Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

V pondělí 20.9. dojde ke změně Obchodních podmínek Restu. Hlavními změnami v podmínkách je zrušení Restu kreditů a Restu voucherů. Více informací zde.

Vánoce

Psovi do hlavy nevidíme a křišťálovou kouli taky nemáme, takže otevřené restaurace na Štědrý večer vám slíbit neumíme. Jedna věc je ale jistá: rezervací nic nezkazíte a budete mít minimálně jistotu, že kdyby PES dovolil, nebudou vaše Vánoce pro kočku :-)

1 výsledek

Zrušit filtr
3 300 Kč /menu bez vín
Vánoční degustační menu

Terasa U Zlaté studně

Vánoční degustační menu

24. 12. 2021 - 26. 12. 2021 (18:00 - 23:00)

Vánoční degustační menu / Christmas Dégustation Menu


Bliny s černým kaviárem Ossetra Royal a Gravlax ze pstruha lososovitého

Blini with black Caviar Ossetra Royal and Salmon Trout Gravlax

&

Tartar a sashimi z Ahi tuňáka s wasabi kaviárem, houbami enoki a žlutou ředkví v tradičním teriyaki sosu

Tartar and Sashimi from Yellowfin Ahi Tuna with Wasabi Caviar, Enoki Mushrooms

and Yellow Radish in authentic Teriyaki Sauce

&

Terina z kachních jater Foie Gras s karamelovým curd, kávovou oplatkou a hruškovým želé

Duck Liver Foie Gras Terrine with Caramel Curd, Coffee Wafer and Pear Jelly

&

Kapří velouté s rybí kroketou a zeleninovým julienne

Carp Velouté with Fish Croquette and Vegetable Julienne

&

Na másle pečený mořský vlk podávaný s mátovou čočkou a mrkvovém pyré, přelitý sosem z jeruzalémských artyčoků

Sea Bass completed by Mint Lentil with Carrot Purée and Jerusalem Artichoke Sauce

&

Royal steak z argentinského plemene Angus s chřestem na jemném bramborovém pyré s lanýži z Piemontu a sosem Sauternes

Royal Steak from Argentinean Breed Angus with Asparagus

atop on Velvety Potato Purée with Black Truffles from Piemonte and Sauternes Sauce

&

Bailey´s parfait „B52“ s chilli mangem, kaviárem z absintu, čokoládovým crumblem a kávovou omáčkou

Bailey's Parfait "B52" with Chilli Mango, Absinthe Caviar, Chocolate Crumble and Coffee Sauce

&

Variace domácích pralinek a petits fours

čokoládová z tonka fazolí, řez red velvet, jahodové želé se šampaňským a citrónovou makronkou

Selection of Homemade Chocolate Praliné and Petits Fours

Chocolate Praliné from Tonka Beans, Red Velvet Cake, Strawberry Jelly with Champagne and Lemon Macaroon


BĚHEM VEČERA 24. a 25. PROSINCE PODÁVÁME POUZE VÝŠE UVEDENÉ DEGUSTAČNÍ MENU, 26. 12. PODÁVÁME TOTO DEGUSTAČNÍ MENU A TAKÉ KLASICKOU A LA CARTE NABÍDKU.


WE ARE SERVING THE ABOVE MENTIONED DEGUSTATION MENU AT THE DINNER TIME DECEMBER 24 AND 25 ONLY. ON 26. 12. THIS CHRISTMAS DEGUSTATION MENU AND A REGULAR A LA CARTE ARE AVAILABLE.


3 300 CZK

zahrnuje minerální vody a teplé nápoje / include mineral water and hot drinks


Výše uvedené ceny nezahrnují staff service charge. / Above prices do not include staff service charge.