Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Podzimní festival zvěřiny

Je libo divočáka? Se šípkovou nebo se zelím? Sezóna zvěřiny je opět tady a s ní i všechna ta radost z vůně podzimu, pečených švestek a divokého koření. Už se Vám sbíhají sliny na dančí pečínku, voňavý guláš z divočáka či šťavnatý jelení steak? Inspirujte se s námi, kam vyrazit na zvěřinu.

4 výsledky

Podzimní menu

Letná

Podzimní menu

1. 11. 2019 - 30. 11. 2019

Paštika z jater mladého jelena a konfitovaného bažantího prsa, želé z domácí šípkové zavařeniny, kdoulové chutney, topinka na sucho s kaštanovým pestem 

129 ,-

 

Zvěřinové consommé s lanýžovými krupicovými noky, kořenovou zeleninou, masem, kapeme panenským olejem z bílých lanýžů 

59,-

 

Srnčí guláš doplněný liškami, dýňové bramboráčky, sypeme bedlovým prachem 

185,-

 

Kýtka ze selečího divočáka dlouze pečená s jalovcovým červeným vínem a smrkovým jehličím, pyré z pečené dýně Hokaido, máslový konfit topinambur a červené řepy 

249,-

 

Svíčková z divočáka z našeho grilu, pečené kaštany, hříbkové ragú zjemněné smetanou, slaninový trhanec 

339,-

  

Smažené tvarohové nočky s rumovým šlehaným mascarpone a marinovanými švestkami, čokoládové jehličí 

97,-


Dýňové menu

Aquarius Restaurant

Dýňové menu

23. 10. 2019 - 10. 11. 2019 13. 11. 2019 - 15. 11. 2019

Dýňová polévka, sezam, rozmarýn, dýňová semínka 190 Kč

Tortellini s dýní, šalvěj, kaštany 290 Kč

Halibut dýňové pyré, pečená zelenina, omáčka vierge, koriandr 750 Kč

Dýňový koláč vanilkový krém, skořice 250 Kč

Pumpkin spice latté 190 Kč

Nové podzimní menu!!!

Vážení hosté,

od ♣ pondělí 7. 10. 2019 ♣ máme pro vás nový jídelní lístek!!! Ochutnávat můžete od 18.00 :-)

Od 11.00 budeme servírovat pouze obědové menu!!!


Těšit se můžete na podzimní pokrmy a zvěřinu. 


Jako malou ochutnávku uvádíme například:


♣ Roláda z perličky - plněná ořechovo-bylinkovým stuffingem, máslová pohanka, pyré z pečeného květáku a estragonová omáčka 


♣ Dančí hřbet - brambory pečené na smrkovém popelu, houbové pyré, cherry tomata a omáčka brusinek a portského vína 

Těšíme se na Vaší navštěvu, 

Tým Black Horse Liberec 


Podzimní zvěřinové menu

Ode dneška máme nové podzimní menu obohacené o tradiční, pro nás však novou, zvěřinu!

Novinky na menu:

  • Domácí sulc z vepřového kolínka s kořenovou zeleninou a nakládanou červenou cibulí, kváskový chléb (9) 99 Kč   
  • Grilované medailonky z divočáka s šípkovou omáčkou a našimi bramborovými kroketami (1, 3, 7) 355 Kč   
  • Zvěřinové ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou a čerstvými těstovinami z Budějovic (1, 3, 7, 9, 12) 219 Kč   
  • Podzimní salát s marinovanou hruškou, ledovým salátem z Olešné, ořechy a dresinkem z modrého sýra(7, 8) 179 Kč   
  • Skořicová panna cotta s hruškami a medem (7) 85 Kč   
  • Teplý čokoládový dortík s ořechovou zmrzlinou a šlehačkou (1, 3, 7, 8) 109 Kč   

Načíst další