Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Valentýn

Láska prochází žaludkem a na svatého Valentýna to platí dvojnásob. Valentýnská večeře pomalu začíná patřit i mezi české tradice, zpříjemněte si sychravý únor oslavou toho nejkrásnějšího citu. Na svatého Valentýna rozmazlujte ji i sebe. Vyberte si to pravé valentýnské menu pro vás a oslavte Valentýn 2017 v restauraci.

2 výsledky

Valentýnské únorové degustační menu

Chateau St. Havel

Valentýnské únorové degustační menu

1. 2. 2017 - 28. 2. 2017 (17:00 - 23:00)

Přijďte si vychutnat jedinečné degustační únorové - Valentýnské menu do míst, které má podle legendy se svatým Valentýnem mnoho společného.


Valentýnské únorové degustační menu

Welcome drink 

Sexy Sparkling rosé Brut, Method Tradition, Alentejo Region 

Amuse bouche

Studený předkrm

Presovaná pečená perlička s gelem z červené řepy, pěnou z kozího sýra a jablečným chutney 

Sauvignon, pozdní sběr, Vinařství Bíza, Čejkovice

Polévka

Humří bisque s kouskem smaženého humra, krvavým pomerančem a šafránovou pěnou 

Gavi Biologico, Giordano Lombardo, Piemonte

Teplý předkrm 

Grilované mušle sv. Jakuba s koprovou pěnou, pečenou raviolou plněnou uzeným lososem a kostičkami marinované okurky 

Riesling Zobing, Weingut Hirsch, Kamptal

Hlavní chod 

Pomalu pečená rolka z candáta s bramborovým válečkem baleným v pražené panko strouhance a smotkem zeleninových nudlí 

Côtes du Rhône rosé- Réserve Grand Veneur, Jižní Rhona

Hlavní chod II.

Hovězí svíčková s plátkem foie gras, lanýžovým pyré, restovaným pórkem a foie gras omáčkou 

Rioja Reserva DOC Sierra Cantabria, Rioja

Dezert 

Suflé z bílé čokolády s jahodovým tartarem, sorbetem z krvavých pomerančů a čokoládovými lupínky 

Riesling Feinherb, Eiffel-Pfeiffer, Mosel


Cena 6-ti chodové degustace: 990,- / osoba 

Cena vinné degustace: 590,- / osoba

Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 690,- / osoba

Cena vinné degustace: 450,- / osoba

790 Kč /menu
Valentýnské menu

Amaryla

Valentýnské menu

14. 2. 2017 - 28. 2. 2017

Zveme Vás na speciální valentýnské menu, které pro Vás připravil náš šéfkuchař.

Amuse Bouche

Kozí sýr, jablko Grany smith, mandle, med

První chod

Polévka z rajčat a pečených paprik, mascarpone, bazalka

Hlavní chod

Champagne Risotto, krevety, kalamáry, pórek, parmazán, fenykl

nebo

Steak z roštěné, lanýžová polenta, fricassée s hřiby, žampionové chipsy

Dezert

Čokoládové suflé, vanilková zmrzlina, jahoda, máta

Načíst další