Podzimní festival zvěřiny

Je libo divočáka? Se šípkovou nebo se zelím? Sezóna zvěřiny je opět tady a s ní i všechna ta radost z vůně podzimu, pečených švestek a divokého koření. Už se Vám sbíhají sliny na dančí pečínku, voňavý guláš z divočáka či šťavnatý jelení steak? Inspirujte se s námi, kam vyrazit na zvěřinu.

1 výsledek

Zrušit filtr
1 750 Kč
ZVĚŘINA s Milošem Michlovským

Zveme Vás na zvěřinové 5-ti chodové menu doprovázené víny docenta Miloše Michlovského, který bude provázet celým večerem. Tým našich kuchařů v čele s Pavlem Lazarem si pro Vás připraví toto menu:

Amuse bouche

Barbabietola con spuma di formaggio di capra

Červená řepa s pěnou z kozího sýru

Crémant - Pinot, Chardonnay 2010

Antipasti

Terrina di cinghiale, chutney di pere

Terrina z divočáka, hruškové chutney

Ryzlink Vlašský V.O.C.Pálava 2015

Chardonnay 2015

Zuppa

Crema di zucca con gnocchi di fagiano

Dýňový krém s bažantím nokem

Rinot 2015

Primo

Tortellone con ragú di capriolo con salsa di noci

Domácí těstoviny plněné srnčím ragú s ořechovou salsou

Rulandské modré 2011

Svatovavřinecké 2015

Secondo

Cinghiale in agrodolce, polenta

Kančí na sladkokyselo, rozinky, čokoláda, třešně, pinie

Frankovka 2012

Cuvéé President 2013 

Dolce

Semifreddo al frutto della passione, fragole

Semifreddo z mučenky s jahodovým sirupem a perníkovým chlebem

Aurelius 2012

Agni 2007

Cuvéé President 2013

Těšíme se na Vás! Buon appetito! :)

Načíst další
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace