Pod Zámkem

Pod Zámkem

Podzimní festival zvěřiny v Pod Zámkem

  • Platnost akce: 10. 10. 2017 - 31. 10. 2017
Rezervovat menu Více o restauraci

Předkrm / Starter:

Tataráček z jelena s krustou z nakládaných lišek, okurek a zeleného pepře

Tartare of Deer with Crust from Pickled Chanterelles, Cucumbers and Green Pepper


Polévka / Soup:

Krkonošské kyselo se zvěřinovými knedlíčky

Sour Soup from Giant Mountains with Venison Dumplings


Hlavní chody / Main courses:

Jelení kýta sous-vide se smetanovou sladkokyselou houbovou omáčkou a karlovarským knedlíkem 

Leg of Deer Sous – Vide with Cream Sweet and Sour Mushroom Sauce and Carlsbad Dumplings


Zajíc na černo s perníkovým šnekem a hruškami s jeřabinovou plňkou

Hare in Black Sauce with Gingerbread Swirl, Pears and Rowan Berries Filling


Medailonky z dančího hřbetu se švestkovou omáčkou,  švestkami plněnými brusinkami  pečené ve slanině,  rozinkový kuskus

Medallions of Fallow Dear Saddle with Plum Sauce, Plums Filled with Cranberries Baked in Bacon Served with Raisin Couscous


Přijďte se nechat rozmazlovat..


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace