Podzimní festival zvěřiny

Je libo divočáka? Se šípkovou nebo se zelím? Sezóna zvěřiny je opět tady a s ní i všechna ta radost z vůně podzimu, pečených švestek a divokého koření. Už se Vám sbíhají sliny na dančí pečínku, voňavý guláš z divočáka či šťavnatý jelení steak? Inspirujte se s námi, kam vyrazit na zvěřinu.

2 výsledky

Zrušit filtr
Zvěřinové menu

Brasserie Delice

Zvěřinové menu

30. 10. 2017 - 1. 12. 2017

Srdečně Vás zveme na nové sezónní zvěřinové menu.

PŘEDKRMY 

Uzená kačeří prsa | jablka Granny Smith v karamelu | listový salát 
Zvěřinová paštika | pomeranč | cibulovo-jablková marmeláda | mesclun salát

POLÉVKA

Dýňová polévka | restované hříbky | dýňová semínka | bazalková pěna

HLAVNÍ CHODY

Zvěřinové ragů s červeným vínem | houbové krokety | vídeňská cibulka
Marinovaný jelení steak | slanina | lišky | pečená brambora | zakysaná smetana
Dančí kýta | smetanová omáčka | karlovarský knedlík | brusinky

DEZERT 

Vanilkovo čokoládový dort | pistácie | jogurtová zmrzlina s třešněmi

Podzimní speciality

Parnas

Podzimní speciality

12. 10. 2017 - 30. 11. 2017

Každé roční období, pro Vás šéf kuchař Dušan Svoboda a šéf cukrář Václav Krejčík chystají menu ze sezónních surovin. Podzim je ve znamení zvěřiny, proto neváhejte zajít ochutnat některých ze 6ti chodů, nebo vše ochutnat formou degustace. Těšíme se na návštěvu.

Podzimní degustační menu

Kančí rillettes s marinovanými houbami a cibulkou, doplněné křenovou majonézou    

 *

Gratinovaný morek s chorizo krustou, šťouchané pečené brambory a lanýžové glazé 

*

Velouté z černého kořene s grilovaným husím Foie Gras a celerovou slámou

*

Grilovaný rybí filet dle aktuální nabídky podávaný na choucroute s pečenou domácí slaninou a uzenou omáčkou s lososovým Malosol kaviárem

*

Jelení ossobuco na červeném víně a jalovci s batátovým pyré, knedlíčkem  a chipsem, doplněné dýňovým brunoise   

*

Créme brulée se sečuánským pepřem, maracuja sorbet a želé, podávané  s Coulis z lesního ovoce   

Načíst další
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace