Podzimní festival zvěřiny

Je libo divočáka? Se šípkovou nebo se zelím? Sezóna zvěřiny je opět tady a s ní i všechna ta radost z vůně podzimu, pečených švestek a divokého koření. Už se Vám sbíhají sliny na dančí pečínku, voňavý guláš z divočáka či šťavnatý jelení steak? Inspirujte se s námi, kam vyrazit na zvěřinu.

3 výsledky

Zrušit filtr
Zvěřina, houby a dýně

Forhaus

Zvěřina, houby a dýně

11. 10. 2017 - 20. 10. 2017

Pro tuto gastro-akci si pro vás náš tým pod vedením šéfkuchaře Karola Viczéna připravil rozmanité menu inspirované podzimem!


Předkrm:

  • Roláda z jelení kýty, rukola, slanina, jeřabiny a opečená bageta 


Polévka:

  • Hokkaido krém, hřiby a čabajkový chips


Hlavní chody: 

  • Pomalu tažená srnčí kýta, šípková omáčka a bylinkový knedlík se špekem
  • Do růžova pečená panenka z divočáka, dýňové pyré a rozmarýnová omáčka
  • Dančí guláš, hřib pravý a chlupatý knedlík

Dezert:

  • Pošírovaná hruška v červeném víně, kaštanový krém a perníková zmrzlina


Těšíme se na vaši návštěvu!

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém 
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem 
  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem 
  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem  
  • Teplý jablečný tartar  s ořechy a krémem z calvadosu, skořicová zmrzlina  

                                Těšíme se na vás!

Zvěřinový speciál

Restaurace Stavba

Zvěřinový speciál

9. 10. 2017 - 10. 11. 2017

Zvěřinový vývar s masovými knedlíčky a nudlemi
Srnčí paštika s portským vínem 
a mandlemi s cibulovou marmeládou, pečivo

Mufloní guláš zdobený cibulí podávaný s bramboráčky a houskovým knedlíkem
Kančí řízečky s bramborovou kaší
Pečený kančí hřbet
s hruškovým chutney a šťouchanými bramborami
Bažantí stehna s kostí protýkaná slaninou pečená na divokých bylinkách podávaná s vařeným bramborem
Kančí hřbetní pečeně s červeným zelím s jablky a houskovým knedlíkem
Kančí medailonky s houbovou omáčkou s opékaným bramborem

Palačinky plněné kaštanovým pyré zdobené šlehačkou

Načíst další
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace