Podzimní festival zvěřiny

Je libo divočáka? Se šípkovou nebo se zelím? Sezóna zvěřiny je opět tady a s ní i všechna ta radost z vůně podzimu, pečených švestek a divokého koření. Už se Vám sbíhají sliny na dančí pečínku, voňavý guláš z divočáka či šťavnatý jelení steak? Inspirujte se s námi, kam vyrazit na zvěřinu.

6 výsledků

Zvěřinové menu

Brasserie Delice

Zvěřinové menu

30. 10. 2017 - 1. 12. 2017

Srdečně Vás zveme na nové sezónní zvěřinové menu.

PŘEDKRMY 

Uzená kačeří prsa | jablka Granny Smith v karamelu | listový salát 
Zvěřinová paštika | pomeranč | cibulovo-jablková marmeláda | mesclun salát

POLÉVKA

Dýňová polévka | restované hříbky | dýňová semínka | bazalková pěna

HLAVNÍ CHODY

Zvěřinové ragů s červeným vínem | houbové krokety | vídeňská cibulka
Marinovaný jelení steak | slanina | lišky | pečená brambora | zakysaná smetana
Dančí kýta | smetanová omáčka | karlovarský knedlík | brusinky

DEZERT 

Vanilkovo čokoládový dort | pistácie | jogurtová zmrzlina s třešněmi

1 750 Kč
ZVĚŘINA s Milošem Michlovským

Zveme Vás na zvěřinové 5-ti chodové menu doprovázené víny docenta Miloše Michlovského, který bude provázet celým večerem. Tým našich kuchařů v čele s Pavlem Lazarem si pro Vás připraví toto menu:

Amuse bouche

Barbabietola con spuma di formaggio di capra

Červená řepa s pěnou z kozího sýru

Crémant - Pinot, Chardonnay 2010

Antipasti

Terrina di cinghiale, chutney di pere

Terrina z divočáka, hruškové chutney

Ryzlink Vlašský V.O.C.Pálava 2015

Chardonnay 2015

Zuppa

Crema di zucca con gnocchi di fagiano

Dýňový krém s bažantím nokem

Rinot 2015

Primo

Tortellone con ragú di capriolo con salsa di noci

Domácí těstoviny plněné srnčím ragú s ořechovou salsou

Rulandské modré 2011

Svatovavřinecké 2015

Secondo

Cinghiale in agrodolce, polenta

Kančí na sladkokyselo, rozinky, čokoláda, třešně, pinie

Frankovka 2012

Cuvéé President 2013 

Dolce

Semifreddo al frutto della passione, fragole

Semifreddo z mučenky s jahodovým sirupem a perníkovým chlebem

Aurelius 2012

Agni 2007

Cuvéé President 2013

Těšíme se na Vás! Buon appetito! :)

ZVĚŘINOVÉ SPECIALITY

Pizza Restaurant Periferie

ZVĚŘINOVÉ SPECIALITY

23. 11. 2017 - 7. 12. 2017 (15:00 - 22:30)

 Domácí zvěřinová paštika s praženými plátky mandliček 

 Krém z pečených kaštanů s česnekovými krutony 

 Grilovaný dančí hřbet marinovaný v zauzené soli a čerstvém tymiánu

 Ragú z kančího hřbetu a kořenové zeleniny s liškami 

 Domácí bramborové taštičky plněné švestkovými povidly 
Podzimní speciality

Parnas

Podzimní speciality

12. 10. 2017 - 30. 11. 2017

Každé roční období, pro Vás šéf kuchař Dušan Svoboda a šéf cukrář Václav Krejčík chystají menu ze sezónních surovin. Podzim je ve znamení zvěřiny, proto neváhejte zajít ochutnat některých ze 6ti chodů, nebo vše ochutnat formou degustace. Těšíme se na návštěvu.

Podzimní degustační menu

Kančí rillettes s marinovanými houbami a cibulkou, doplněné křenovou majonézou    

 *

Gratinovaný morek s chorizo krustou, šťouchané pečené brambory a lanýžové glazé 

*

Velouté z černého kořene s grilovaným husím Foie Gras a celerovou slámou

*

Grilovaný rybí filet dle aktuální nabídky podávaný na choucroute s pečenou domácí slaninou a uzenou omáčkou s lososovým Malosol kaviárem

*

Jelení ossobuco na červeném víně a jalovci s batátovým pyré, knedlíčkem  a chipsem, doplněné dýňovým brunoise   

*

Créme brulée se sečuánským pepřem, maracuja sorbet a želé, podávané  s Coulis z lesního ovoce   

Zvěřinové speciality

Mattes

Zvěřinové speciality

20. 11. 2017 - 3. 12. 2017

Zvěřinový burger s restovanou cibulí, sázené vejce, rukola, pikantní dresink, americké brambory

Zvěřinový guláš se strouhaným křenem, špekové knedlíky

Zvěřinové medailonky, restované žampiony s tymiánem, lyonské brambory  

Přijďte ochutnat. Těšíme se na Vás!

Načíst další
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace