Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Tyto cookies jsou nutné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek, k jejich zabezpečení a umožňují si zapamatovat vámi vybrané nastavení webových stránek
Tyto cookies nám pomáhají pochopit, jak naše webové stránky používáte, a tím zlepšit výkon stránek a přizpůsobit je vašim potřebám
Tyto cookies nám umožňují sledovat návštěvníky našich webových stránek a lépe přizpůsobit naši reklamu vašim zájmům

Podzimní festival zvěřiny

Je libo divočáka? Se šípkovou nebo se zelím? Sezóna zvěřiny je opět tady a s ní i všechna ta radost z vůně podzimu, pečených švestek a divokého koření. Už se Vám sbíhají sliny na dančí pečínku, voňavý guláš z divočáka či šťavnatý jelení steak? Inspirujte se s námi, kam vyrazit na zvěřinu.

4 výsledky

Zrušit filtr
650 Kč /Degustační menu
Zvěřinové hody

NaJedli

Zvěřinové hody

9. 10. 2018 - 8. 11. 2018

Předkrm

Domácí zvěřinová paštika ve slanině s mandlemi, brusinkami a opečeným toustem  125,- 

Polévka

Dýňová polévka s praženými dýňovými semínky 85,- 

Hlavní chody

Kančí guláš s opečenými škubánky       255,- 

Půlka opečeného bažanta na víně s dýňovým pyré     295,-

Jelení burger se slaninou a chipsy z kořenové zeleniny    235,- 

Dezert

Pošírovaná hruška v portském víně s vanilkovou omáčkou a dýňovou slámou    95,-       

Degustační menu 650,-


ZVĚŘINA & HŘIBY

Oblaca (Žižkovská věž)

ZVĚŘINA & HŘIBY

19. 10. 2018 - 28. 10. 2018

LEHCE ZAUZENÁ KANČÍ PANENKA
s marinovanými houbami, frissé salát a
majonéza z podzimního lanýže / 345 Kč

Côte du Rhône Blanc, Château Mont Redon,
Vallée du Rhône, Francie 0.15 l / 175 CZK

SILNÝ ZVĚŘINOVÝ VÝVAR
ravioli se zvěřinovým konfitem, lesní hřib
a semínka z borovicových šišek / 225 Kč

Graham’s 10 years old Tawny Port,
Portugalsko 0.04 / 165 CZK

LARDEM ŠPIKOVANÝ JELENÍ HŘBET
s konfitovanou hlívou královskou, vanilková
polenta, shiitake, hřib, pečená šalotka
a silná redukce ze svařeného vína / 665 Kč

Rioja Reserva, Finca Ygay,
Marqués de Murrieta, Španělsko 0.15 / 279 CZK

DOMÁCÍ MAKRONKA S ČERSTVÝMI MALINAMI
žloutkový krém, mangové coulis
a zmrzlina z mučenky / 175 Kč

Château de Rayne Vigneu, 1er Cru Classé Sauternes,
Bordeaux, Francie 0.04l / 115 CZK

CENA ZA MENU BEZ VÍNA 1285 Kč
CENA ZA MENU VÍNEM 1985 Kč

BARVY PODZIMU

Potrefená Husa Liberec

BARVY PODZIMU

18. 10. 2018 - 4. 11. 2018

DÝŇOVÁ POLÉVKA dýňový krém s opečenými dýňovými semínky a dýňovým olejem 0,3l 69,-

DAŇČÍ RAGÚ NA HOUBÁCH v kořenové zelenině, rajčatovém protlaku a červeném víně, zdobené smaženou cibulkou dýňové bramborové rösti 200g 255,-

KANČÍ ŘÍZKY smažené řízky z jednoročního divočáka, marinované v mléce a česneku, šťouchané brambory se špenátem a červenou cibulí, citrón 200g 235,-

K TĚMTO POKRMŮM DOPORUČUJEME

Staropramen speciál ze spilky GRIFEL 14° 0,4L 44,-

Načíst další