Podzimní festival zvěřiny

Je libo divočáka? Se šípkovou nebo se zelím? Sezóna zvěřiny je opět tady a s ní i všechna ta radost z vůně podzimu, pečených švestek a divokého koření. Už se Vám sbíhají sliny na dančí pečínku, voňavý guláš z divočáka či šťavnatý jelení steak? Inspirujte se s námi, kam vyrazit na zvěřinu.

1 výsledek

Zrušit filtr
Říjen patří zvěřině

Přijďte ochutnat legendární klasiku české kuchyně!

Zvěřinová paštika | jablečno-rozinkové chutney | demi glace - 135 Kč

Křepelčí vývar | masové knedlíčky | nudle | zelenina | sherry - 120 Kč

Pečená bažantí stehna | bramborové šišky | červené zelí - 345 Kč

Domácí švestkový koláč | mák | drobenka - 95 Kč

Načíst další
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace