Podzimní festival zvěřiny

Je libo divočáka? Se šípkovou nebo se zelím? Sezóna zvěřiny je opět tady a s ní i všechna ta radost z vůně podzimu, pečených švestek a divokého koření. Už se Vám sbíhají sliny na dančí pečínku, voňavý guláš z divočáka či šťavnatý jelení steak? Inspirujte se s námi, kam vyrazit na zvěřinu.

1 výsledek

Zrušit filtr
Kouzelný zvěřinový říjen

Pod Zámkem

Kouzelný zvěřinový říjen

10. 10. 2017 - 31. 10. 2017

Předkrm / Starter:

Tataráček z jelena s krustou z nakládaných lišek, okurek a zeleného pepře

Tartare of Deer with Crust from Pickled Chanterelles, Cucumbers and Green Pepper


Polévka / Soup:

Krkonošské kyselo se zvěřinovými knedlíčky

Sour Soup from Giant Mountains with Venison Dumplings


Hlavní chody / Main courses:

Jelení kýta sous-vide se smetanovou sladkokyselou houbovou omáčkou a karlovarským knedlíkem 

Leg of Deer Sous – Vide with Cream Sweet and Sour Mushroom Sauce and Carlsbad Dumplings


Zajíc na černo s perníkovým šnekem a hruškami s jeřabinovou plňkou

Hare in Black Sauce with Gingerbread Swirl, Pears and Rowan Berries Filling


Medailonky z dančího hřbetu se švestkovou omáčkou,  švestkami plněnými brusinkami  pečené ve slanině,  rozinkový kuskus

Medallions of Fallow Dear Saddle with Plum Sauce, Plums Filled with Cranberries Baked in Bacon Served with Raisin Couscous


Přijďte se nechat rozmazlovat..


Načíst další
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace