Forhaus

Forhaus

Podzimní festival zvěřiny v Forhaus

  • Platnost akce: 11. 10. 2017 - 20. 10. 2017
Rezervovat menu Více o restauraci

Pro tuto gastro-akci si pro vás náš tým pod vedením šéfkuchaře Karola Viczéna připravil rozmanité menu inspirované podzimem!


Předkrm:

  • Roláda z jelení kýty, rukola, slanina, jeřabiny a opečená bageta 


Polévka:

  • Hokkaido krém, hřiby a čabajkový chips


Hlavní chody: 

  • Pomalu tažená srnčí kýta, šípková omáčka a bylinkový knedlík se špekem
  • Do růžova pečená panenka z divočáka, dýňové pyré a rozmarýnová omáčka
  • Dančí guláš, hřib pravý a chlupatý knedlík

Dezert:

  • Pošírovaná hruška v červeném víně, kaštanový krém a perníková zmrzlina


Těšíme se na vaši návštěvu!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace