Parnas

Parnas

Podzimní festival zvěřiny v Parnas

  • Platnost akce: 12. 10. 2017 - 30. 11. 2017
Rezervovat menu Více o restauraci

Každé roční období, pro Vás šéf kuchař Dušan Svoboda a šéf cukrář Václav Krejčík chystají menu ze sezónních surovin. Podzim je ve znamení zvěřiny, proto neváhejte zajít ochutnat některých ze 6ti chodů, nebo vše ochutnat formou degustace. Těšíme se na návštěvu.

Podzimní degustační menu

Kančí rillettes s marinovanými houbami a cibulkou, doplněné křenovou majonézou    

 *

Gratinovaný morek s chorizo krustou, šťouchané pečené brambory a lanýžové glazé 

*

Velouté z černého kořene s grilovaným husím Foie Gras a celerovou slámou

*

Grilovaný rybí filet dle aktuální nabídky podávaný na choucroute s pečenou domácí slaninou a uzenou omáčkou s lososovým Malosol kaviárem

*

Jelení ossobuco na červeném víně a jalovci s batátovým pyré, knedlíčkem  a chipsem, doplněné dýňovým brunoise   

*

Créme brulée se sečuánským pepřem, maracuja sorbet a želé, podávané  s Coulis z lesního ovoce   

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace