Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Tyto cookies jsou nutné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek, k jejich zabezpečení a umožňují si zapamatovat vámi vybrané nastavení webových stránek
Tyto cookies nám pomáhají pochopit, jak naše webové stránky používáte, a tím zlepšit výkon stránek a přizpůsobit je vašim potřebám
Tyto cookies nám umožňují sledovat návštěvníky našich webových stránek a lépe přizpůsobit naši reklamu vašim zájmům

Podzimní festival zvěřiny

Je libo divočáka? Se šípkovou nebo se zelím? Sezóna zvěřiny je opět tady a s ní i všechna ta radost z vůně podzimu, pečených švestek a divokého koření. Už se Vám sbíhají sliny na dančí pečínku, voňavý guláš z divočáka či šťavnatý jelení steak? Inspirujte se s námi, kam vyrazit na zvěřinu.

14 výsledků

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém 
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem 
  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem 
  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem  

  • Švestkový crumble

                                Těšíme se na vás!

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém
     
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem  

  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem   

  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem   

  • Švestkový crumble

                                Těšíme se na vás!

ZVĚŘINA & HŘIBY

Oblaca (Žižkovská věž)

ZVĚŘINA & HŘIBY

19. 10. 2018 - 28. 10. 2018

LEHCE ZAUZENÁ KANČÍ PANENKA
s marinovanými houbami, frissé salát a
majonéza z podzimního lanýže / 345 Kč

Côte du Rhône Blanc, Château Mont Redon,
Vallée du Rhône, Francie 0.15 l / 175 CZK

SILNÝ ZVĚŘINOVÝ VÝVAR
ravioli se zvěřinovým konfitem, lesní hřib
a semínka z borovicových šišek / 225 Kč

Graham’s 10 years old Tawny Port,
Portugalsko 0.04 / 165 CZK

LARDEM ŠPIKOVANÝ JELENÍ HŘBET
s konfitovanou hlívou královskou, vanilková
polenta, shiitake, hřib, pečená šalotka
a silná redukce ze svařeného vína / 665 Kč

Rioja Reserva, Finca Ygay,
Marqués de Murrieta, Španělsko 0.15 / 279 CZK

DOMÁCÍ MAKRONKA S ČERSTVÝMI MALINAMI
žloutkový krém, mangové coulis
a zmrzlina z mučenky / 175 Kč

Château de Rayne Vigneu, 1er Cru Classé Sauternes,
Bordeaux, Francie 0.04l / 115 CZK

CENA ZA MENU BEZ VÍNA 1285 Kč
CENA ZA MENU VÍNEM 1985 Kč

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém

  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem 

  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem  

  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem  

  • Švestkový crumble                               

Těšíme se na vás!

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly. 

  Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT? 

  • Dýňový krém
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem
  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem 
  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem 
  • Švestkový crumble

Těšíme se na vás!

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém
      
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem  

  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem  

  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem   

  • Švestkový crumble

                                Těšíme se na vás!

NOVÉ PODZIMNÍ MENU V MIYABI

Miyabi restaurant

NOVÉ PODZIMNÍ MENU V MIYABI

19. 9. 2018 - 30. 11. 2018 (17:30 - 21:30)

S podzimem přicházíme s aktualizovanou nabídkou večerních obent   

S použitím sezónních surovin /dýně, ořechy, houby/. K dispozici  i vegetariánská verze obenta. Na závěr si dopřejte dýňové creme brulée  nebo sezamovou zmrzlinou.

Těšíme se na Vás !

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém
      
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem  

  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem  

  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem
       
  • Švestkový crumble 


Začínáme 19. 10. od 18:00 hod.

Těšíme se na vás!

BARVY PODZIMU

Potrefená Husa Liberec

BARVY PODZIMU

18. 10. 2018 - 4. 11. 2018

DÝŇOVÁ POLÉVKA dýňový krém s opečenými dýňovými semínky a dýňovým olejem 0,3l 69,-

DAŇČÍ RAGÚ NA HOUBÁCH v kořenové zelenině, rajčatovém protlaku a červeném víně, zdobené smaženou cibulkou dýňové bramborové rösti 200g 255,-

KANČÍ ŘÍZKY smažené řízky z jednoročního divočáka, marinované v mléce a česneku, šťouchané brambory se špenátem a červenou cibulí, citrón 200g 235,-

K TĚMTO POKRMŮM DOPORUČUJEME

Staropramen speciál ze spilky GRIFEL 14° 0,4L 44,-

Zvěřinové hody v Kolkovnách

Snad každý milovník dobrého jídla má v kalendáři zaznamenáno, že podzim je zaslíbeným časem zvěřiny.

Proto jsme pro vás připravili naši tradiční akci Zvěřinové hody podle vlastních osvědčených zvěřinových receptů – aby se k vám na stůl dostalo šťavnaté a uzrálé maso, jehož výraznou chuť a vůni si vychutnáte doslova všemi smysly.

Z ČEHO MŮŽETE VYBÍRAT?

  • Dýňový krém  

  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, jeřabinami a perníkovým knedlíkem  

  • Grilovaná daňčí svíčková s liškami a bramborovým fondánem  

  • Burger z daňčího masa zapečený s mozzarellou s marmeládou z červené cibule a brusinek, cibulovými kroužky a majonézou se zeleným pepřem
      
  • Švestkový crumble

                                Těšíme se na vás!

650 Kč /Degustační menu
Zvěřinové hody

NaJedli

Zvěřinové hody

9. 10. 2018 - 8. 11. 2018

Předkrm

Domácí zvěřinová paštika ve slanině s mandlemi, brusinkami a opečeným toustem  125,- 

Polévka

Dýňová polévka s praženými dýňovými semínky 85,- 

Hlavní chody

Kančí guláš s opečenými škubánky       255,- 

Půlka opečeného bažanta na víně s dýňovým pyré     295,-

Jelení burger se slaninou a chipsy z kořenové zeleniny    235,- 

Dezert

Pošírovaná hruška v portském víně s vanilkovou omáčkou a dýňovou slámou    95,-       

Degustační menu 650,-


Zvěřinové hody

Campus river

Zvěřinové hody

8. 10. 2018 - 31. 10. 2018

HOT TIP - ZVĚŘINOVÉ MENU:

1. 0,3l Zvěřinový krém se špekovým knedlíčkem a zeleninou  69,- (A-1,3,7,9) 

2. 150g Kančí kýta se šípkovou omáčkou a domácím karlovarským knedlíkem  195,- (A-1,3,7,9,10,12) 

3. 150g Jelení maso na červeném víně s mandlovými kroketami  195,- (A-1,3,7,9,12) 

4. 160g Kančí řízečky na česneku s domácím bramborovým salátem  195,- (A-1,3,7,9,10) 

5. 180g Jelení steak sous-vide s lesními hřiby a šalotkou v portském víně, dyňové pyré  229,- (A-7,9,12) 

6. 150g Kančí guláš s liškami a špekovým knedlíkem  189,- (A-1,3,7,9,12)

Zvěřina a dýně

COLUMNA restaurant

Zvěřina a dýně

9. 10. 2018 - 31. 10. 2018

PŘEDKRM

Zvěřinová paštika s pistáciemi, rakytníkovým chutney, gelem z černého rybízu a kaštanovou brioškou 

195 Kč

POLÉVKA

Dýňový krém se sezamovou tyčinkou a slaninovým chipsem

85 Kč

HLAVNÍ JÍDLO

Srnčí kýta na červeném víně s kořenovou zeleninou a špekovými knedlíčky 

295 Kč

Bažantí prso sous vide se špenátem, slaninou, fava fazolkami, dýňovým pyré a omáčkou z rakytníku 

315 Kč

DEZERT

Dýňový koláč s pekanovými ořechy a vanilkovým krémem

95 Kč

Načíst další