Podzimní festival zvěřiny

Je libo divočáka? Se šípkovou nebo se zelím? Sezóna zvěřiny je opět tady a s ní i všechna ta radost z vůně podzimu, pečených švestek a divokého koření. Už se Vám sbíhají sliny na dančí pečínku, voňavý guláš z divočáka či šťavnatý jelení steak? Inspirujte se s námi, kam vyrazit na zvěřinu.

17 výsledků

Zrušit filtr
Zvěřina, houby a dýně

Forhaus

Zvěřina, houby a dýně

11. 10. 2017 - 20. 10. 2017

Pro tuto gastro-akci si pro vás náš tým pod vedením šéfkuchaře Karola Viczéna připravil rozmanité menu inspirované podzimem!


Předkrm:

  • Roláda z jelení kýty, rukola, slanina, jeřabiny a opečená bageta 


Polévka:

  • Hokkaido krém, hřiby a čabajkový chips


Hlavní chody: 

  • Pomalu tažená srnčí kýta, šípková omáčka a bylinkový knedlík se špekem
  • Do růžova pečená panenka z divočáka, dýňové pyré a rozmarýnová omáčka
  • Dančí guláš, hřib pravý a chlupatý knedlík

Dezert:

  • Pošírovaná hruška v červeném víně, kaštanový krém a perníková zmrzlina


Těšíme se na vaši návštěvu!

Zvěřinové Hody

Buena Vista – Restaurant

Zvěřinové Hody

28. 10. 2017 - 29. 10. 2017 (11:00 - 21:00)

Předkrm

Zvěřinová paštika s glazovanými kaštany, ostružinovou omáčkou a makovou brioškou   

Polévka

Gulášová polévka z kančího krku s červeným vínem a drceným jalovcem

Hlavní chod

Srnčí guláš s kapkou brandy podávaný s karlovarským knedlíkem

***

Mufloní ragú s hříbky a pečenou dýní, podávané s bramborou ve slupce a smrkovým crème fraîche

***

Dančí na smetaně s houskovým knedlíkem a pečeným lesním ovocem

Dezert

Perník s makovou pěnou a marinovanou švestkou

Přejeme Vám dobrou chuť!

NABÍDKA PLATÍ DO VYPRODÁNÍ!


Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém 
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem 
  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem 
  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem  
  • Teplý jablečný tartar  s ořechy a krémem z calvadosu, skořicová zmrzlina  

                                Těšíme se na vás!

ZVĚŘINOVÉ HODY

Obora

ZVĚŘINOVÉ HODY

21. 10. 2017 - 22. 10. 2017

Ochutnejte speciality s mufloního, dančího, kančího nebo bažantího masa o víkendu 21.- 22.10.2017.

Doporučujeme rezervaci na tel: 325610289. 

Zvěřino-houbový BRUNCH

Sezóna

Zvěřino-houbový BRUNCH

29. 10. 2017 (11:00 - 15:00)

Rádi bychom Vás pozvali na podzimní Zvěřino-houbový brunch, který se bude konat v naší restauraci.

Budeme se těšit  a naviděnou!


tým restaurace Sezóna
Podzimní speciality

Parnas

Podzimní speciality

12. 10. 2017 - 30. 11. 2017

Každé roční období, pro Vás šéf kuchař Dušan Svoboda a šéf cukrář Václav Krejčík chystají menu ze sezónních surovin. Podzim je ve znamení zvěřiny, proto neváhejte zajít ochutnat některých ze 6ti chodů, nebo vše ochutnat formou degustace. Těšíme se na návštěvu.

Podzimní degustační menu

Kančí rillettes s marinovanými houbami a cibulkou, doplněné křenovou majonézou    

 *

Gratinovaný morek s chorizo krustou, šťouchané pečené brambory a lanýžové glazé 

*

Velouté z černého kořene s grilovaným husím Foie Gras a celerovou slámou

*

Grilovaný rybí filet dle aktuální nabídky podávaný na choucroute s pečenou domácí slaninou a uzenou omáčkou s lososovým Malosol kaviárem

*

Jelení ossobuco na červeném víně a jalovci s batátovým pyré, knedlíčkem  a chipsem, doplněné dýňovým brunoise   

*

Créme brulée se sečuánským pepřem, maracuja sorbet a želé, podávané  s Coulis z lesního ovoce   

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém
      
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem  

  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem  

  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem
       
  • Teplý jablečný tartar s ořechy a krémem z calvadosu, skořicová zmrzlina   

Těšíme se na vás!

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém

  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem 

  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem  

  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem  

  • Teplý jablečný tartar s ořechy a krémem z calvadosu, skořicová zmrzlina   

                                Těšíme se na vás!

Zvěřinový speciál

Restaurace Stavba

Zvěřinový speciál

9. 10. 2017 - 10. 11. 2017

Zvěřinový vývar s masovými knedlíčky a nudlemi
Srnčí paštika s portským vínem 
a mandlemi s cibulovou marmeládou, pečivo

Mufloní guláš zdobený cibulí podávaný s bramboráčky a houskovým knedlíkem
Kančí řízečky s bramborovou kaší
Pečený kančí hřbet
s hruškovým chutney a šťouchanými bramborami
Bažantí stehna s kostí protýkaná slaninou pečená na divokých bylinkách podávaná s vařeným bramborem
Kančí hřbetní pečeně s červeným zelím s jablky a houskovým knedlíkem
Kančí medailonky s houbovou omáčkou s opékaným bramborem

Palačinky plněné kaštanovým pyré zdobené šlehačkou

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém
     
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem  

  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem   

  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem   

  • Teplý jablečný tartar s ořechy a krémem z calvadosu, skořicová zmrzlina    

                                Těšíme se na vás!

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém  

  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem  

  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem  

  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem
      
  • Teplý jablečný tartar s ořechy a krémem z calvadosu, skořicová zmrzlina   

                                Těšíme se na vás!

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly. 

  Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT? 

  • Dýňový krém
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem
  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem 
  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem 
  • Teplý jablečný tartar s ořechy a krémem z calvadosu, skořicová zmrzlina 

Těšíme se na vás!

Kouzelný zvěřinový říjen

Pod Zámkem

Kouzelný zvěřinový říjen

10. 10. 2017 - 31. 10. 2017

Předkrm / Starter:

Tataráček z jelena s krustou z nakládaných lišek, okurek a zeleného pepře

Tartare of Deer with Crust from Pickled Chanterelles, Cucumbers and Green Pepper


Polévka / Soup:

Krkonošské kyselo se zvěřinovými knedlíčky

Sour Soup from Giant Mountains with Venison Dumplings


Hlavní chody / Main courses:

Jelení kýta sous-vide se smetanovou sladkokyselou houbovou omáčkou a karlovarským knedlíkem 

Leg of Deer Sous – Vide with Cream Sweet and Sour Mushroom Sauce and Carlsbad Dumplings


Zajíc na černo s perníkovým šnekem a hruškami s jeřabinovou plňkou

Hare in Black Sauce with Gingerbread Swirl, Pears and Rowan Berries Filling


Medailonky z dančího hřbetu se švestkovou omáčkou,  švestkami plněnými brusinkami  pečené ve slanině,  rozinkový kuskus

Medallions of Fallow Dear Saddle with Plum Sauce, Plums Filled with Cranberries Baked in Bacon Served with Raisin Couscous


Přijďte se nechat rozmazlovat..


Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém
      
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem  

  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem  

  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem   

  • Teplý jablečný tartar s ořechy a krémem z calvadosu, skořicová zmrzlina   

                                Těšíme se na vás!

Říjen patří zvěřině

Přijďte ochutnat legendární klasiku české kuchyně!

Zvěřinová paštika | jablečno-rozinkové chutney | demi glace - 135 Kč

Křepelčí vývar | masové knedlíčky | nudle | zelenina | sherry - 120 Kč

Pečená bažantí stehna | bramborové šišky | červené zelí - 345 Kč

Domácí švestkový koláč | mák | drobenka - 95 Kč

Zvěřinové hody

Restaurant Vyskeř

Zvěřinové hody

27. 10. 2017 - 29. 10. 2017

Přijďte ochutnat pokrmy z daňka, jelena, kance.

Samozřejmostí je šípková omáčka, kančí výpečky se zelím, kančí řízek s bramborovým salátem a mnoho dalšího :)
Načíst další
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace