Podzimní festival zvěřiny

Je libo divočáka? Se šípkovou nebo se zelím? Sezóna zvěřiny je opět tady a s ní i všechna ta radost z vůně podzimu, pečených švestek a divokého koření. Už se Vám sbíhají sliny na dančí pečínku, voňavý guláš z divočáka či šťavnatý jelení steak? Inspirujte se s námi, kam vyrazit na zvěřinu.

17 výsledků

Zrušit filtr
Zvěřina, houby a dýně

Forhaus

Zvěřina, houby a dýně

11. 10. 2017 - 20. 10. 2017

Pro tuto gastro-akci si pro vás náš tým pod vedením šéfkuchaře Karola Viczéna připravil rozmanité menu inspirované podzimem!


Předkrm:

  • Roláda z jelení kýty, rukola, slanina, jeřabiny a opečená bageta 


Polévka:

  • Hokkaido krém, hřiby a čabajkový chips


Hlavní chody: 

  • Pomalu tažená srnčí kýta, šípková omáčka a bylinkový knedlík se špekem
  • Do růžova pečená panenka z divočáka, dýňové pyré a rozmarýnová omáčka
  • Dančí guláš, hřib pravý a chlupatý knedlík

Dezert:

  • Pošírovaná hruška v červeném víně, kaštanový krém a perníková zmrzlina


Těšíme se na vaši návštěvu!

Zvěřinové Hody

Buena Vista – Restaurant

Zvěřinové Hody

28. 10. 2017 - 29. 10. 2017 (11:00 - 21:00)

Předkrm

Zvěřinová paštika s glazovanými kaštany, ostružinovou omáčkou a makovou brioškou   

Polévka

Gulášová polévka z kančího krku s červeným vínem a drceným jalovcem

Hlavní chod

Srnčí guláš s kapkou brandy podávaný s karlovarským knedlíkem

***

Mufloní ragú s hříbky a pečenou dýní, podávané s bramborou ve slupce a smrkovým crème fraîche

***

Dančí na smetaně s houskovým knedlíkem a pečeným lesním ovocem

Dezert

Perník s makovou pěnou a marinovanou švestkou

Přejeme Vám dobrou chuť!

NABÍDKA PLATÍ DO VYPRODÁNÍ!


Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém 
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem 
  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem 
  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem  
  • Teplý jablečný tartar  s ořechy a krémem z calvadosu, skořicová zmrzlina  

                                Těšíme se na vás!

Zvěřino-houbový BRUNCH

Sezóna

Zvěřino-houbový BRUNCH

29. 10. 2017 (11:00 - 15:00)

Rádi bychom Vás pozvali na podzimní Zvěřino-houbový brunch, který se bude konat v naší restauraci.

Budeme se těšit  a naviděnou!


tým restaurace Sezóna
Podzimní speciality

Parnas

Podzimní speciality

12. 10. 2017 - 30. 11. 2017

Každé roční období, pro Vás šéf kuchař Dušan Svoboda a šéf cukrář Václav Krejčík chystají menu ze sezónních surovin. Podzim je ve znamení zvěřiny, proto neváhejte zajít ochutnat některých ze 6ti chodů, nebo vše ochutnat formou degustace. Těšíme se na návštěvu.

Podzimní degustační menu

Kančí rillettes s marinovanými houbami a cibulkou, doplněné křenovou majonézou    

 *

Gratinovaný morek s chorizo krustou, šťouchané pečené brambory a lanýžové glazé 

*

Velouté z černého kořene s grilovaným husím Foie Gras a celerovou slámou

*

Grilovaný rybí filet dle aktuální nabídky podávaný na choucroute s pečenou domácí slaninou a uzenou omáčkou s lososovým Malosol kaviárem

*

Jelení ossobuco na červeném víně a jalovci s batátovým pyré, knedlíčkem  a chipsem, doplněné dýňovým brunoise   

*

Créme brulée se sečuánským pepřem, maracuja sorbet a želé, podávané  s Coulis z lesního ovoce   

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém
      
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem  

  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem  

  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem
       
  • Teplý jablečný tartar s ořechy a krémem z calvadosu, skořicová zmrzlina   

Těšíme se na vás!

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém

  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem 

  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem  

  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem  

  • Teplý jablečný tartar s ořechy a krémem z calvadosu, skořicová zmrzlina   

                                Těšíme se na vás!

Zvěřinový speciál

Restaurace Stavba

Zvěřinový speciál

9. 10. 2017 - 10. 11. 2017

Zvěřinový vývar s masovými knedlíčky a nudlemi
Srnčí paštika s portským vínem 
a mandlemi s cibulovou marmeládou, pečivo

Mufloní guláš zdobený cibulí podávaný s bramboráčky a houskovým knedlíkem
Kančí řízečky s bramborovou kaší
Pečený kančí hřbet
s hruškovým chutney a šťouchanými bramborami
Bažantí stehna s kostí protýkaná slaninou pečená na divokých bylinkách podávaná s vařeným bramborem
Kančí hřbetní pečeně s červeným zelím s jablky a houskovým knedlíkem
Kančí medailonky s houbovou omáčkou s opékaným bramborem

Palačinky plněné kaštanovým pyré zdobené šlehačkou

Zvěřinové hody v T-Ankeru

Sluneční terasa T-Anker

Zvěřinové hody v T-Ankeru

16. 10. 2017 - 22. 10. 2017 (15:00 - 22:00)

Každoroční zvěřinové hody jsou opět tady! Výjimečností této akce je naprosto dokonalé pivní párování - podtrhli jsme chuť jídla ještě více díky belgickým speciálním pivům, která Vám svým složením zajistí nezapomenutelný zážitek.

Předkrm:

Roastbeef z prsou divoké kachny v rozpečené ciabattě s dijónskou majonézou, rukolou a pečenými cherry rajčaty
Doporučené pivo: St. Feuillien, Belgian Coast IPA

Hlavní jídlo:

Řízek ze srnčí kýty v hrubé strouhance s bylinkami na bramborovém salátu z brambor grenaille a marinovaných hub
Doporučené pivo: St. Feuillien, Grand Cru

Hřbet z divočáka na našem ležáku T- Anker připravený metodou sous-vide se šípkovou redukcí a perníkovým knedlíkem
Doporučené pivo: van Honsebrouck, Kasteel Barista Chocolate

180g Jelení burger (jelení maso, mix trhaných salátů, sýr cheddar, karamelizovaná červená cibulka s jalovcem, anglická slanina, hranolky a T- Anker majonéza)
Doporučené pivo: Bocq, Blanche de Namur

Dezert:

Smažené jablečné kroužky v těstíčku s ovocným pivním speciálem a borůvkovým žahourem 99 Kč
Doporučené pivo: De Troch, Chapeau Fraises 89 Kč

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém
     
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem  

  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem   

  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem   

  • Teplý jablečný tartar s ořechy a krémem z calvadosu, skořicová zmrzlina    

                                Těšíme se na vás!

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém  

  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem  

  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem  

  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem
      
  • Teplý jablečný tartar s ořechy a krémem z calvadosu, skořicová zmrzlina   

                                Těšíme se na vás!

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly. 

  Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT? 

  • Dýňový krém
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem
  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem 
  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem 
  • Teplý jablečný tartar s ořechy a krémem z calvadosu, skořicová zmrzlina 

Těšíme se na vás!

Speciální zvěřinová nabídka

KALDOUN Z PERLIČKY DIVOKÉ S BLANŠÍROVANOU

ZELENINOU JULIENNE, TRHANÝM MASEM A ZASTŘENÝM

PERLIČČÍM VEJCEM

• 1 • 3 • 6 • 7 • 9 • 85 Kč


ZVĚŘINOVÁ PAŠTIKA S OSTRUŽINOVOU MARMELÁDOU,

PERNÍKOVÝM PRACHEM A OPEČENÝMI TOASTY

• 1 • 3 • 6 • 7 • 8 • 169 Kč


JELENÍ RAGÚ S KOŘENOVOU ZELENINOU A RESTOVANÝMI

HOUBOVÝMI ŠPECLEMI NA MÁSLE S BYLINKAMI

• 1 • 3 • 6 • 7 • 9 • 12 • 229 Kč


KANČÍ HŘBET S POŠÍROVANÝMI KAŠTANY V PORTSKÉM VÍNĚ,

OMÁČKOU Z RYBÍZU A PEČENOU DÝNÍ

• 6 • 7 • 8 • 12 • 395 Kč


KAŠTANOVÝ MOUSSE S JEŘABINOVÝM GELEM

• 1 • 3 • 7 • 95 Kč


K těmto pokrmům doporučujeme víno:


ROSÉ D´ANJOU, AOC, POLOSUCHÉ

DOMAINE GUY SAGET, LOIRE

• 12 • 0,1 l/40 Kč


MERLOT DE LA CHEVALIERE

LAROCHE VDP D‘OC

• 12 • 0,1 l/50 Kč

Kouzelný zvěřinový říjen

Pod Zámkem

Kouzelný zvěřinový říjen

10. 10. 2017 - 31. 10. 2017

Předkrm / Starter:

Tataráček z jelena s krustou z nakládaných lišek, okurek a zeleného pepře

Tartare of Deer with Crust from Pickled Chanterelles, Cucumbers and Green Pepper


Polévka / Soup:

Krkonošské kyselo se zvěřinovými knedlíčky

Sour Soup from Giant Mountains with Venison Dumplings


Hlavní chody / Main courses:

Jelení kýta sous-vide se smetanovou sladkokyselou houbovou omáčkou a karlovarským knedlíkem 

Leg of Deer Sous – Vide with Cream Sweet and Sour Mushroom Sauce and Carlsbad Dumplings


Zajíc na černo s perníkovým šnekem a hruškami s jeřabinovou plňkou

Hare in Black Sauce with Gingerbread Swirl, Pears and Rowan Berries Filling


Medailonky z dančího hřbetu se švestkovou omáčkou,  švestkami plněnými brusinkami  pečené ve slanině,  rozinkový kuskus

Medallions of Fallow Dear Saddle with Plum Sauce, Plums Filled with Cranberries Baked in Bacon Served with Raisin Couscous


Přijďte se nechat rozmazlovat..


Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém
      
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem  

  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem  

  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem   

  • Teplý jablečný tartar s ořechy a krémem z calvadosu, skořicová zmrzlina   

                                Těšíme se na vás!

Načíst další
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace