Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Velikonoce

Usilovně pracujeme na výběru těch nejlepších restaurací pro tento rok.

Velikonoce jsou nejen důležitým křesťanským svátkem, ale také skvělou příležitostí, kdy ochutnat různorodá velikonoční menu ve špičkových restauracích. Vybrali jsme pro vás místa, kde můžete zkusit tradiční velikonoční pochoutky, jako je králičí nebo jehněčí maso, vajíčka v různých úpravách i prvotřídní mazanec. Můžete rezervovat, degustovat, co se do vás vejde, a pak dát v recenzích vědět nám i ostatním uživatelům, jak vám chutnalo.

17 výsledků

1 350 Kč /menu
Velikonoční menu

Augustine Restaurant

Velikonoční menu

14. 4. 2017 - 17. 4. 2017

Velikonoční menu

Amuse Bouche

Moravian Royal Cocktail

Rillet z králíka | dýňová semínka | majonéza z řeřichy potoční | pěna z podmáslí | rajčatové želé | vaječný žloutek  

Telecí brzlík | hrášková pannacotta | slaninové velouté | ředkvičky 

Jehněčí hřbet | kopřivová nádivka v listovém těstě | pyré z bílé cibule | jarní cibulka | omáčka s medvědím česnekem 

Karotkový dort | smetanový krém | meruňkový gel s kořením kari | karamelové fudge

995 Kč
Velikonoční brunch v Aquarius

Šéfkuchař Tomáš Sysel Vás srdečně zve 16. dubna 2017 od 12 hodin na tradiční velikonoční brunch. Oslavte s námi svátky jara v restauraci Aquarius.

Nabídka rautu zahrnuje mimo jiné:

  • Jarní "zahrádka" s crudités
  • Vejce plněná tzar kaviárem
  • Košíčky z křehkého těsta s kozím sýrem
  • Domácí paštika z kachních jater s hruškami
  • Losos marinovaný v zeleném čaji
  • Krém z mladého hrášku s křepelčími vajíčky
  • Jehněčí kýta na tymiánu
  • Králík dušený se zeleninou
  • Hovězí rostbíf s čerstvými bylinkami
  • Pečení pstruzi s jarní cibulkou
  • Jarní nádivka
  • Chřestové risotto
  • Trhanec s malinovým sirupem
  • Čokoládový dort s višněmi

a mnohem více...

Cena 995 Kč na osobu zahrnuje neomezenou konzumaci z bohatých rautových stolů, nealkoholické nápoje, vybrané víno, kávu, čaj, živou hudbu a výslužku při odchodu.

Velikonoční pondělí

Velikonoce

Polévka

Drůbeží vývar, krupicové noky s bylinkami

Hlavní jídla

Kuřátko

Mladé kuřátko s nádivkou s kopřivami, máslová zelenina, opečené brambůrky, silná kuřecí šťáva

Jehněčí hřbet

Jehněčí hřbet v bylinkové krustě, mrkvové pyré, hrášek s mátou, tymiánová omáčka

Selečí bok

Roláda ze selečího boku s bylinkami, dušené bílé zelí, bramborové placky se škvarkama

Velikonoční speciality

Kalina cuisine & vins

Velikonoční speciality

14. 4. 2017 - 17. 4. 2017 (18:00 - 23:30)

Zadělávané kůzlečí vnitřnosti s křepelčím vejcem a petrželovým knedlíkem 250,-

Pošírované vejce s krémovými smrži a zeleným chřestem 290,-

Pečené mléčné kůzle s kopřivovou nádivkou, zadělávanou jarní zeleninou a pažitkovým bramborem 690,-

590 Kč /menu
Velikonoční menu

Le Bistro Liberec

Velikonoční menu

14. 4. 2017 - 15. 4. 2017 (11:00 - 22:00)

Velikonoční menu "a la francaise".

Co si dávají ve Francii po dobu velikonočních svátků? Přijďte si vychutnat lahodné jehněčí či čerstvého tuňáka!

Samozřejmě nebude chybět lahodná polévka ani dezert :-)


Krémová mrkvová polévka se zázvorem

Tuňák "a la parisienne" a zeleninový mille feuille

      nebo

Jehněčí kýta s česnekem a rozmarýnem a se zeleninou

Čokoládové hnízdo

990 Kč /menu
Velikonoční menu

Restaurace Le Grill

Velikonoční menu

14. 4. 2017 - 17. 4. 2017 (12:00 - 22:00)

Amuse Bouche

Terina z konfitovaného kuřecí masa / kopřivová majonéza / ředkvičky

Hráškový krém / mátová pěna / krevety

Králičí hřbet ve slanině / mrkev / špenát / hořčice

Velikonoční čokoládové vejce / želé z mučenky / vanilkový krém / pistácie

Výběr kávy a čaje


590 Kč /menu
Velikonoční brunch 2017

Cvilín

Velikonoční brunch 2017

16. 4. 2017 - 17. 4. 2017 (11:00 - 15:00)

Vážení hosté,

rádi bychom Vás pozvali na již tradiční Velikonoční brunch, který se bude konat dne 16.4.2017 od 11:00.

Pro tento sváteční den jsme si pro Vás připravili např: kůzle na rozmarýnu a česneku, telecí na grilu nebo nadívané kuřátko.

Samozřejmě nebudou chybět teplé i studené předkrmy, salátový bar nebo tradiční velikonoční dezerty a čokoládová fontána.

Budeme se těšit na Vaši rezervaci a také na Vás.

811 Kč /menu
Jarní menu v Triton Restaurantu

TRITON Restaurant

Jarní menu v Triton Restaurantu

2. 3. 2017 - 17. 4. 2017 (11:30 - 23:00)

Jarní menu v Triton Restaurantu

Sluníčko sílí, den se prodlužuje, příroda se probouzí a voní, jaro přichází. Tolik důvodů k oslavě. Menu s jarními bylinkami, šťavnatým masem, křehkou zeleninou je k tomu jako stvořené. Naši kuchaři si připravili svěží varianci na tradiční velikonoční pokrmy.

Salát z jarní cibulky, čekanky, listových salátů s pošírovaným vejcem    100,-CZK/3,70 €

Pastiňákový krém s pampeliškovým olejem a restovanými mandlemi    91,-Kč/3,40 €

Jehněčí koleno pečené na bylinkách, listový špenát a mačkaný brambor s pečeným česnekem    490,-Kč/18,10 €

Čokoládové cookie se žloutkovým krémem, pečeným jablíčkem v karamelu, citrónový sorbet    130,-Kč/4,80 € 

MENU 4 chody = 811,- Kč/osoba 

+ k menu sklenka Pálffy sekt Brut (méthode champenoise) ZDARMA

Jaro v Kolkovnách

Salát s kozím sýrem  
s quinoou, zelenou čočkou, čerstvými výhonky a jablkem Granny Smith  

Selecí panenka  
ve slaninovo-bylinkové krustě, s mačkanými brambory s mladou kedlubnou  

Grilované prsíčko z perličky  
s kukuřičnou kaší, glazovanou jarní mrkvičkou a pestem z medvědího česneku  

Pěna z kozího tvarohu s chia semínky  
na piškotovém korpusu, s rebarborovou omáčkou a pistáciovou drobenkou   

K zapití jarních pokrmů doporučujeme profesionálně čepovanou Plzničku nebo si vyberte z naší široké nabídky bílých vín.

Přejeme vám dobrou chuť. 

Zelené pivo a velikonoční nabídka

0,5 l Zelené pivo - 13° speciál    38 Kč

Předkrm:
Brokolicový krém s chlebovými krutony    41 Kč
Domácí paštika z telecích jater podávaná s brusinkami a rozpečeným chlebem    79 Kč

Hlavní chod:
Dušená jehněčí kolena na kořenové zelenině a červeném víně, mačkané brambory s listovým špenátem    239 Kč
Pečené králičí stehno s hráškovým pyré, americké brambory    189 Kč
Telecí kýta na smetaně, houskový knedlík    199 Kč

Jaro v Kolkovnách

Kolkovna Budějovická

Jaro v Kolkovnách

14. 4. 2017 - 23. 4. 2017

Salát s kozím sýrem  
s quinoou, zelenou čočkou, čerstvými výhonky a jablkem Granny Smith  

Selecí panenka  
ve slaninovo-bylinkové krustě, s mačkanými brambory s mladou kedlubnou  

Grilované prsíčko z perličky  
s kukuřičnou kaší, glazovanou jarní mrkvičkou a pestem z medvědího česneku  

Pěna z kozího tvarohu s chia semínky  
na piškotovém korpusu, s rebarborovou omáčkou a pistáciovou drobenkou 


K zapití jarních pokrmů doporučujeme profesionálně čepovanou Plzničku nebo si vyberte z naší široké nabídky bílých vín. 

Přejeme vám dobrou chuť. 

Velikonoční menu

Restaurace Selský dvůr

Velikonoční menu

14. 4. 2017 - 17. 4. 2017

Velikonoce bez jehněčího? U nás tedy ne!


Hráškový krém, máslové krutóny 68 Kč

Dušená jehněčí kýta ve vlastní šťávě, velikonoční nádivka z kopřiv, opečený špenát s máslem a česnekem 278 Kč

Rebarborový koláč s máslovou drobenkou a jogurtovou zmrzlinou 118 Kč

Velikonoční menu

Hotel U Beránka

Velikonoční menu

15. 4. 2017 - 17. 4. 2017

Salát

300 g Trhané listy čerstvých salátů, mladých klíčků a ředkviček s pošírovaným králičím hřbetem s křepelčím vajíčkem (1,3,7)  119 Kč

Polévka

0,33 l Bylinkový krém s hráškem, křupavou slaninou, pastiňákovým chipsem a pestem z medvědího česneku (1,7) 45 Kč

Hlavní menu

1 ks Jarní kuřátko s nádivkou, pečené v papilotě s citrusy a pažitkovým máslovým bramborem (1,3,7) 195 Kč

200 g Konfitovaná jehněčí kýta na červeném víně s karamlizovanou šalotkou, nádivkou a bramborovo-špenátovým pyré (1,3,7) 219 Kč

Dezert

1 ks Velikonoční beránek s horkou čokoládovou polevou, oříšky a kandovaným ovocem (1,3,7,8) 65 Kč

Jaro v Kolkovnách

Kolkovna Savarin

Jaro v Kolkovnách

14. 4. 2017 - 23. 4. 2017

Salát s kozím sýrem                                        
s quinoou, zelenou čočkou, čerstvými výhonky a jablkem Granny Smith 

Selecí panenka  
ve slaninovo-bylinkové krustě, s mačkanými brambory s mladou kedlubnou 

Grilované prsíčko z perličky  
s kukuřičnou kaší, glazovanou jarní mrkvičkou a pestem z medvědího česneku 

Pěna z kozího tvarohu s chia semínky  
na piškotovém korpusu, s rebarborovou omáčkou a pistáciovou drobenkou 


K zapití jarních pokrmů doporučujeme profesionálně čepovanou Plzničku nebo si vyberte z naší široké nabídky bílých vín.

Přejeme vám dobrou chuť. 

1 590 Kč /menu
Velikonoce

U Malířů 1543

Velikonoce

14. 4. 2017 - 17. 4. 2017

Přijďte ochutnat Velikonoční hody v průběhu 14. - 17.4.2017. Menu podávané po celý den.


Menu

Paštika z králičích jater s řeřichovou pěnou a šťovíkem

Tradiční velikonoční nádivka s pažitkovým beurre blanc, houby kačenky

Krém z medvědího česneku s jarním závitkem plněným perličkou

Dušené jehněčí ramínko s jarní zeleninou, hluchcem a jeruzalémským artyčokem

Mazanec s omáčkou z vaječného likéru a rebarboro

Velikonoční menu

Secrets

Velikonoční menu

14. 4. 2017 - 15. 4. 2017 (11:00 - 22:00)

Velikonoční menu v Secrets Restaurant

  • Polévka z medvědího česneku
  • Grilovaný jehněčí hřebínek s máslovou bramborovou kaší
  • Jarní jehněčí ragú s domácími kroketami
  • Čtvrtka pečené kachny s červeným zelím a bramborovou plackou
  • Kuřecí prso v bylinkové strouhance s jarním bramborovým salátem
1 150 Kč /menu
Jarní piknik – rodinný velikonoční brunch

Oslavte svátky jara s rodinou a přáteli na tématickém velikonočním brunchi s nádechem jarního pikniku.

 

Nabídka jarních rautových stolů zahrnuje mimo jiné...

Pošírovaný losos s cous cousem s mandlemi a grapefruitem

Lanýžový krém podávaný ve vaječné skořápce

Pečená jehněčí kýta s kopřivovou nádivkou

Medailonky z králičího hřbetu se slaninou a bylinkové knedlíky

Čokoládová vajíčka

 

Speciální dětský bufet s mini řízečky, mini hamburgery, těstovinami, zmrzlinou i čokoládovými vajíčky a dalšími oblíbenými pochoutkami.

 

Program:

Živá hudba

Dětský koutek s aktivitami pro celou rodinu

Karikaturista

Malování na obličej

Výslužka pro děti


Cena zahrnuje neomezenou konzumaci z bohatých rautových stolů, nealkoholické nápoje, vybraná vína, točené pivo, živou hudbu.

Vstup zdarma pro děti do 6 let, děti od 6 do 12 let obdrží slevu 50 %.

Parkování zdarma.

Načíst další