion and radish


DEZERT / DESSERT

Naše čokoládové vajíčko plněné mascarpone a malinovou omáčkou se zeleným mechem 145,-

Our chocolate egg filled with mascarpone and raspberry sauce with green moss



Velikonoční nabídka

Waldeska

Velikonoční nabídka

19. 4. 2019 - 22. 4. 2019

100g Paštika Weisbier s cumberland omáčkou a rozpečeným chlebem 1,3,7,8,10 139,- 

0,3l  Hrášková krémová polévka s krutony 1,3,7 50,-    

150g  Konfitovaná jehněčí kýta  s tymiánem, zapečená bramborová kaše s parmazánem 1,7 179,-  

1/2Ks Pečené kukuřičné kuřátko s velikonoční nádivkou s uzeným masem, jarními cibulkami a čerstvými bylinkami  1,3,7,9,10 179,- 

Speciální nabídka na měsíc duben

Restaurant Mincovna

Speciální nabídka na měsíc duben

8. 4. 2019 - 30. 4. 2019 (15:00 - 22:30)

Nenechte si ujít speciální nabídku na měsíc duben s použitím sezónních surovin.

Podrobné menu naleznete v přiloženém obrázku. 

Speciální nabídka je k dispozici ve všední dny od 15. hod a o víkendech a svátcích od 11. hod dopoledne.

Nové jarní menu

Klika Kitchen & Coffee

Nové jarní menu

2. 4. 2019 - 2. 5. 2019

Jaro je tu! Krajina se probouzí a spolu s tím jsme připravili po dlouhé zimě nové jarní menu!

Těšit se můžete na nové pokrmy především z jarních ingrediencí v podobě medvědího česneku, kopřiv, salátu batolky a rukoly od našich farmářů.

Dále jsme na menu vrátili oblíbený grilovaný čerstvý sýr od Diviše, kuře z volného chodu z Loužné a další...

Na menu však najdete i naše klasiky jako je Svíčková na smetaně, Tatarák, Smažený sýr z minimlékarny Mláka apod. Tak si přijďte pochutnat a vyzkoušet...

Na co se můžete nově těšit?

  • Krémová polévka z medvědího česneku
  • Grilovaný sýr z farmy Diviš se salátkem z batolky a rukoly z farmy Vícemil
  • Jehněčí paštika ze statku Horní Dvorce s nakládanou zeleninou a zlivickým chlebem
  • Marinovaný uzený hovězí jazyk z Volar s aioli z medvědího česneku
  • Jarní smaženka ze zlivického chleba s bylinkami a ředkvičkou
  • Filírovaná vepřová panenka s gremolátou z prvních bylinek a hráškovým pyré
  • Trhané kuřecí z farmy Loužná s nádivkou s mladými kopřivami, pečenou bramborou a dipem z medvědího česneku
  • Bulgur s hráškem a pestem z mladých kopřiv a medvědího česneku se sýrem z farmy Diviš
  • Domácí bramborové noky ve smetanové omáčce s baby špenátem a hoblinami parmazánu
  • Matcha Panna Cotta
  • Teplý datlový koláč s vanilkovou zmrzlinou
  • Jarní čaj z mladých kopřiv
Velikonoční menu

U Pinkasů

Velikonoční menu

19. 4. 2019 - 22. 4. 2019

Tradiční velikonoční menu podáváme v naší Restauraci U Pinkasů od Velkého pátku do Velikonočního pondělí:

Předkrm

Velikonoční hlavička ( nádivka s uzeným masem, mandlemi a kopřivami ) . . . . . 89 Kč

Polévka

Hrášková jarní polévka s opečenou slaninou a chlebovými krutony . . . . . 69 Kč

Hlavní velikonoční jídlo

Špikovaná vepřová kýta, na medu pečená, podávaná se špenátem a bramborovými plackami . . . . . 199 Kč 

ZVEME VÁS NA NAŠE VELIKONOČNÍ SPECIÁLNÍ MENU

Je výborné a plné medvědího česneku. 


Menu:

Krém z medvědího česneku s marinovaným lososem a creme fraiche  195 Kč 

Hovězí carpaccio s redukcí z portského vína, citrónovým olejem a pestem  255Kč 

Ravioli plněné artyčoky a sušenými rajčaty na krému z hrášku s medvědím česnekem  275 Kč 

Jehněčí tagliata s bramborovo-lanýžovým pyré, bílým chřestem a omáčkou demi-glace  395 Kč

Velikonoční pokrmy

COLUMNA restaurant

Velikonoční pokrmy

16. 4. 2019 - 27. 4. 2019

TEPLÝ PŘEDKRM

Zastřené vejce na salátku z barevné čočky s marinovaným lososem, zeleninou, bramborovým chipsem a pestem z medvědího česneku

195 Kč

POLÉVKA

Hráškový krém se žemlovými knedlíčky, pečenou šunkou a mléčnou pěnou 

75 Kč

HLAVNÍ JÍDLO

Roláda z mladého kuřátka s nádivkou, medvědím česnekem, mrkvovým pyré a hráškovými lusky 

295 Kč

Pečená jehněčí kýta v kořenové zelenině se špenátovou nádivkou, bramborami grenaille a konfitovaným česnekem 

305 Kč

Velikonoční menu

Hotel U Beránka

Velikonoční menu

19. 4. 2019 - 22. 4. 2019

Srdečně Vás zveme na slavnostní Velikonoční menu, které můžete ochutnat v naší restauraci nebo Dannyho kavárně ve dnech 19. - 22.4.2019.

Podrobné menu naleznete v příloze. 

Těšíme se na vaši návštěvu.

Fotografie jsou pouze ilustrační.

Velikonoční menu

Restaurace Baroko

Velikonoční menu

19. 4. 2019 - 24. 4. 2019

Vážení hosté, přátelé, kamarádi,

uplést pomlázky, nabarvit vajíčka a hned potom k nám do Baroka na dobrou krmi.

Tak dobrou chuť...

( více informací naleznete v příloze)

Velikonoce

BeefHouse Bistro

Velikonoce

16. 4. 2019 - 23. 4. 2019

Přijďte k nám ochutnat jídla z našeho velikonočního menu, které si pro vás připravili naši šéf kuchaři.

Detailní nabídku jídel naleznete od 16.4. na profilu restaurace v záložce menu. 

Těšíme se na vaši návštěvu.

Team BeefHouse

1 200 Kč /menu pro 2 osoby
Oslavte s námi řecké Velikonoce

Oslavte s námi řecké Velikonoce

Od 10:00 - káva a tyropita nebo tsureki, červená vajíčka

Od 13:00 (nutno rezervovat)


Tradiční řecké velikonoční menu:

- pečené nebo grilované jehněčí s brambory

- řecký salát, tzatziki, pita chléb

- bílé/červené víno 0,5l

- domácí karidopita a portokalopita

- řecká káva a červená vajíčka

Řecká hudba celý den

RSVP: rezervace@greekagora.cz, 773 222 773

585 Kč /celé menu
Velikonoční Menu

Restaurant By Retro

Velikonoční Menu

15. 4. 2019 - 22. 4. 2019 (14:30 - 22:00)

Velikonoční Menu / Easter menu

Předkrm / Starter: 165 CZK

Smažené pošírované vejce s uzenou slaninou konfitovanou šalotkou a zeleným hráškem

Deep Fried Egg with smoked bacon, confit shallot, green peas

Doporučujeme: Pinot Grigio DOC, Cantina Borgo, Veneto 0,15l 85 CZK

Hlavní chod / Main course: 295 CZK

Pečená jehněčí kýta s mátovou salsou, brambory – Grenaille, grilovaná mrkev a ředkvička

Roasted leg of lamb with mint salsa, Grenaille potatoes, grilled carrots and radish

Doporučujeme: Grand Vallon Syrah-Merlot, Brotte, Rhone 0,15l 85 CZK


Dezert / Dessert: 125 CZK

Pěna z bílé čokolády s mladou rebarborou a malinovou omáčkou

White chocolate mousse with young rhubarb and raspberry sauce

Doporučujeme: Prosecco Spumante Millesimato extra dry DOC 0,1l 70 CZK

299 Kč /menu
Velikonoční nabídka

Botič Restaurant

Velikonoční nabídka

19. 4. 2019 - 22. 4. 2019

Velikonoční menu:

Velikonoční nádivka s uzeným masem

69,-                                                                                                            ----------------------------- 

Krémová polévka z medvědího česneku

49,-

------------------------------

Rolka z králičího stehna, špenátové pureé, jarní zeleninka s brambůrkem

219,-

Cena za menu 299 Kč

Velikonoce jako doma

Home Restaurant and Bar

Velikonoce jako doma

18. 4. 2019 - 22. 4. 2019 (12:00 - 22:30)

Přijďte k nám na rodinný oběd či večeři - nebudete litovat

Velikonoční menu:

* řeřichová polévka, smažené farmářské vejce / 95Kč

* salát z čersvého špenátu, konfit z králíka, chřest / 245Kč

* jarní mini kuřátko, kopřivová nádivka / 315Kč

* jehněčí kotletky, medvědí česnek, karotka, škubánky / 385Kč

* amur, jarní cibuka, špenát, quinoa / 335Kč


Načíst další