Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Velikonoce

Usilovně pracujeme na výběru těch nejlepších restaurací pro tento rok.

Velikonoce jsou nejen důležitým křesťanským svátkem, ale také skvělou příležitostí, kdy ochutnat různorodá velikonoční menu ve špičkových restauracích. Vybrali jsme pro vás místa, kde můžete zkusit tradiční velikonoční pochoutky, jako je králičí nebo jehněčí maso, vajíčka v různých úpravách i prvotřídní mazanec. Můžete rezervovat, degustovat, co se do vás vejde, a pak dát v recenzích vědět nám i ostatním uživatelům, jak vám chutnalo.

8 výsledků

1 350 Kč /menu
Velikonoční menu

Augustine Restaurant

Velikonoční menu

14. 4. 2017 - 17. 4. 2017

Velikonoční menu

Amuse Bouche

Moravian Royal Cocktail

Rillet z králíka | dýňová semínka | majonéza z řeřichy potoční | pěna z podmáslí | rajčatové želé | vaječný žloutek  

Telecí brzlík | hrášková pannacotta | slaninové velouté | ředkvičky 

Jehněčí hřbet | kopřivová nádivka v listovém těstě | pyré z bílé cibule | jarní cibulka | omáčka s medvědím česnekem 

Karotkový dort | smetanový krém | meruňkový gel s kořením kari | karamelové fudge

995 Kč
Velikonoční brunch v Aquarius

Šéfkuchař Tomáš Sysel Vás srdečně zve 16. dubna 2017 od 12 hodin na tradiční velikonoční brunch. Oslavte s námi svátky jara v restauraci Aquarius.

Nabídka rautu zahrnuje mimo jiné:

  • Jarní "zahrádka" s crudités
  • Vejce plněná tzar kaviárem
  • Košíčky z křehkého těsta s kozím sýrem
  • Domácí paštika z kachních jater s hruškami
  • Losos marinovaný v zeleném čaji
  • Krém z mladého hrášku s křepelčími vajíčky
  • Jehněčí kýta na tymiánu
  • Králík dušený se zeleninou
  • Hovězí rostbíf s čerstvými bylinkami
  • Pečení pstruzi s jarní cibulkou
  • Jarní nádivka
  • Chřestové risotto
  • Trhanec s malinovým sirupem
  • Čokoládový dort s višněmi

a mnohem více...

Cena 995 Kč na osobu zahrnuje neomezenou konzumaci z bohatých rautových stolů, nealkoholické nápoje, vybrané víno, kávu, čaj, živou hudbu a výslužku při odchodu.

Velikonoční pondělí

Velikonoce

Polévka

Drůbeží vývar, krupicové noky s bylinkami

Hlavní jídla

Kuřátko

Mladé kuřátko s nádivkou s kopřivami, máslová zelenina, opečené brambůrky, silná kuřecí šťáva

Jehněčí hřbet

Jehněčí hřbet v bylinkové krustě, mrkvové pyré, hrášek s mátou, tymiánová omáčka

Selečí bok

Roláda ze selečího boku s bylinkami, dušené bílé zelí, bramborové placky se škvarkama

Velikonoční speciality

Kalina cuisine & vins

Velikonoční speciality

14. 4. 2017 - 17. 4. 2017 (18:00 - 23:30)

Zadělávané kůzlečí vnitřnosti s křepelčím vejcem a petrželovým knedlíkem 250,-

Pošírované vejce s krémovými smrži a zeleným chřestem 290,-

Pečené mléčné kůzle s kopřivovou nádivkou, zadělávanou jarní zeleninou a pažitkovým bramborem 690,-

590 Kč /menu
Velikonoční menu

Le Bistro Liberec

Velikonoční menu

14. 4. 2017 - 15. 4. 2017 (11:00 - 22:00)

Velikonoční menu "a la francaise".

Co si dávají ve Francii po dobu velikonočních svátků? Přijďte si vychutnat lahodné jehněčí či čerstvého tuňáka!

Samozřejmě nebude chybět lahodná polévka ani dezert :-)


Krémová mrkvová polévka se zázvorem

Tuňák "a la parisienne" a zeleninový mille feuille

      nebo

Jehněčí kýta s česnekem a rozmarýnem a se zeleninou

Čokoládové hnízdo

990 Kč /menu
Velikonoční menu

Restaurace Le Grill

Velikonoční menu

14. 4. 2017 - 17. 4. 2017 (12:00 - 22:00)

Amuse Bouche

Terina z konfitovaného kuřecí masa / kopřivová majonéza / ředkvičky

Hráškový krém / mátová pěna / krevety

Králičí hřbet ve slanině / mrkev / špenát / hořčice

Velikonoční čokoládové vejce / želé z mučenky / vanilkový krém / pistácie

Výběr kávy a čaje


590 Kč /menu
Velikonoční brunch 2017

Cvilín

Velikonoční brunch 2017

16. 4. 2017 - 17. 4. 2017 (11:00 - 15:00)

Vážení hosté,

rádi bychom Vám pozvali na již tradiční Velikonoční brunch, který se bude konat dne 16.4.2017 od 11:00.

Pro tento sváteční den jsme si pro Vás připravili např: kůzle na rozmarýnu a česneku, telecí na grilu nebo nadívané kuřátko.

Samozřejmě nebudou chybět teplé i studené předkrmy, salátový bar nebo tradiční velikonoční dezerty a čokoládová fontána.

Budeme se těšit na Vaši rezervaci a také na Vás.

Velikonoční menu

Hotel U Beránka

Velikonoční menu

15. 4. 2017 - 17. 4. 2017

Salát

300 g Trhané listy čerstvých salátů, mladých klíčků a ředkviček s pošírovaným králičím hřbetem s křepelčím vajíčkem (1,3,7)  119 Kč

Polévka

0,33 l Bylinkový krém s hráškem, křupavou slaninou, pastiňákovým chipsem a pestem z medvědího česneku (1,7) 45 Kč

Hlavní menu

1 ks Jarní kuřátko s nádivkou, pečené v papilotě s citrusy a pažitkovým máslovým bramborem (1,3,7) 195 Kč

200 g Konfitovaná jehněčí kýta na červeném víně s karamlizovanou šalotkou, nádivkou a bramborovo-špenátovým pyré (1,3,7) 219 Kč

Dezert

1 ks Velikonoční beránek s horkou čokoládovou polevou, oříšky a kandovaným ovocem (1,3,7,8) 65 Kč

Načíst další